Ian-Feb2011- Bv Babyleeks, Ocsanica, Gabi! (182)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Adryiii;La noi de ex a mers numai suzeta de latex ,rotunda ,clasica are forma sfarcului...alea de silicon..de 20 de feluri nu au avut succes.pup

Tunde 37 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BebyCry spune:

Buna tocmai am vb cu Alina si a nascut un baietel de 2.930kg
Bine ai venit pe lume bb KEVIN
recuperare grabnica lui mamica ta si va asteptam cu poze

Cu ajutorul lui Dumnezeu Cea mai de pret ComoaraYannis (12.01.11)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

BebyCry

Citat:
citat din mesajul lui shubulina

Vin cu vesti din UK:
"Am un baietel mic si frumos tare.2900 si ceva,perfect sanatos.Am nascut pe la 11 si ceva natural cu epidurala.Grasu mic a supt din primele 20 min si e cu mine"

BINE-AI VENIT KEVINUTU!FELICITARI MAMI SI MULTA SANATATE!!!

Ana,mami de bebe cel mai frumos

multumim
AM AFLAT DE LA SHUBULINA!

Tunde 37 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BebyCry spune:

Chear acum am reusit sa citesc si eu capitolul cand a venit Puiul meu,,,,,,,,,,vai ce de emoti au curs lacrimi fara stapanire si miii de multumiri pt urari si sustinere va DORESC SANATATE LA PUIIIIIIIIII VOSTRI

Cu ajutorul lui Dumnezeu Cea mai de pret ComoaraYannis (12.01.11)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Felicitari BABYLEEKS !!!!

Vad ca de cand cu bebeii, scrieti mai putintel mai fac si eu fatza la cetit

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Felicitari Babyleeks

Eu iar am invitati astazi, socrii. bine ca mi-au facut gogosi,sa nu ma supar tare ca au venit pe capul meu.
maimutico si pe noi tot de la 1 luna ne lasa sa il scoatem. si la tine,ba mama, ba soacra. e aiurea, mie mi se pare ca tot ce face soacra'mea e pe dos, ca il pupa prea mult, etc. la mama totul e perfect, ma rog, mama ne-a si crescut pe toti 4 fara ajutoare si am mai multa incredere in ea.
aditza eu m-am bagat pe apa de la robinet de 3 zile, fara sa o fierb, si il clatesc cu ceai de musetel. dar ii mai fac din cand in cand cu musetel,ca ma bate sormea la cap ca asa e bine,ca mi-e lene sa fac ceai la baiat, ca ea pe amandoi copiii i-a spalat in ceai atata timp cat le-a facut in cadita, si nu s-au sensibilizat de la musetel,din contra,le-a facut bine,i-a linisit...etc
gabivalceanu tare rau Ioana a ta ! am ras cu lacrimi !
bluenight buricutul lui andrei face mereu cojite,ii mai gasesc si eu lipite de pampers, dar seara la baie il bag si cu buricutul la apa, si curat apoi cu spirt si compresa sterila cojitele,si dau cu baneocin. sper ca e bine ce fac ...
tunde pisacioasa ! tin minte ca spre sfarsitul sarcinii si eu ma scapam cand stranutam sau tuseam.

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

FELICITARI, ALINA! BINE AI VENIT, KEVIN!!

DEEA, ADITZU si restul fetelor sunt bine, in patut...Azi mai bine, ieri mai rau..eh, asta este...rezist eroic sa-mi vina vaccinul si dupa aia mai vedem. Va citesc si daca, Doamne feri, se intampla ceva anunt, stati linistite. Valabil si ptr tine, Deea, cu anuntatul...Sa-i dea Domnul sanatate dr ca m-a pus in leg cu o fata gravi care-mi face rost de vaccin mai ieftin
Ma bucur sa aud vesti bune, sa vad bebei frumosi tare...

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 36s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Felicitari Alina!! sa va traiasca puiul sa fiti sanatosi!

azi am absentat..am avut musafiri, a venit nasha sa ne vada..bebe Eduard a cucerit-o pe loc, numai cu el a stat, ii venea sa il ia acasa.

aseara am facut prima baie cu colacel..a fost super,desi aveam emotii ca niciodata..dar i-a placut tare mult..a facut turul cazii innotand..era incantat. dupa masaj si papa a cazut rupt pana la 3 dimineata, iar azi a fost un scumpel..ranjit si gangurit.

Gabi..foarte tare faza cu Ioana,este o dulce

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

buna fetili!
Felicitari proaspeteleor mamici si bun venit noilor bebici!!
Dau si eu pe aci cu subsemnata ca de citit am citit in fiecare zi dar n-am avut stare sa si scriu.

Simo are dreptate in ceea ce priveste alaptatul (chiar daca or sa vina acusi vreo 10 sustinatori sa ma contrazica) daca simti ca nu mai poti, faci pauza cel putin doua ore intre mese. Daca nu te deranjeaza sa fii mufata non-stop si bebelusul e fericit, nu-i bai, da-i-nainte. Dar nu toate suntem facute dupa acelasi calapod.
Daca reusesti sa faci pauza de doua ore intre mese rezultatul aproape sigur va fi ca fiindu-i foarte foame, va manca si apoi va dormi macar inca doua ore, ceea ce iti va da tie timp sa te calmezi, sa te odihnesti si sa ai lapte pentru o noua masa.
Si nu spune nimeni sa lasam copilul sa urle 2 ore ca o luam toate razna: il iei in brate, ii povestesti, ii canti, il scoti cu nasul la aer - la geam, spre ex- il dezbraci si il pui pe pielea ta, il imbraci la loc, eu am facut odata dus cu el in brate si s-a linistit, ii dai o suzeta, tragi de timp pana reusesti sa te apropii cat de cat de 2 ore de la ultima masa. Si nu-l lasi sa adoarma pana nu suge macar 10-15 minute: il dezvelesti, il gadili usor, ii ridici manuta, piciorusul, ce functioneaza ca sa mai stea treaz 10 minute dupa ce a luat tzatza in gurita.
Alaptatul are beneficii la bebelusi doar daca mama e linistita si impacata si increzatoare. Alaptatul cu o mama nervoasa si epuizata are mai multe minusuri decat plusuri. Si nu exista solutie valabila la toata lumea, ce merge la mine si la bebelusul meu s-ar putea sa fie asa de enervant pentru mamica si bebelusul de alaturi incat sa le piara cheful de tot.

Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag )
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Si mai am ca astazi sunt sfatoasa bag seama.
Despre apa cu care face baita: daca simtiti nevoia sa o fierbeti in primele zile, fierbeti-o, dar nu e nevoie, n-o bea, il spalati cu ea si cel putin in locurile in care apa de la robinet e potabila n-are sens sa va dati mai multa treaba decat e cazul. Cat despre ceaiul de musetel, puteti o cana (200 ml) de ceai la o vanuta de apa e suficient. Ceaiul de musetel este dezinfectant si usuca pielea, cum nu-l dam cu betadina peste tot corpul nu-l dam nici cu ceai de musetel.

gata, sper ca nu v-am suparat, va pup, ma duc sa-mi alint baietii cat mai am timp.

Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag )
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput