Ian-Feb2011- Bv Babyleeks, Ocsanica, Gabi! (182)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Vin cu vesti din UK:
"Am un baietel mic si frumos tare.2900 si ceva,perfect sanatos.Am nascut pe la 11 si ceva natural cu epidurala.Grasu mic a supt din primele 20 min si e cu mine"

BINE-AI VENIT KEVINUTU!FELICITARI MAMI SI MULTA SANATATE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

A,si normal ca vin si cu o problema : mi s-a intarit unu din sfarcuri,cumva mamelonu si ma doare rau rau de tot.Maine mi-a zis dr ca sa ma vada.Stie cineva ce mai e si cu asta?Ati mai patitara?Ca ma doare rau de tot.Rau rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Aditza, eu am spalat-o de la inceput direct cu apa de la robinet (asa faceau si la maternitate) si e in regula. Eu zic ca daca nu are nici o iritatie sau vreo reactie a pielii, este ok asa. Noi o spalam la fundulet si de fiecare data cand schimbam scutecul (doar cu apa, fara sapun) si ar fi foarte complicat sa trebuiasca sa tot fierbem apa sau altceva.

Fetele, am pus pe bazar doua cutii de lapte praf Humana pentru diaree, mi le-a adus o prietena in caz de nevoie dar deocamdata nu e cazul si am vazut ca expira la sfarsitul lui februarie, asa ca m-am hotarat sa le dau altcuiva care are nevoie, ca e pacat sa expire la mine. Si oricum mai am inca doua care expira in aprilie si pe alea le mai tin putin, cine stie (desi nu prea as avea de gand sa renunt la alaptatul exclusiv). Ideea e ca sunt postate deja de cateva zile si nu pare sa se inghesuie nimeni. Daca sunteti interesate sau stiti pe cineva interesat, asta e anuntul (sper ca fiind de aici de pe site nu mai sunt probleme cu linkul, sa fie considerat reclama):
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=15838&n=Lapte-praf-HUMANA-contra-diareei---2-cutii
Le-am pus la 15 lei cutia, cu scop umanitar (asta inseamna ca banii nu ajung la mine ci la unul din copilasii cu probleme, alege cumparatorul la care dintre ei). Va rog frumos sa intrebati si voi in stanga si in dreapta, ca mi-ar parea tare rau sa expire nefolosit. Daca nu exista posibilitatea ca doritorul sa doneze banutii respectivi, pana la urma renunt si le dau si pe gratis - dar mi s-ar parea frumos sa beneficieze de ei un copilas cu probleme.

Pupici,

Anca, mamica fericita a Dianei Maria (02 ian 2011)

Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

BEBE KEVIN CLAUDIU DANIEL!BINE AI VENIT BEBIC MUMOS!SA-TI DEA DD SANATATE TIE SI LUI MAMI SA TE CREASCA MAAARE!

FELICITARI MAMI BABYLEEKS...CRED CA NU TI-A FOST USOR..DAR A MERITAT!SIGUR!

Tunde 37 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

SHUBULINA;nu stiu ce sa-ti zic...imi pare rau
chiar am vrut sa intreb mamicile daca s-au dat pe tzitzi cu garmastan inainte de nastere?,am inteles ca inmoaie mameleoanele.

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

NU MAI SCRIETI ASA MUULTT!!!!!!CINE DOVEDESTE SA VA CITEASCA? SA TINA PASUL CU VOI/..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

NU MAI SCRIETI ASA MUULTT!!!!!!CINE DOVEDESTE SA VA CITEASCA? SA TINA PASUL CU VOI/..

Andreea
38+ viitoare mamica de Radu Andrei

Mergi la inceput

ZIKII!!!!!

UNDE ESTI FATO???ACUM IMI DAU SEAMA CA NU TE VAZUI DE 2 ZILE P AICI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Felicitari tuturor mamicilor!
Scuze ca ma bag in discutia voastra, am intrat sa caut vesti despre o graviduta care trebuia sa nasca si am vazut sfaturile referitoare la alaptare. Alaptarea se face la cerere, nu este adevarata chestia ca laptele nou se asaza peste cel vechi si nu se poate digera. Laptele de mama se digera foarte rapid, iar un nou nascut nu are si nici nu trebuie sa aiba un program bine definit de masa. Plus ca sanul nu este doar sursa de hrana, ci si de alinare si confort. Or sa isi faca ei si un program, la un moment dat, nu va ingrijorati. Plus ca acuma e si foarte grea acomodarea asta cu viata extrauterina, au si colici, e mai dificil, stiu.
Va rog sa intrati aici http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=94 si sa cautati/cereti sfaturi, fetele de acolo sunt mai mult decat amabile si dornice de ajutor. Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Salutare dragelor!

Doloress, Sherbi sunteti la termen! Fara griji mamici!

FELICITARI BEBYLEEKS!
Bine ai venit pe lume bebelusul lui mama!!!
Recuperare rapida si un bebe cuminte si papacios!

Gabivalceanu super tare fiica ta! E tare spirituala

Shubu, chiar nu am idee de ce te doare asa rau rau rau. Si eu am simtit durere la un san si o intaritura dar cu mult garmastan e mai bine. Te-am vazut in poze frumoaso!

Tunde, eu m-am dat si inainte de nastere cu garmastan. Dar asa cand imi aduceam aminte

Aditza la noi noaptea se sta mai mult. Ziua doarme pitica...cred ca le incurca. Acum incercam sa ne adaptam. In legatura cu op de ceza: da ma mai doare putin si burta imi e amortita. Chiar ma intrebam daca e normal.

Bluenight ce super ca iesiti in fiecare zi cate o ora! Deocamdata nici eu nu i-am dat nimic de colici. Beau doar eu ceai mult de chemen si anason. Cat tine, tine.

Jasmine, si eu am avut o senzatie super cand am iesit singura, o ora, prin oras. Ca si scapata din cusca. Cu telefonul in mana bineinteles, si cu inima un picut stransa.
Ieri am fost sa cautam un restaurant pt botez. Am lipsit cam doua ore si nu s-a tezit deloc.A stat cu mama mea. Am ales data de 26 feb. Vor fi atunci exact 6 saptamani.
Si o veste si de la noi: azi dimineata ne-a cazut buricul! Si abia astept sa-i facem baita ca lumea. Sper sa-i placa.
Si inca ceva: azi noapte am incercat sa-i dau suzeta in premiera, dupa trei ore de maraiala si nu a vrut! La botez cum o oprim?

mamica fericita de Elena Alexandra

Mergi la inceput