Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (80)
Raspunsuri - Pagina 5
bamboletta spune:
Neata
Am trimis-o pe Antonia la mama abia diseara o iau...mama zice sa o las si maine...mai vedem
nu va mai spun ca sapt care vine are vacanta 1 sapt
David doarme....azi noapte s-a trezit la 1 la 4 si la 7 toata ziua chiuie si e f fericit cand e la inaltime in brate sau in picioare...vreau sa-i iau si eu jumper sa poata topai
Aseara am facut o baie in cada...m-am epilat...dat cu crema...acum ma spal pe par si imi fac unghiile il astept pe sot sa iesim in oras...mergem la shopping..
Ce sa spun...fara Antonia mi se pare floare la ureche doar cu David mi se pare ca sunt singura acasa
Prima data cand am nascut aveam si eu fel de fel de stari...tot asa nu lasam pe nimeni sa stea cu Antonia...vroiam sa fac eu totacum l-a David m-am mai relaxat...iau totul mai usor...mai las si pe altii sa ma ajute...il mai pun pe sot sa faca cate ceva chiar daca nu-i iese ce mai conteaza important e sa ma ajute
Si eu si eu Capricoarna...perfectionista...maniaca de curatenie si trebuie sa fie totul cum vreau eu
va pe toate...weekend frumos
Mycya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Legat de kile, azi dimi aveam 64.7... aleluia!!! Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
bravooo uite ce repede slabesti tu
Mami de Andra Maria 02.08.2010
katalina spune:
cred ca Victor face conjunctivita........are ochisorul rosu si cojite de dimineata,sper sa nu fie asta, inseamna ca a luat de la Robert si a fost o perioada de incubatie,ce fac eu pina luni,ce sa-i dau,nu stiu daca crema lui RoBI e buna si pt bebei
kanamicina
merg sa-l sterg cu ser acum
sper ca anticorpii din lapte sa-si faca treaba,
nici nu sunt sigura ca e asta
revin
Mycya spune:
Paula eu am indraznit sa imbrac costumul de baie la therme ca era seara si mai intuneric dar la vara de nu voi ajunge la 57 de kile cat aveam cand am ramas insarcinata il voi pune bine ascuns ca eu nu il voi folosi nicidecum
Mami de Andra Maria 02.08.2010
Alice_Elena spune:
katalina, poate totusi n'are nimic. dar daca se agraveaza cred ca cel mai bine ar fi sa suni doctorul
Mama mandra de bebe cuminte Mara Nicolle (20.08.2010)
eladea2005 spune:
va salut dragelor...
n-am mai intrat, nu mai am nici o putere si tragere de inima...sincer sunt la pamant si ma scufund incet da sigur... si asta nu pt ca nu ma simt eu bine, ca nu asta e important pt mine acum...chit ca inca sunt slabita si nu mi-am revenit complet...dar vad ca ne merge prost in continuare, suntem prinsi in cercul asta vicios si nu mai iesim... Eric evident n-a scapat nici el neatins, e iar cu febra (38-39)si muci si tuse... mi-e f teama de complicatii, de antibiotice, de consecinte... e bine totusi ca reusim sa tinem febra sub control si el e vesel si vioi...na...cam asta despre noi...nu stiu cand mai intru...paote cand se vor mai indrepta putin lucrurile si o sa ma simt in stare...ca acu imi vine s-o iau pe campii...
va pup si va doresc sanatate...atat.
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
ciristina_serban spune:
Da Cris, pe prospect scrie 1 tub doza pentru sugari, dar nu indica de cate ori se da pe zi... deci, merg pe mana pediatrelor.
Multumesc frumos!!!
Alice_Elena spune:
paula, i'am zis si eu de vreo doua ori dar nah...fiecare cum stie mai bine. nu'ti mai zic ca au tinut'o infasata pana pe la 1 luna jumate 2 (22 de ani are nasa). cand mergem cu Mara la ei, urla de cald pana o dezbrac in body
Mama mandra de bebe cuminte Mara Nicolle (20.08.2010)