Ian-Feb2011- Bv Babyleeks, Ocsanica, Gabi! (182)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

va las si eu fetelor..sa aveti o noapte linistita si vise placute!

maine probabil ca voi intra tot seara, plecam din localitate, deci Tunde, daca faci prezenta sa ma pui absent motivat

Doloress, daca stii ceva pareri de "afara" despre ligaturarea trompelor, te rog sa-mi spui

mami de Ariana (30.10.2005) si 38+cu Tudor
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhynna spune:

aaaaa...si sa va mai zic una...cam cat de incurcate sunt caile domnului...

eram astazi la control la Filantropia..si stateam si asteptam sa vina dr.care are grija de sarcina mea...si vine un domn la 37-38 de ani...si incepe sa se certe cu o asistenta ca el a venit sa isi ia sotia acasa si drept urmare cu cine ar trebui sa discute el...si asistenta ii spune sa intre la medicii de garda si sa intrebe...a intrat a spus ca vrea sa-si scoata soata din spital....medicii bineinteles nestiind despre ce e vb.au dat din umeri....este contactata medicul sef de garda care coboara...si il primeste in cabinet pe domn sa discute de ce vrea sa-si externeze sotia...problema care era...sotia sa nascuse prematur si copilul era la terapie intensiva si problema lui era ca de ce o tina pe nevasta-sa acolo...ca de alaptat nu-l alapteaza...ca pe el nu-l lasa sa-l vada deci care e problema de n-o externeaza pe nevasta-sa...da-i acuma omului explicatii(medicul de garda adica)...ca dom'le ca mama sta obligatoriu cu copiluín spital...domnu respectiv(asta in cazul in care il putem numi domn)...ca ce doamna ...ca eu sunt capul familiei si eu hotarasc...s-a tot zbatut dr sef garda sa-i explice ca mama si copiii trebuie protejati si nu are cum sa-l lase la terapie intensiva...ca asa e regulamentul spitalului..el nu o tinea pe a lui...sa-i dea nevasta...Dr se enerveaza intr-un final si il intreaba ....aveti inima sa luati mama si sa lasati copilul aici?si ala cica da...de ce nu?eu imi iau nevasta de aici ca sta degeaba..Dr ii spune pana la urma sa semneze pe proprie raspundere ca isi lasa copilul in spital...Dupa care i-a zis ca pe tura ei nu pleaca nimeni din spital....
Cum e si viata asta...sunt femei care se chinuie ani de zile sa aiba un copil...si fac asta cu mari sacrificii....atat materiale cat si sufletesti...si cei carora le trimite Dumezeu acest dar sfant isi bat joc...

Sufeream deja pentru viata ce o va duce acel copil cu asa un tata...daca voia sa-l lase in spital abandonat...ce se va alege de el pe viitor?Of Doamne...Nici macar nu inteleg cum a putut el sa conceapa ca mama poate pleca din spital cand au un prematur...Trist episod...foarte trist...

In 38+ cu Sophie Elena (cel mai probabil)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui andri31

buna seara fetele
revenim si noi in odisee , mai greu dar suntem aici si suntem trei
am trecut prin ceva peripetii , promit sa povestesc , decamdata AMANDOUA suntem bine
Datele noastre sunt:
Amalia,36s, 19.01.2011,2500gr,48cm,apgar9,cezariana,Euromaterna,Dr.Stanca Razvan

pup dulce, ma duc la mandra si revin , apropo: v-ati mutat careva pe la scutece 0-365 zile ?
noi avem 11 zile si nu ne-a cazut inca buricelul .... asteptam

puuuuuup

mami 35 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

ANDRI;CAT NE-AI TINUT CU MORCOVELUL

SA VI LA POVESTI...MA BUCUR CA SUNTETI BINE..UN MAREBRAVO DE LA NOI...PUPICI PT AMALIA

Tunde 37 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Acuma am ajuns si noi acasa...am iesit un pic cu prietenii...nu prea mi-a placut..nu-mi place fumul,galagia,ma simteam ca un elefant bolnav intre gagici...nici n-am f azi in forma..

RaluKara;nu ma stresez cu bagajul...ma mai uit din cand in cand..caci se apropie momentul...la prima sarcina am fost luata pe nepregatite,...nici nu aveam habar de bagaj..acum vreau sa fie altfel...emotii?....am!- si cred ca e normal...dar sunt optimista.

Sherbi;tinem legatura...ma bucur pt vesti..e grasunic la 36 sapt...AI GRIJA DE FIRELE ALEA INCA CATEVA ZILE..PUP

jasmin;

Babyleeks!sigur ai buba dulce de Kevin in brate!Sa dea DD sa am dreptate

Tunde 37 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ne-au plecat si noua invitatii in sfarsit !
Felicitari ocsanica ! Multa sanatate !
andri ne-ai lasat sa asteptam cam mult, ca pedeapsa trebuie sa intri cat de des poti si sa ne tii la curent ! Felicitari si multa sanatate !
sherbi felicitari pt vestile bune, mai ai putin !!!
jasmin ai iesit afara CATEVA ore....pai esti tare ! eu de cand am ajuns acasa de la spital, am iesit doar sa imi scot firul,adik am urcat in masina,am coborat la cabinet,si m-am intors.bravo, lasa ca e bine sa te relaxezi,profita cat poti!
simo multumim pt sfaturi ,adevarul ca mereu ii bag tzatza ,cateodata aiurea,si o si refuza ca e satul ! o sa incerc sa ma abtin !
madalina de atunci de cand i-am facut baie singura, asa am continuat,nu mai am nevoie de ajutor, trebuie doar sa iti fac curaj prima data, si te inveti repede.

Hai Babyleeks

Ma bag la somn! noapte b una !pupici la toate

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Ariana aici legarea trompelor e privita cu suspiciune de doctori din cauza ca multe femei se razgandesc. Se despart de parteneri, formeaza cupluri cu altii care isi doresc copii si apoi vor sa inverseze procesul. De obicei am inteles ca e o anumita perioada, de vreo 4 luni in care te pune sa te gandesti, apoi semnezi o hartie.
Sora-mea are o caruta de boli, genetice, un copil i-ar distruge iremediabil sanatatea, nemaivorbind ca s-ar putea naste cu o multime de malformatii. A vrut sa-si lege trompele ca s-a saturat de pilula, (ia vreo 12-13 medicamente pe zi, sa-si tina organele pe linia de plutire) si doctorita ei a refuzat. A zis ca e prea tanara pentru asa ceva (are 35 de ani) si sigur o sa regrete. Asa ca pana la urma isi face sotul ei vasectomie ca si el s-a saturat s-o vada inghitind atatea pastile.
Deci, in afara de chestia asta, cu razganditul, nu prea am auzit sa fie doctori care sa se impotriveasca din alt motiv.

Voiam sa ma laud ca am schimbat semnatura si am ajuns la termen!
. Ha, trebuia sa pun pariu cu doctorul care imi zicea ca mai mult de 35-36 nu ajung. Iata-ma-s in one piece!!!

Asa ca pentru maine va las tort si o gurita mica-mica de sampanie, ca nu face rau nici la gravidute nici la mamici.

Mami de Patrick(29.04.2008) si 38+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Neata, dragele mele!

Multmesc mult pt felicitarile frumoase, parca le-am simtit mai sincere si mai calde decit ale prietenelor mele din lumea reala...
Noi suntem la spital, azi e a doua zi, durerile s-au mai dus si fifitza pare bine, deocamdata nu prea e laptic si ii ofera "dragutii" istia completare.

Cind mergem acasa va voi povesti mai pe larg, acum va zic numai despre intilnirea emotionanta dintre cele doua surioare: bebe Ilinca la ea in patut, linga mine, dormea. Intra Ioana emotionata, palida, intimidata. SSe opreste linga ea, priveste pe Ilinca pui dormind...O, mami, zice. Mie mi se umezesc ochii... O, mami, continua ea, ce urita e!!

Pup!
G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

neata!
gabivalceanu, ce simpatica a fost ioana! asa sunt copiii, foarte foarte sinceri si spun orice cu o asa naturalete. adevarul este ca in primele 2 zile cel putin bebelushii sunt umflati, ciudati, numai noi, mamicile ii vedem cei mai frumosi copii din lume.
eu cand ma uit in urma la pozele cu david mi se pare ca acum e de o mie de ori mai frumos.

pe mine ma cam terorizeaza bb care ma impinge in col de zor. sper sa mai reziste o saptamana macar, desi de azi sunt oficial intrata in 38 de saptamani,deci adio prematur.

shines,sunt cu totul de acord cu tine. copilul nu se pune la san la fiecare scancet. nu asta e singur acauza pt. care plange. iar laptele amestecat nu face decat mai mult rau decat bine. de aici si durerile crunte. este un pic chinuitor, insa incercati sa faceti un program clar de supt copilului, la macar 2-3 ore distanta. daca plange nu ramane decat sa-i distrageti atentia cu altceva si usor usor isi va insusi programul si-l va respecta. multa rabdare!

doloress, felicitari pt. saptamanile implinite. de-acu chiar ca poti sa zburzi nestingherita! bafta sa iasa bb repede si sa-ti reiei stilul activ de viata.

andri, bine, ca ai venit cu vesti bune. eram ingrijorate ca nu dadusei niciun semn. asteptam cu nerabdare povestea nasterii si bineinteles poze cu bubulina amalia! sa-ti traiasca si sa fiti sanatoase!

tunde, pupici si tie! se pare ca si eu ies din clubul indragostitelor. dar sunt pe aproape, pe-acolo. hai ca mai avem putin!

va pup pe toate si plec sa iau putin aer!

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 37+marc ioan
AMR 12 DE ZILE
poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Felicitari noilor mamicute, sa aveti parte de bebei sanatosi si papaciosi!

Gabi am dat din plans in ras cand am citit reactia Ioanei, chiar ma gandesc si eu sa am grija, sper sa nu uit, sa nu tin eu copilul in brate cand vin acasa de la spital, caci pe David nu o sa-l aduc la Buc cand sunt internata...
Am atatea emotii referitoare la cum va reactiona David, mai ales ca mi-a trantit-o ieri: mami abia astept cand vine Matei sa sug si eu la tzatzi cu el, i-am zis ca o sa rada de tine, ca tu esti mare, etc...

Nu stiu voi cum sunteti dar eu am contractii nedureroase cred ca in jur de 6 pe ora, si iau No-spa dar se pare ca inutil...

Ma duc sa mai citesc din urma.

Va pupa Lori

Mami de David-Andrei(24.06.2008) si gravi cu Matei-Alexandru +36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Doloress felicitari pentru saptamanile implinite, ma bucur enorm pentru tine mai ales ca stiu prin cate emotii ai trecut

Andreea
38+ viitoare mamica de Radu Andrei

Mergi la inceput