Ian-Feb2011- Bv Babyleeks, Ocsanica, Gabi! (182)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Fetelor, RROX, JASMIN, va inteleg asa bine cu iesitul afara! Eu de 3 luni n-am mai iesit, decat in vizite scurte la spital, mai urmeaza si perioada de stat cu bb, la inceput, desi eu de pe la 2 saptamani am sa ies daca tine vremea cu noi.
Inca sunt tare fericita ca am reusit si m-am dat jos din pat, de o saptamana si ca pot sta in fund cat scriu la calculator.
De aceea sunt asa nerabdatoare cu nascutul, pur si simplu mi s-a urat cu totul statul asta. Am citit, m-am uitat la filme, dar m-am plictisit de toate, mai ales ca eram o persoana tare activa inainte.

Dar mai e putin. In caz ca saptamana viitoare nu se intampla nimic, ma vor induce in saptamana 39 -pentru ca nu am voie sa depasesc termenul cu diabet la activ (intre 6 si 11 februarie) deci oricum nu mai fac parte din clubul indragostitelor

Mami de Patrick(29.04.2008) si 37+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

am revenit si eu..

Doloress, nu mai este foarte mult, dar parca perioada asta chiar si asa scurta trece cel mai greu..induram de toate numai sa fie bine bebe

Ocsanica, felicitari si bine ca sunteti acasa..
Andri, bine ai revenit..te mai asteptam cu detalii

mami de Ariana (30.10.2005) si 38+cu Tudor
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Bine ati revenit Andri31 si Ocsanica, sincere felicitari pentru puiuti

Fetelor..am si eu o parere, va rog nu dati cu rosii..nu cred ca e ok sa puneti copii la san de fiecare data cand plang, practic stomacul lor se invata asa si nu e ok..laptele ala trebuie sa se digere,nu sa primeasca lapte prospat peste cel nedigerat la fiecare jumatate de ora,sau o ora...sau in functie de cum plang ei..de aici apar probleme digestive,colicile si obisnuitul sa planga stiind ca primeste sanu si tace. sunt si alte metode de a linistii copilul iar mancatul atat de des nu aduce nimic bun nici pentru mama nici pentru copil.
Lasati o pauza intre mese de minim 2.5h..chiar daca plange, pe urma va papa de foame nu sa se linisteasca. practic ei papa foarte putin cat sa ii ia somnul,dar stomacelul este gol..de aici si trezirile atat de dese si tipetele. chiar daca acum e greu sa ii lasati sa tipe 2.5h..incercati totusi si veti vedea rezultatele, va papa suficient si se va odihnii mai bine.
va spun asta nu neaparat din experienta mea de mama cu doi copii ci si ca experienta acumulata lucrand in pediatrie cu copii. nu va suparati pe mine ca am venit cu sfaturile astea,eu asa consider ca este bine,dar fiecare trebuie sa procedeze cum considera

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

CARMEN esti super tare ca ai reusit sa ii faci singura baie lui Andreiut. Mama a venit sa ma ajute in prima seara dar tot eu cu sotul i-am facut baie ca ei ii era frica sa puna mana pe el. Singura nu cred ca ma descurc si cu tinutul si cu sapunitul. Plus ca devine atat de alunecos ...
Exact aceleasi intrebari aveam si eu: bebe doarme in body + pijama iar noapte il bag in sac de dormit. Oare ii e frig? De ce are mainile si picioarele reci? Dar am inteles ca e ok, nu ii e frig.

Mami de gogosel Razvan Petru si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

DOLORESS mai ai atat de putin! Iti inteleg nerabdarea.

Fetelor, eu vreau sa il invat pe bebelus cu suzeta dar o cam scuipa. E vreo reteta pentru a il face sa o tina?
A, si mai am o intrebare: uneori tuseste. Oare acest lucru e la fel de normal ca si stranutul si sughitul?

Mami de gogosel Razvan Petru si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Madalina, eu cred ca e suficient de imbracat..nici mai gros nu e bine ca pe urma transpira si facem mai rau..

Shines, inca un subiect foarte discutat..alaptatul la cerere sau la program???

eu am o "problema" care ma macina de ceva vreme...cum voi fi la a 3a cezariana m-am gandit sa-mi leg trompele..mi-as mai dori copii, dar parca a 4a cezariana..nu as vrea sa risc nimic, sa-mi dea Dumnezeu putere si sanatate sa-i pot creste pe ei 2..acum sunt foarte hotarata, a doua zi dau inapoi..si mai am doar 2 zile in care sa ma decid
pe de alta parte cand ma gandesc la ce metoda contraceptiva sigura sa folosesc dupa,..ma apuca groaza..
sper intr-un final sa iau decizia corecta oricare ar fi ea..si sa nu ajung sa regret vreodata

Mergi la inceput

Madalina, probabil ca se ineaca..nu cred sa fie alta cauza, oricum mai urmareste-l..

Mergi la inceput

La noi prima seara acasa (acum 2 seri) a fost foarte grea. A stat bebe treaz de la 1 la 4 apoi a dormit cu intermitente, trezindu-se la fiecare ora. Intr-un final s-a gandit sotul ca poate e flamand. Eu il tot puneam la piept, ca stiam din maternitate ca am lapte berechet. Se pare insa ca izvorul secase (ori din cauza agitatiei cu venitul acasa, ori nu stiam exact cat are el nevoie pt ca in maternitate sigur le dadea si LP intre mesele de LM) asa ca i-am dat un bibe cu LP si a picat lat a dormit 4 ore jumate pana a venit pediatrul in vizita.
Aseara a fost mult mai bine. S-a trezit la 12 si la 5 iar azi a dormit aproape toata ziua. Cred ca e somnoros si de la icter, ca inca nu i-a trecut. Azi l-am pus si la soare, ca am inteles ca ii face bine.

Mergi la inceput

V-am pupicit! Somnic usor la toata lumea!
Fetele cu bebici afara sa aveti parte de o noapte linistita.
Fetele cu bebei inca la purtator, o noapte fara dureri va urez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhynna spune:

buna seara tuturor...offf cand va vad cu cate probleme va confruntati intru in panica si deja ma gandesc ca nu voi face fata ...ca n-o sa ma descurc...intru in depresie....oricum in momentul de fata cel mai important este sa aduc pe lume un copil sanatos si sa nu patim nimic....ca in rest ma duc la urgente vorba voastra

Felicitari si noilor mamici de pe forum!Sa va traiasca copilasii si sa fie sanatosi si fericiti!Si voi sa va bucurati de ei!

In 38+ cu Sophie Elena (cel mai probabil)

Mergi la inceput