Pufi 2010 (211) - LMA Cristian! LMA Arwen!
Raspunsuri - Pagina 12
cris.dogarel spune:
LA MULTI ANI, CRISTI!! Sa ai parte de noroc, sanatate si sa te bucuri de familia ta minunata.
La multi ani, Arwen
ce de petreceri faine in weekend.
noi mai bine, cred. Ana ok, nu a "evoluat", tati baga pliculetze si pastile, Ema maraita doar cu dintzii, cred, dar cam nasol, adik plange si noaptea, ceea ce pana acum nu era....trece si asta.imi pare rau doar ca am ratat cateva petreceri weekendu' asta.si de pici si de mari, ca a fost si ziua mamei (multumesc inca o data pt urari) si a soacrei...pe care am chemat-o la noi, ca nu ne simteam in stare sa mergem nicaieri.
larisel spune:
LML MAIA de haircut!
LML C de xela!
Sa fitzi sanatoshi si norocoshi!
xela Nu ai mila deloc cu paltourile alea ... Eu stau la birou si rontzai oribilenii de pufuletzi si tu vii cu din astea? Da-le si tu nume, sa shtiu de ce am murit si am inviat...
larisel spune:
bea Mie imi place prima pagina asha cum e... daca o schimbi totushi, nu ma opun.
ioana Daca febra nu scade cu paracetamol (eferalgan, panadol etc) alterneaza la 3 ore cu ibuprofen (nurofen).
ruxita Iarashi febra? Eu am sarit cateva capitole bune, dar parca tot bolnaviori va lasasem ...
Multa sanatate tuturor!
larisel spune:
Ieri Natalia si-a julit fruntea de un shurub (dracu i l-a pus in cale )... azi nu pare sa mai aiba vreo jena, dar ieri am zis ca leshin cand am vazut-o sangerand si urland de numai zic... Si Alena iubitoare o tot urmarea sa-i dea suzeta, dar saracutza Naty nu vroia nimic...
O noutate nu tocmai placuta pt mine ... fetele mele au revenit de 1 saptamana la masa de noapte, intai pe la 6, apoi pe la 5, iar azi noapte la 3 ... Se trezesc una pe alta si cu ceai nu tzine... Deci beau lv 250-300 seara + 250 noaptea + 230-250 dimineatza. Apoi mic-dejun, apoi pranz, apoi gustare, apoi cina...... nu shtiu ce-i cu ele... Bine, cantitativ nu manca mult, dar vor non-stop cate ceva...
bubu_bu spune:
neata buna!
la multi ani cristiansa cresti frumos sa fii sanatos si fericita toata viata!
myky doamne cat ma chinuiti voi dragii...offf numai sa treaca odatasantate
cris.d tot asa...sa treaca racelile si durerile de gingii,sanatate
xelafoarte frumos ai aranjat
beatrice pentru bunatatile virtuale
o zi fumoasa sa fie pentru toata lumea
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larisel Ieri Natalia si-a julit fruntea de un shurub (dracu i l-a pus in cale )... azi nu pare sa mai aiba vreo jena, dar ieri am zis ca leshin cand am vazut-o sangerand si urland de numai zic... Si Alena iubitoare o tot urmarea sa-i dea suzeta, dar saracutza Naty nu vroia nimic... O noutate nu tocmai placuta pt mine ... fetele mele au revenit de 1 saptamana la masa de noapte, intai pe la 6, apoi pe la 5, iar azi noapte la 3 ... Se trezesc una pe alta si cu ceai nu tzine... Deci beau lv 250-300 seara + 250 noaptea + 230-250 dimineatza. Apoi mic-dejun, apoi pranz, apoi gustare, apoi cina...... nu shtiu ce-i cu ele... Bine, cantitativ nu manca mult, dar vor non-stop cate ceva... _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare |
SORRY DE JULITURA............
ce fel de ceai dai la gemanutze?
eu nu pot sa ii scot masa de lapte la Ivan nici cu plecaciuni.........
nu stiu pana cand o sa se trezeasca asa..........
vad ca acum are program fix de papa.............somn.lapte si toate cele..
e bine asa
si seara ii fac vreo 180 ml....la 3 baga 7 masuri....la 6-7 iar 7 masuri.....
la 10 mic dejun
la 12 supa saualltceva
la 1 lapte 6 masuri...apoi somn pana pe la 3 jumate -4....
apoi pe la 5-6 iar papa ceva
pe la 8-9 iar ii trebuie
si la 9 jumate lapte si somn.......
azi nopate a fost criminal.nush de ce s-a trezit de atatea ori.............
Forever in love...with my baby...
larisel spune:
Ceai traditzional (frunze/radacini/flori)... depinde ce am prin casa: tei, menta, lamaitza, patlagina, salvie, mushetzel... de obicei fac combinatzii intre ele. Si musai indulcesc cu fructoza si pun lamaie stoarsa. Fac cam 1.5-2 litri pe zi si-l tzin la frigider (se strica repede la temperatura camerei) si incalzesc la microunde cate putzin.
Eleysa spune:
LA MULTI ANI, CRISTI, baiat(barbat) frumos si destept!!!!
sa cresti mare, sanatos si voios!!!
Xela sa-ti traiasca barbatelul (si printesa) si sa te bucure toata viata asa cum numai ei stiu sa o faca !!!
Mamica mandra de odorul ei
ratusca_mica spune:
LA MULTI ANI CRISTI, CEL MAI BARBATEL DINTRE PUFULETI!!!
Sa cresti voinicel, sa asculti de mami si sa fii sanatos!