Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (80)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
racusor2010 spune:
ANDREEA multa sanatate!! oofff, nu mai scapati de virusii astia!! tre sa luati toti ceva de imunitate, sa nu se mai apropie ceva de voi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Roxana_Theo spune:
Andreea dragii de voi. Suntem alaturi de tine sa va faceti bine.
Cristina, felicitari ptr kg date jos.
Carmen sper sa gasiti orezolvare problemei voastre.
Katalina, kanamicina asm dat inca de pe la 3 luni. Recomandata de oftalmolog pediatru.
Nu mai stiu daca v-am spus ca am reusit sa ne rezolvam si noi problema cu canalul lacrimal infundat. A facut tati un masaj mai viguros si acum puiul mic e ok.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#
ochidut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eladea2005 va salut dragelor... n-am mai intrat, nu mai am nici o putere si tragere de inima...sincer sunt la pamant si ma scufund incet da sigur... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() va pup si va doresc sanatate...atat. ![]() LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
Multa multa sanatate si putere
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
de Larisa Ioana 24.06.2010
crispro spune:
Roxana, da stiu ca va chinuiti si voi, nu gluma.. pe langa faptul ca nu e mare mancacios Theo, mai e si cu raguseala, ba inainte cu raceala, ba cu bubite... of! Sper sa treaca toate cat mai repede!!!
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alice_Elena/Alice_Elena.jpg)
Alice_Elena spune:
a adormit si a mea in sfarsit. a avut un chef de joaca...era treaza de la 3 jumate
a mancat si putin piure de para...i'a placut, numai ca era atat de obosita ca se enerva ca nu ii dadeam cat de repede vroia ea...pana la urma a adormit :))
cristina, nu ma refeream la tine dar mi'am amintit acum cand ai zis tu de baita. sincera sa fiu nu stiu ce zic cartile, n'am citit niciuna, dar decat sa ma trezeasca la 7 prefer sa o culc mai tarziu
Mama mandra de bebe cuminte Mara Nicolle (20.08.2010)
racusor2010 spune:
am facut azi pireul cu morcov, dovlecel, ardei si faina de orez..la inceput nu parea prea incantat, dar pana la urma a papat cred vreo 200 de grame...mi-a ramas si pe maine, nu stiu daca sa ii mai dau, daca ii place sau nu
doar ca am facut prostioare...adica acum 2 zile ficatel, ieri banana si azi dovleac..adica in fiecare zi un aliment nou, ce-i drept foarte putin din fiecare, dar nu e ok asa cateva zile nu ii mai bag nimic nou!
azi am fost in vizita si i-am dat borcanas de la babynat cu mar si banana, i-a placut foarte mult. este bio, fara zahar, gluten sau alti conservanti. si cum nu s-a saturat, a trebuit sa ii dau si din papa ceilulalt bebe adica niste dovleac copt cu mar copt....a papat
MENU AZI in afara de
11.00 - piure de mar, para, mandarina
14.00 - piure de morcov, dovlecel, ardei, faina de orez si piept de pui (dupa un somnic de o ora, a fost asa si asa)
17.15 - borcanel 130 gr de mar cu banana + piure de mar copt cu dovlecel copt (de imprumutat)
fugim la baita
crispro spune:
Azi a fost mai cuminte piticul. A avut si maraieli, 2 ture l-am adormit leganat, a treia in masina. Iar acum seara doar tinut de mana. Fara luat in brate. Acum doarme. Normal papa e la 6 (mai nou la 6 fara un sfert se trezeste). sa vedem daca vor mai fi si foieli. Iar pe sot il pun la somn in living (ca si aseara), sa ma odihnesc, ca sforaitul lui imi mananca nervii!
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
crispro spune:
citat din mesajul lui Alice_Elena a adormit si a mea in sfarsit. a avut un chef de joaca...era treaza de la 3 jumate a mancat si putin piure de para...i'a placut, numai ca era atat de obosita ca se enerva ca nu ii dadeam cat de repede vroia ea...pana la urma a adormit :)) cristina, nu ma refeream la tine dar mi'am amintit acum cand ai zis tu de baita. sincera sa fiu nu stiu ce zic cartile, n'am citit niciuna, dar decat sa ma trezeasca la 7 ![]() ![]() Mama mandra de bebe cuminte Mara Nicolle (20.08.2010) |
Nuuu, stai linistita, ca nu de aia ti-am raspuns. Doar ca intr-o vreme eram profesoara la capitolul somn. Iar programul de acum, de la 8 seara la 9 dimi imi place la nebunie! Doar sa lucram la maraieli, treziri peste noapte! Si nu imi place cand se trezeste la 8 uneori, ca ma ia pe nepregatite.. nu apuc sa imi beau cafeaua linistita, nici sa ii pregatesc fructele...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad
![](copilas.gif)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
crispro spune:
Racusorule, cum ai facut faina de orez? Pur si simplu macinat orez normal la rasnita de cafea??? Ce figura e Andrei, papa si cu imprumut
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
citat din mesajul lui paula_m Na, ca am ajuns si la urgente. Se ineca din cauza mucilor si m-am speriat. Si a facut si febra. Are rosu in gat. Suntem pe nurofen, paxeladine si daca nu ii trece febra in 3 zile, luam si antibiotice ![]() Dar Raul e la fel de vesel si neastamparat. Doar ca nu mai poate sari asa mult, ca oboseste... Si cred ca ma paste raceala si pe mine, ca am inceput sa tusesc si eu ![]() Asa rau imi pare ca nu pot sa-l vad maine pe Matei al Oanei...cand in sfarsit ne-am inteles ca ne vedem ![]() Paula, mamica ![]() poze luna 6 |
offff
![](plang.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
sper ca macar tu sa scapi, ia si tu osccillo cum zice pe cutie...si poate fentezi raceala
de vazut, ne vedem...asta-i cel mai mic bai, sa va faceti bine dragii mei
![](pupic.gif)
Matei - luna a 7-a
![](copilas.gif)
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip