Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (80)
Raspunsuri - Pagina 10
ochidut spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crispro Racusorule, cum ai facut faina de orez? Pur si simplu macinat orez normal la rasnita de cafea??? ![]() ![]() Ce figura e Andrei, papa si cu imprumut Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)Poze Sa-l ajutam pe Alex |
Intrebare si de la mine, lenesa grupului
Si la ce varsta poti sa ii fierbi orez mult mult si apoi sa il blenduiesti impreuna cu legumele?
de Larisa Ioana 24.06.2010
btz_ovi spune:
Noi am facut faina prin rasnita cea antica.Insa intai l-am spalat f bine,l-am lasat la uscat si apoi la macinat.
Iar medicul ne-a dat unda verde la orez cu lapte f bine blenduit.
Voi sunteti de acord cu medicii care spun ca de la 7 luni le putem da tot ce mancam noi??Am fost la un pediatru si mi-a spus ca ii pot da sarmale,ardei umpluti si alte mancaruri.
Mi se pare cam mult pt el
Bytz si Ovi, parinti fericiti de
PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
crispro spune:
Va ziceam ca in Zalau se sta la rand la apa www.ztv.ro/video.html?task=videodirectlink&id=4513" target="_blank">aici. M-am distrat de nenea. Cica "da de ce veniti aici?" , iar nenea: "da unde sa vin? sa merg?"

Cristina , mami fericita de bebe Vlad
(17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
Alice_Elena spune:
am facut si noi baita. a apucat un pampers curat cand am skimbat'o si acum se joaca cu el. si'l pune pe fatza...face bau :))
cristina, pe mine ma ia pe nepregatite si la 9 
Mama mandra de bebe cuminte Mara Nicolle (20.08.2010)
Roxana_Theo spune:
Cristina, amuzanta treaba. Desi e cam de rasul-plansul. Adica in sec 21 nu reuseste municipalitatea sa faca in asa fel incat sa aveti apa curenta de calitate. Va lasa sa va chinuiti ca pe timpului lui Ceausescu cand faceam coada la orice. Rusine sa le fie!
Cat despre imunitatea lui Theo, este cam zero din pacate. La imunitate si pofta de mancare m-a mostenit pe mine. Identic si eu cand eram mica. Abia astept sa vad de la taica-sau ce mai ia. Ca pana acum a luat numai rele.
Cand vad ce meniuri scrieti voi ptr bbi, ma gandesc cat de departe suntem noi. Adica intr-o zo obisnuita el mananaca cam 400-450 ml de macare (fructe, legume+lapte. Azi de exemplu, a stat mai mult nemancat. La 9 - 70 ml de lapte cu cereale
12 - 70 ml fructe+branzica+cereale
16- 10 ml legume (adica 2 lingurite)
18 - 100 ml iaurt cu cereale
20 ml lapte
Iar acum maraie in pat la fiecare jumatate de ora si refuza biberonul. Probabil ca asa va face pana maine dimineata.
Iar ceea ce ma deranjeaza cel mai tare este ca atunci cand i-am spus d-ritei ca plange la masa si nu vrea nimic, mi-a zis ca la 7,300 kg cat are el acum este foarte bine (nu este foarte lung, insa nu stiu cat are ca nu l-am mai masurat) si ca la 1 an ar trebui sa aiba 9kg.
Singura sugestie mai insemnata cu care am plecat de acolo este sa-l trec pe lapte fara lactoza ptr ca probabil are un colon iritabil si de aceea ii este frica sa mai mananace ( a tras concluzi asta din ceea ce i-am descris noi).
Cam asta este la noi.
V-am innebunit cu problemele noastre de parca nu le aveti si voi fiecare pe ale voastre.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui crispro Racusorule, cum ai facut faina de orez? Pur si simplu macinat orez normal la rasnita de cafea??? ![]() ![]() Ce figura e Andrei, papa si cu imprumut Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)Poze Sa-l ajutam pe Alex |
cica asa se face, dar io am cumparat de la magazin bio
de acolo o sa iau si malai, si gris , si mei etc
Alice_Elena spune:
racusor, o sa am si eu nevoie de adresa magazinului ![]()
Mama mandra de bebe cuminte Mara Nicolle (20.08.2010)
Roxana_Theo spune:
Va urez o noapte linistita tuturor.
Profit si eu de linistea din casa, caci Theo doarme ptr a ma relaxa la un film.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui Alice_Elena racusor, o sa am si eu nevoie de adresa magazinului Mama mandra de bebe cuminte Mara Nicolle (20.08.2010) |
de la naturalia am luat. dar cred ca gasesti la orice mag bio. eu am mai auzit de leacul