Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (80)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

nu aruncati cu pietre, dar nu culcati copiii putin cam devreme ca sa doarma pana dimineatza? adica, nu stiu, eu ii fac baie Marei pe la 9 jumate, la 10 doarme. se trezeste la 6 7, apoi la 9 dmineatza de tot.
iar ziua doarme cam o ora o ora jumate, la 2-3 de stat treaza. iar inainte de baie incerc sa ma joc cat mai mult cu ea sa o obosesc putin

Mama mandra de bebe cuminte Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Buna seara si LA MULTE LUNITE SEBASTIAN ,PUI SCUMP SI LUPTOR!!!!LA MULTE LUNITE SCUM STEFAN ANDREI!!!!

Crispo cred ca multe dintre noi avem stari diferite,astazi ne simtim ok iar maine ne incearca o depresie.Pt noi e o situatie noua,daca pana acum am fost obisnuite sa fim numai 2,sa avem libertate proprie,sa mancam cand dorim,sa dormim cand si cat dorim,sa facem ce dorim,acum totul e schimbat.Avem responsabilitati mari,avem un suflet care e dependent de noi,care simte nevoia de iubire,de protectie,de alinare.
Si pe mine ma ajunge cateodata rutina zilnica:schimbat pampers,facut mancare,dat de papa,alatat,gatit,curatenie,mi-e dor mult de viata de inainte,mi-e dor de libertatea care o aveam,de noptile pierdute prin cluburi,de plimbari lungi,de o cafea si o tigara cu ovidiu,numai noi 2 insa cand ma uit la Paul si stiind ca am trecut cu el prin ce am trecut,cand il vad cum se uita cu ochii lui mari si curios imi rade cu gura pana la urechi,imi trece de tot si de toate.Si nu as da momentele cu el pt nimic in lume.Sunt cele mai frumoase momente pe care le-am trait vreodata!!!!

Stii ce as face eu daca as fi in locul tau??M-as urca in masina cu el si as merge sa ne plimbam o ora doua,iar la sfarsit de sapt mi-as lua sotul si am pleca toti 3 intr-un week-end la munte,la o cabana/pensiune/hotel.Numai noi 3 si telefoanele inchise.
Cred ca te-ai intoarce mult mai relaxata!!!!

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

nu aruncati cu pietre, dar nu culcati copiii putin cam devreme ca sa doarma pana dimineatza? adica, nu stiu, eu ii fac baie Marei pe la 9 jumate, la 10 doarme. se trezeste la 6 7, apoi la 9 dmineatza de tot.
iar ziua doarme cam o ora o ora jumate, la 2-3 de stat treaza. iar inainte de baie incerc sa ma joc cat mai mult cu ea sa o obosesc putin

Mama mandra de bebe cuminte Mara Nicolle (20.08.2010)

Io mereu il culc la 8 si se trezeste la 9 dimi. Acum adoarme la 8 juma si se trezeste la 8... si cu treziri mai dese. Dar timp de o luna, daca nu si mai bine, tot 13 ore dormea pe noapte. Si asa zic si cartile, cica indicat e de la 7 seara la 7 dimi- asta e si ora optima de trezire.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Na, ca am ajuns si la urgente. Se ineca din cauza mucilor si m-am speriat. Si a facut si febra. Are rosu in gat. Suntem pe nurofen, paxeladine si daca nu ii trece febra in 3 zile, luam si antibiotice.
Dar Raul e la fel de vesel si neastamparat. Doar ca nu mai poate sari asa mult, ca oboseste...
Si cred ca ma paste raceala si pe mine, ca am inceput sa tusesc si eu
Asa rau imi pare ca nu pot sa-l vad maine pe Matei al Oanei...cand in sfarsit ne-am inteles ca ne vedem

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Buna seara de la noi.

Noi am lipsit motivat caci iar s-a mai intamplat cate ceva. Legat de sanatate ca de obicei.

Ieri dimineata la primul planset am constatat ca Theo era ragusit iar pana la pranz raguseala s-a accentuat. Asa ca am plecat cu el la medic ptr a elimina orice suspiciune de laringita. Evident ca a trebuit sa mergem la un medic oarecare ptr ca pediatrul lui lipseste din tara. (in paranteza fie spus mi-am zis ca data viitoare il voi ruga sa-mi spuna cu mai mult timp inainte cand pleaca ptr ca atunci in mod sigur se va imbolnavi si Theo ; poate reusesc sa previn cumva).

In fine am fost la Euroclinic la un medic primar pediatru (asa am cerut eu, ptr ca voiam la cineva competent) si ne-a spus ca nu e nimic grav, sa nu-i facem nici un tratament ca-si va reveni. Deocamdata se pare ca se simte mai bine insa nu ma pot pronunta pana cand nu voi fi sigura ca nu mai are chiar nimic.

Si voiam sa va mai spun cate ceva referitor la alimentatie. Caci evident ca am intrebat-o, doar este problema noastra cea mai acuta. Mi-a zis ca nu e de acord cu vitaminele, ci sa-i dau mancare cat mai diversa gen: mamaliguta cu branza, ardei umpluti cu carnita de pui, orez/gris cu lapte, iaurt cu dulceata, ficat si altele pe care nu le mai tin minte. I-am spus ca nu are decat 7 luni insa mi-a zis ca e pregatit ptr toate aceste alimente. A spus ca vorbeste si in calitate de medic dar si de parinte caci are si ea 2 baieti.

N-am contrazis-o si mi-am zis ca probabil ii voi urma sfatul insa treptat, cum si cand voi considera eu. Cert este ca astazi i-am dat ficat. A fost un fiasco ptr ca nu i-a placut deloc.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Eu am descoperit cauza trezirilor lui dese:II ERA SETE puiului meu.La noi in casa nu stiu cate grade sunt,insa eu dorm in chiloti si tricou,iar Paul in body si saculet.

Cum el nu accepta apa din recipientele incercate de mine se trezea noaptea din 2 in 2h,sugea un pic s apoi gata.Eu credeam ca or fi dintii,il doare burtica insa nu m-am gandit ca sete.

Iar de ieri de cand am descoperit magicul PET al meu printisor doarme ziua fara nici o trezire,iar azi noapte s-a trezit numai la 4 pt masa.
Si la 7.20 cine credeti ca se juca vesel cu margelele si spunea povesti ??Paul....

De mult nu se mai trezire vesel si odihnit.Iar pt mine a fost o noapte extrem de benefica

Asa ca VIVE LE PET de 0,5L =))))

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Btz si noi am constatat ca de sete se trezeste de multe ori noaptea. Noi avem 23,5 in mod constant noaptea, insa vrea ceai de multe ori. Uneori mai catadicseste sa bea si lapte. Cred ca tot de sete.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Na, ca am ajuns si la urgente. Se ineca din cauza mucilor si m-am speriat. Si a facut si febra. Are rosu in gat. Suntem pe nurofen, paxeladine si daca nu ii trece febra in 3 zile, luam si antibiotice.
Dar Raul e la fel de vesel si neastamparat. Doar ca nu mai poate sari asa mult, ca oboseste...
Si cred ca ma paste raceala si pe mine, ca am inceput sa tusesc si eu
Asa rau imi pare ca nu pot sa-l vad maine pe Matei al Oanei...cand in sfarsit ne-am inteles ca ne vedem

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6

Si eu vreau sa ma intalnesc cu voi
Sanatate multa lui Raul si tie. E naspa tare cu frigul asta.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Btz, . Sa stii ca si io ii ziceam sotului chiar ieri sa mergem oriunde, intr-o camera de hotel, sa stam numai noi. sa fie altceva decat casa mea...

Ce figura e Paul cum bea el din sticla. Eu cu canita cu cioc am incercat suc de mere- si nu vroia de nici un fel. Pana am desfacut canita, si i-am dat asa din cana cu gat larg, a vazut ca e bun, si apoi a baut si cu capacul (ciocul) pus.

Of, Paula, dar rapid a evoluat raceala! -am sa treaca repede. Baga si tu oscilo, un ceai, niste miere. Poate o pacalesti cumva!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

PAULA sanatate multa lui Raul si tie bine ca el este tot voios!!! off, nu a scapat micutul!!

CARMEN bafta si voua sa gasiti tratamentul corect pentru Leti! si voi cat va mai chinuiti cu dermatita asta!!

RAMONA somn usor Raisei la noapte, si tie desigur

ROXANA daca iti cumperi o carte de bucate, ceva in care sa vezi tot felul de retete cu mei, gris, sa incerci mereu altceva, pana sa descoperi ce ii place puiului tau ragusit?

Mergi la inceput