Ian-Feb2011- Bv Babyleeks, Ocsanica, Gabi! (182)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Si o cafea cu lapte la mamici si gravidute ,plus micul dejun cu ce isi doreste fiecare

Andreea
38+ viitoare mamica de Radu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Buna dimineata!
Multumim doloress si deea sav pt bunatati.
Doloress-felicitari pt cele 38 de sapt implinite...gata de acu poate veni linistit micutul Kevin cand vrea el.Parca vad ca de acu ai sa il rogi sa scoata nasucul la aer.
Gabi-foarte draguta fetita ta...Asteptam poze cu Ilinca.
Monika-ce faci?cum esti?
Sa avem o duminica minunata!

Andreea 38+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmin26 spune:

Buna dimineata,
FelicitariDOLORESS,multe,multept tine.
SIMO;multumim pt sfaturi,seara la mine se intampla treaba asta,pur si simplu urla de nu stiu ce sa-i fac desi a mancat cu 10 min in urma si atunci,pac sunt cu titi in gura.

Crina,mami de baietel scump...
Lukas Christian

In sfarsit, suntem 3...!!!

Daruieste-i lui D-zeu inima si D-zeu iti va oferi cerul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

salutare

Vreau sa felicit si eu proaspetele mamici , Bravo fetelor , recuperare usoara si bb sanatosi !

Eu nu am mai intrat pt ca abia apuc sa fac ceva de asta mic . Parca este o mobra atunci cand incepe sa urle . Nu stiu ce are .. ce vrea si am mom cand imi vine sa o iau la sanatoasa.
Noaptea doarme si papa ..se trezeste la 2,5 /3 ore si papa 60..sau 90 ml lapte , cum se lumineaza parca are maracini in fundulet ...este f agitat , nervos , urla ....vrea sa pape din ora in ora ..sau juma in juma de ora , bineinteles ca papa f putin , se mai vaita si de burtica , mai cere si in brate si uite asa de dim pana seara suntem in agitatie continua . De azi il las sa planga si va vedea papa numai la minim 2 ore pt ca altfel nu vom ajunge nicaieri ...Simo are mare dreptate legat de alimentatia bb .
Bineinteles ca acum a papat si a dormit 5 min in brate , a fost lasat jos si a inceput concertul . Este un planset asa ...de alintat , de rasfatat .
Sper sa reusesc sa ii fac si ziua un program pt ca in felul asta nu o sa rezist psihic , serios !
In rest ne.am fc baiat mare ...gangurim , pedalam cu picioarele , recunoastem vocile , incepem sa vedem si sa ne uitam dupa obiecte , zambim , radem in hohote .
Trecem la pampers 2 ca deja 1 ne strange la bulane

fetelor ...cele cu cez inca va simtiti burta amortita ?

Madalina stiu ca tu intrebai de sughit , suspin , tuse , maini si pic reci ...cica toate sunt normale ..la inceput bb nu au dez circulatia periferica si dif de la copil la copil . Al meu de la o vreme le are calde ...in ce priveste imbracatul , si eu zic ca este ok asa cum il ti .

Monika scumpa ce faci ? cum esti ?

Va pupicesc pe toate si sper sa intru mai des

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza ..mami fericita de pui scump Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

buna fetele,

mai apuc si io sa intru, din an in paste...
azi e schimb de 'tura': pleaca mama si vine soacra si de-abia facusem o rutina cu mama, era asa bine...
noi inca incercam sa facem program, dar nu-mi prea merge mie am avut momente cand am stat si 2 ore agatati la tzitzi, am avut si treziri la interval de o ora.
azi facem proba cantarului timp de 24 de ore, sa vedem cat papam, ca suntem mici si obosim la supt. maine ne vede tanti dr din nou (de mentionat ca nu e pediatra), ca inca avem icter.
sa va zic chestie: am chemat pediatra sa vina sa vada plodu' nou nascut si prematur si mi-a spus ca n-are cand, a aparut peste o saptamana fix. nici macar asistenta n-a vrut sa vina singura. acum i-a facut taica-su abonament la CMU, aveti vreo recomandare? nici nu stiu ce sa fac, ca nu as purta-o pe la dr asa micuta.
si inca o chestie, mi-a spus sa o scot afara peste o luna. o fi de la faptul ca e mica-mica sau asa se iese? voi cand aveti 'dezlegare'?

felicitari mamicilor, vad ca in ultimul timp a fost ziua si evenimentul !!!

Felicitari GABIVALCEANU!!!
Felicitari ROXANA_82_CT!!!
Felicitari OCSANICA80!!!
Felicitari MISSEXY!!!

HAI BABYLEEKS!

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

fetele ..mai am o intrebare cum procedati cu apa pt baita ? puneti direct de la robinet ? o fierbeti pe aia de la robinet ? incalziti apa plata ?? ...multumesc

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza ..mami fericita de pui scump Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Doloress;bravo!

Tunde 37 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

tunde, sanatate multa !!! sper ca a trecut deja raceala!
shines, o trimit pe soacra si la tine!
ralu_kara, felicitari pt buric, si noi asteptam cu nerabdare momentul! te inteleg cu statul la san, orice pt pui mic!
sherbi, felicitari pt vestile bune si stai muminte!
jasmin, la fel face si piticutza mea, urla de foame si apoi nani la san; o misc, o chirai, doar doar papa; cand dau sa scot tzitzi se trezeste si iar vrea mufata. mie dr mi-a spus sa ii dau vreo 15 - 20 min maxim, apoi sa ma mulg si sa-i dau ce am muls (a mea e mica, are 2,5 kg si oboseste rapid)
madalina_m, si noi stam la lumina, ca sa ne luptam cu icterul; nu chiar in soare sa nu ne supraincalzim; desi am inteles ca ultravioletele sunt cele care fac bine, incercam de toate
gabivalcceanu, super haioasa fiica-ta!

va pup pe toate, sanatate multa la burtici, mamici si pitici!!!

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Dragele mele,

Imi pare rau ca nu am mai intrat de atata timp, dar nu prea mi-a ars, am preferat sa imi folosesc altfel putinul timp lasat de pitica.

In primul rand felicitari din toata inima pentru mamicutele care au anscut intre timp, sa va traiasca puiutii si sa fie sanatosi! Iar pentru burticile care inca poarta bebei, bucurati-va de ultimele zile sau saptamani de sarcina, pe care vi le doresc cat mai lipsite de neplaceri si sa aveti parte de o nastere cat mai usoara, asa cum v-ati imaginat-o!

Si o imbratisare calda si un gand bun pentru Abramburika, e tare greu, incearca sa fii puternica pentru Silvia... Puiutul Gabriele va ramane in inimile voastre si va va veghea mereu.

Noi suntem bine amandoua, abia acum dam ceva semne vagi de colici, dar pustoaica e super cuminte - se zvarcoleste ea acolo de ti se rupe inima, dar nu prea plange. Sau poate nici durerile nu or fi asa mari, sper eu. Eu inca mai sper ca scapam doar cu atat. Nu i-am dat inca nimic (chestii pentru colici), doar beau eu ceai de chimen si anason in disperare si se pare ca ajuta.

Afara de-a binelea noi am scos-o de pe la 10 zile. Am inceput intai la geam putintel, apoi pe balcon si apoi ne-am facut curaj si am iesit cu totul. Cand a venit pediatra (medicul de familie, ca noi avem acum doua pediatre) s-a cam mirat ca am scos-o deja, dar nu a zis ca n-ar fi fost bine, doar ne-a sfatuit sa-i punem ser in nasuc inainte de plimbare ca nu cumva sa respire pe gurita aer rece. Acum stam cam o ora pe afara in fiecare zi si nu parem sa avem vreo problema. De obicei dormim cat dureaza plimbarea. E drept insa ca noi o scoatem in sling (o ducem ba eu, ba tati), si ea sta bagata toata la pieptul nostru si primeste mult mai multa caldura decat ar fi avut in carucior. Abia astept sa iesim si azi, dupa ce o sa se trezeasca si o sa pape, mai ales ca azi e frumos si soare - face foarte bine la moral, daca nu erau iesirile astea cred ca o luam razna deja.

Noi in schimb avem o alta problema, cu buricutul, care desi a cazut de vreo 10 zile, mai sangereaza. De fapt eu nu vad sangerarea in sine, dar gasesc cojite de sange inchegat pe buricel cand o schimb. Si cand zic ca s-a terminat si a trecut (e buricutul curat 2-3 ture de schimbat), iar apar. Si in contextul asta mi-e frica sa-i fac baita ca lumea, cu buricutul scufundat in apa. Si mor de ciuda, ca abia astept sa o vad in apa calda ca lumea, ca tare mult ii place apa. Mai e cineva cu problema asta? Si daca da, ati scufundat buricelul chiar daca inca sangera?

Pupici si va mai tin la curent cand mai reusesc sa intru.

Anca, mamica fericita a Dianei Maria (02 ian 2011)

Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

BUNA ZIUA...caci dimi a fost demult

TUSESC NOAPTEAm-am trezit de 50 de ori...tot m-am patat cu pisu..cand tusesc asa tare scap un pic in chilotei
E penibila situatia.

Gabivalceanu ce dulce Ioana..draga de ea... sunt asa de curioasa cum va reactiona Mario..
o faza asemanatoare am avut cand l-am nascut pe El..(cum zice si Sherbi..nou nascutii nu-s asa de frumosi precum ni se pare noua..le trebuie cateva zile sa prinda forma...mai ales cei nascuti natural.),,nna si s-a nascut bebe Mario..cand Mama si sotul asteptau pe hol sa vada minunea mica;MAMA-VAI DA FRUMUSEL E!
sotul zice in gand;vai ce urat si zbarcit!..mi-a zis ca lui i sa parut uratel...da sa vezi peste o luna ...acasa..nu se satura de el...sa-l studieze..nasuc mic,gulita mica

SHERBI ai grija si mai stai in pat..sa nu te rupi cumva..pana ajungi la Constanta
acuma 11 sau 14 ce mai conteaza..oricum n-am vrut drept de VALENTINE.

ICAZANGIU mi-a zis dr din MURES ca dupa 36 sapt no-spa nu prea isi face efectul

ADITZA pup mamica obosita...are mare dreptate Simo..Mamicile sunt tentate sa supra alapteze bebeii..sunt nesatuli..si sunt in stare sa manance si ultima picatura din tzitzi..si noi ,adultii, daca am manca din ora in ora..nu ni s-ar face foame cu adevarat niciodata.Cum se linisteste la san iti da impresia ca i-a fost foame..de aici varsaturile in jet..colici...Mamici extraepuizate.
Eu n-as fierbe apa..sa se obisnuiasca asa cu ea..daca se usuca pielea pui un capacel de ulei bebe in apa..

Tunde 37 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput