Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (80)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Eladea, of, ce rau imi pare ca nu se mai termina raceala la voi .
Mie Cosmin mi-a luat oscillo tubulete...asa ca nu stiu cum sa-i dau. Nu am gasit nici un capacel... Est esi sub alta forma oscillo?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

am si io o intrebare...de ce nu pot dezarhiva cartea cde la diana de pe mail-ul comun? voi ai reusit? pup

katalina, sanatate multa. Poate aveti noroc si scapati sa nu fie conjuctivita.

eladeea, multa putere si rabdare mami. Sanatate multa si voua... sa scapati odata. Mare chin cu racelile astea, faceti niste analize, sa nu fie cazul totusi de antibiotice... e pacat sa va chinuiti atat de mult... zic si eu...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Eladea, of, ce rau imi pare ca nu se mai termina raceala la voi .
Mie Cosmin mi-a luat oscillo tubulete...asa ca nu stiu cum sa-i dau. Nu am gasit nici un capacel... Est esi sub alta forma oscillo?

poze luna 6

paula, pai la tubulete se gaseste oscilo. La capacul tubuletului respectiv se refereau fetele, incap cateva bobite acolo... poate totusi nu aveti nevoie sa luati, desi, i-l poti da preventiv....pup

Mergi la inceput

eu ma pregatesc sa fug la epilat. ma duc sa ma dushez si apoi o intind, am si eu ora mea de relaxare azi Am ajuns sa mi se para si epilatul o relaxare, hihihihihi....

Va pup, ne vedem mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Neata si de la noi la amiaza!
Lalique te imbratisez, e ingrozitor ce povestesti, sper sa treceti repede peste tot si multa sanatate!!

La Multe Lunite delfinasilor de azi!! Sa fiti sanatosi

Eu am ajuns la capatul rabdarii cu problema asta cu fata, saptamana viitoare merg cu ea la Viena, asta dupa ce aici am incercat tratament 3 saptamani si la final mi-au dat cortizon pe care refuz cu inversunare sa il folosesc... E prea mica iar efectele secundare sunt ingrozitoare, deja am incercat 3 tratamente, un profesor in dermatologie, 2 doctori dermatologi si un pediatru plus un chirurg plastic. Daca mai continui cu prostiile astea pe orbeste risc sa-i declansez astm si e ultimul lucru pe care il vreau pentru ea, plus ca ii distrug ficatul. E in continuare inflamata , cojite galbene, etc...

Mi s-a luat si de profesorul care o trata in urma retetei cu cortizon si asta pt ca prietenul din copilarie e dermatolog si mi-a povestit cati copii distrusi de steroizi a vazut, el m-a sfatuit sa nu dau un tratament periculos niciodata fara opinia a 3 medici ca in ziua de azi toti prescriu ceva sa nu iesi cu mana goala din cabinet..

In rest cu sfatul psiholoagei sunt putin sceptica in sensul ca partea buna a copilariei e ca nu cunosc frica, griji , samd , cred ca inoculandu-i frica o cresc prea repede.. Am o colega a carei mama e psi infantil si colega are cam toate grijile lumii, fara gluma isi ia masuri de precautie pentru apa pe care o ia, nu are incredere in ea de loc, are nevoie de opinii in permanenta, cred ca din toate colegele de la serviciu ea este singura care ridica semne de intrebare in privinta sanatatii ei mentale. Am cunoscut-o si pe mama ei si intradevar e adepta comunicatiei deschise la nivel emotional, adica si-a tratat fiica precum tratezi un adult si copila inca din copilarie a avut schimbari de comportament.. o cunosc de cand avea 18 ani si isi cauta copilaria, incapabila sa lucreze intr-un mediu fara atasament emotional. Dar asta e doar parerea mea, cred ca e bine sa-i spui cpilului cand intelege ca esti putin obosita, dar cred ca nu e bine sa-l faci parte din problemele tale, ca ti-e frica sau ca esti suparata, pentru copii suntem mame iar ei se presupune ca trebuie sa aiba o copilarie fericita fara griji, plina de zambete , iubire, reguli. Si chiar daca ne este frica de ceva trebuie sa ne controlam ca ei sa nu isi simta lumea lor mica si frumoasa amenintata.
Parerea mea este influentata si de faptul ca nu am incredere in psi.

Mergi la inceput

Si o adaugire, mie imi dispare frica atunci cand o privesc, prind "aripi", in sensul ca sunt capabila de orice sa o protejez, am o fobie reala fata de zbor, cu atacuri de panica si tot tacamul, cand am zburat cu ea, m-am autocalmat ca sa-i dau confort, poate ei ii va placea in viitor ce mie imi displace, si am avut un zbor ok fara sa incep sa respir accelerat si sa transpir la fiecare turbulenta, ea m-a vindecat, inocenta ei ma face mai puternica nu vreau sa ii fac cunostinta cu partea intunecata a mintii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui ciristina_serban

eu ma pregatesc sa fug la epilat. ma duc sa ma dushez si apoi o intind, am si eu ora mea de relaxare azi Am ajuns sa mi se para si epilatul o relaxare, hihihihihi....

Va pup, ne vedem mai tarziu.

Krys, fericita mamica de bubulina RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)

. Multumesc!!! Am reusit sa-i dau, desi Raul nu mai are nimic, dar i-am dat asa preventiv. Vad cum se comporta la noapte.

poze luna 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

carmen, scuze ca intreb, dar ce are micutza?

Mama mandra de bebe cuminte Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

carmen, scuze ca intreb, dar ce are micutza?

Dermatita atopica si a luat impetigo contagioso de la piscina, pe obrajori ii manca din carne, disparuse pielea, supura facea gauri ce mai groaznic...
Acum s-a regenerat carnita, pielea dar s-a inflamat tot obrazul si s-a extins... deaia nu mai vreau decat sa mai incerc Viena, daca nu merge nici aici atunci Bruxelles si daca nici acolo, merg pe homeopatie, la bbi asa mici tratamente indelungate pot declansa astm , probleme de ficat si rinichi .. mai am 2 incercari, in 2 tari si sper din suflet sa ii treaca, sa gasim un medic bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

dermatita atopica noi am vindecat-o cu infuzie de taratze in apa de baie, era rau, pe tot corpul, pana si in cap...

Mergi la inceput