Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (80)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Alice si noi avem dermatita atopica, dar nu trece asa usor, poate ce ati avut voi e seboreica cum a avut si a Ramonei si asta se trateaza repede.

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Carmen va dorim insanatosire grabnica si sa va ajute Dumnezeu sa gasiti un tratament cat mai bun

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

doctorita a zis dermatita atopica, acum va zic si eu ce mi s'a spus
am incercat cu un unguent, n'a functionat, apoi tot doct a zis sa incerc cu tarate. si a mers. in cateva zile s'a curatat

Mama mandra de bebe cuminte Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Mycya, am slabit acuma, de cand cu cura... dar am o foame si o pofta de dulciurele...

Eladea, nu pot sa cred!!! Inca sunteti cu probleme!!! Chiar sper din suflet sa va treaca. Doamne, ca se tin scai de voi!

Paula, oscilo la tub cand desfaci tubul e un capacel. Mie-mi spui, ca eu i-am dat la inceput nu stiu ce capacel, pana mi-a zis Racusor ca e vorba de capacelul tubului.. Vad ca ti-a raspuns si Cristina.

Si eu am fobie de zbor... horror... imi zic toate rugaciunile, imi curge apa siroaie din palma. Dar asta dupa multe zboruri. La inceput nu aveam nimic, ba chiar imi placea, vroiam la geam. Acum mi-as trage o punga pe cap si sa astept aterizarea.

Carmen, sper sa gasiti un tratament bun pt Leti.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Gata, m-am intors...
M-am mai destins, m-am plimbat cu masina, cu muzica tare sa ma unga la suflet, m-am oprit apoi in magazin si mi-am mai innoit unele cosmeticale... si gata, m-am revigorat

Carmen, multa sanatate Letitiei, sa va ajute DD sa gasiti cat mai repede un tratament eficace, ca sa nu se mai chinuie puiuta cu testele medicilor. Am incredere in medicii din afara ca vor reusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Salut. Raisa a dormit azi noapte de la 2 la 7.15. F mult pt noi. Dar de azi ii fac program de somn +-. Nu o mai la ssa doarma o tura mai mult de 2 ore. Pana acum a functionat. A mancat san la 7.30, fructe la 10 si la 11.30 dormea. La 13.30 s-a trezit singura ( a stiut ca de azi incepe "programul"). La 14.45 a mancat supa si san si acum e afara, daca nu doarme, in 15 minute sigur o va face. Dupa 2 ore o trezesc si o mai culc doar diseara (somnul de noapte).
Acum am plecat si eu afara.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

ce mai fac mamicile? si delfinasii? dorm?

noi am profitat de vremea frumoasa, nici un nor pe cer dupa atatea zile mohorate de ploaie... pe muntele de la marginea orasului se vede zapada sus in varf, de aia e asa rece vantul... am iesit cu fetele la plimbare, am facut si cumparaturi... anul asta reducerile nu-s cine stie ce (adica nu gasesc haine sa-mi placa...), cu toate astea i-am luat nepotelei un costumas roz de ma topesc doar cand ma uit la el si mie o rochita (tot scurta ) si o bluzita S/M . iar la fetele mele nimic, dar deseara mai fac o tura, cu tati de data asta, sa poata pazi caruciorul

a papat minunea mea mica azi tare bine, asa:

7.30 si 10 -
11.30 - 220 g pireu de fructe (para cruda si fructe variate de la borcanel cu suc de struguri)
14 - 200 g pireu de legume cu carnita de curcan
18 - urmeaza iaurt cu branza

acum sa vedem cum ne organizam si cu iesirea in oras, sa nu ma incurce la programul de masa si de somn...

o zi buna si un we placut va doresc

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Cristina, super ca te-ai relaxat!!!

Rodi, spor la shoppingareala!!

Meniu bebe:
-fructe: mar cu para
-legume: supa crema (de fapt un piure) de morcov, pastarnac, ardei, telina

Meniu eu:

- cereale
-salata orientala (din 2 cartofi, un ou, putine felii de ceapa, cativa stropi de ulei masline si un pic pic pic de otet)
-cina: mamaliga cu branza

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

M-am cremuit un pic pe mana, ca am pielea arsa... si am gasit o carte primita din spital. Interesant e:

Simptomele aparitiei primilor dinti variaza, depind de copil, organism si rezistenta sa, in functie de dintele care apare de fiecare data. La unii copii nervozitatea obisnuita care caracterizeaza aceasta etapa a vietii lor este relativ medie si odontogeneza mai putin dureroasa, dar frecventa e nervozitatea intensa, schimbarea comportamentului si disconfort. Incisivii centrali provoaca mai putine probleme cu aparitia lor in compratie cu lateralii. (noi asteptam lateralii)

Simptomele obisnuite sunt: (si ne incadram la toate)

- dispozitia copilului de a baga la intamplare obiecte sau mainile in gura, nevoia intensa de a musca, pt ca acest lucru linisteste, indeparteaza durerea si ajuta la aparitia dintelui. (ieri am reusit sa il linistesc numai cu safe feederul- o ora a ros la el)

- neliniste, nervozitate si mofturi. Copilul isi da seama de schimbarea care se produce in gura sa, sentiment nou pt el, care are ca rezultat schimbari in comportamentul, in tabieturile si preferintele sale.

- gingii iritate, tari si umflate. Salivatie intensa care este provocata de senzatia de mancarime a gingiilor. Secretia de cantitati mari de saliva limiteaza si reduce simptomele cavitatii bucale si functioneaza terapeutic pt copil.

- anorexia si schimbarea programului de alimentatie. Chiar mancarurile sale preferate, in orele obisnuite de masa, pot sa nu mai fie o provocare pt copil.

- neliniste in somn. Poate sa va tina trezi noaptea , sa formeze un orar de somn diferit de cel obisnuit, sa se trezeasca noaptea cu plansete, sa refuze sa doarma si sa nu va lase nici pe dv. sa dormiti.

- teoria cf careia odontogeneza poate provoca tulburari intestinale (fenomene de diaree sau voma) nu este sustinuta de toti pediatrii. Este posibil ca nervozitatea si schimbarile in corpul copilului sa influenteze functia intestinala a organismului sau.

Cam atat. Poate va ajuta. La noi chiar asa e... parca m-am mai linistit un pic.

Mergem la baita!

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

ramona, felicitari pt programul de somn. sper sa reusesti sa dormi la noapte!

acum am venit si noi de la plmbare si piata. Mara a stat treaza tot timpul sa nu cumva sa piarda ceva si in masina a adormit, dar bineinteles ca s'a trezit cand urcam in casa. acum vreau sa o culc si sa vad ce carte de retete pt bebici ne'a cumparat tati.

cristina, sa nu lesini pe strada. mananca :P

Mama mandra de bebe cuminte Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput