Ian-Feb2011- Bv Babyleeks, Ocsanica, Gabi! (182)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine_rox spune:

neatza fetelor; multu' pt cafea si mic dejun, abia acu ma duc sa le iau si eu ca mi-a adormit buburuza;
fetelor eu raportez o stare de oboseala maxima; azi dim dormeam cu papusa pe piept si ma intreba sotu nu stiu ce si eu nu puteam deschide ochii; si asta in conditiile in care papusa mea doarme noaptea legat cate 3-4 ore, se trezeste s manance si in 40 de minute doarme dusa la loc; probleme cu colicii mai avem doar dimineata si atunci o pun pe pieptul meu si dormim amandoua; dar si aseara o alaptam si mi se inchideau ochii; eu niciodata nu am patit asa; m-o paste vreo raceala sau doar m-o fi ajuns oboseala? ca eu nu dorm ziua deloc; sper sa imi revin ca altfel casa imi intra in paragina cu mamaie dupa care tre sa curat mai mereu

mamica fericita de puiut alexandra

cum a ajuns o minune mica in viata mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

buna dimi

ce liniste pe la noi...bate vantul printre postari

afara e fain soare..cu dinti drept...dar e suuper de schiat de saniat si de stat in pat

Doloress;multumesc pentru ceiuc...mmm...bun..chiar imi prinde bine...tot mai beau cate un pic de sirop..da tusesc de mi se rupe pieptul..

sa aveti o zi frumoasa...scoateti bebeii cu nasucul la soare

Tunde 37 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

neata!

Doloress nimic? Scoatem agitatele??? Tu s ane spui!

sunshine rox da, e oboseala, s-a acumulat; pana te mai reglezi si obisnuiesti, ia te rog si tu vitamine prenatale si incearca sa dormi si ziua cand doarme pitica, macara o ora.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Hello gagici, cam liniste pe aici, nici macar o pagina de azi dimineata.
Noi raportam o noapte horror.... pisu, cosmaruri,televizor care se deschide singur pe la 3 dimineata si iar cosmaruri; in rest printesa este cataratoare, acum o cred pe Raluca cand spunea ca vrea sa iasa prin alte parti, dar mie imi place, ma linisteste sa stiu ca este vioaie si inca are putere sa faca mici tsunamii la mine in burtica , cel putin tacsu se topeste tot cand face onduleuri.
La noi rabdarea s-a epuizat.... cred ca am avut si cateva contractii dureroase, daca ar fi asa as fi cea mai happy ,dar....vom vedea.

Dolores, nerabdatoare esti si te cred la cate ai facut sa fie bb bine , acum vrei sa-l tii la piept, dar mmai este putin asa k o pentru k bb sa faca si cum vrea mami.

La noi este soare si frumos asa ca ma duc sa sterg niste geamuri.
cand vin poate o sa aveti mai multa activitate ca acum.

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 36 s
In curand mami de Maria Raysa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Am uitat....... am vazut pozici noi cu printi si printese superbe, sa va traiasca si sa va bucurati in fiecare secunda de minunile de langa voi, iar bolnavicioasele sa vina la apel..... acum v-a apucat si pe voi cand mai este asa putin pana la marea intalnire..... rusinica.

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 36 s
In curand mami de Maria Raysa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Neatza, nu buna la noi din pacate! Raportez o noapte nedormita, bebe cu vomat toata noaptea, si agitatia de rigoare, la un moment dat vomase si pe nas cred sau aspirase, nici nu mai stiu Spre dimineata l-am pus in pat langa mine si a dormit vreo 3 ore... Micul imi e asa mila de el, am ajuns sa mi fie groaza cand vine ora de mancare, nici nu-mi mai vine sa-i dau sa manance Noroc de suzeta ca se mai calmeaza cu aia, desi asa nu as fi vrut sa se invete cu ea...

Aaa si pe langa astea, lu' maica-mea ii era rau, a venit saraca si s-a dus inapoi acasa Astept acu sa apara soacra mea. Si sotul e racit cobza incapatanatul, l-am exilat in camera cealalta, insa numai asta imi trebuia acum. Nu ma mai pot baza pe el pt nimic, daca nu il pot lasa in preajma lui Tudor.

Azi vine med de familie sa-l vada, insa sunt decisa, saptamana viitoare musai trebuie sa merg sa i faca eco/radiografie pt. varsaturile astea.

fetele, uikend fain!

P.S. Mirela, am uitat sa intreb... e buna pernuta aia pt bebe? Aia cu gaura in mijloc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

tierry offf..ia uite o

Si Ana mi-a varsat aseara o tona!!!! S-a agitat in cosulet cat am incercat si eu si pap; era plina de lapte pe body, scutecel, o tona a varsat.
Si corect era dupa varsatura sa faca repaus digestiv vreo ora doua, dar ai cu cine???? S-a pus pe un siupt de maini, pe un urlaaat ca a trebuit sa-i dau s asuga. Noroc ca nu a mai varsat dupa si s-a linistyit si a dormit vreo 5 ore. Ceea ce emai mult decat minunat pt mine!
Sanatate sotului si mamei!

Tunde sanatte si tie!! Cum de te virusasi? Te-a pricopsit Mario??

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Buna dimineata fetelor,

FELICITARI GABIVALCEANU!! BINE AI VENIT PE LUME BEBE ILINCA!!

Referitor la pernita pt bebe, mie dct pediatra mi-a recomandat fara perna cel putin in primele luni de viata, oricum ei nu stiu conceptul!

Azi am intrat si eu in 37 de sapt, marti il sun pe dct sa vedem cand programam cezariana si am sa va anunt.
Ma confrunt si eu cu insomniile noaptea, pb mea ca nici ziua nu ma pot odihni si recupara somnul pierdut

Ma duc sa citesc din urma.
Lorena

Mami de David-Andrei(24.06.2008) si gravi cu Matei-Alexandru +36

Mergi la inceput

LORICH;ma virusai de la geamurile deschise...caci sunt in menopauzami-e cald fest.Si m-am rezolvat..

ALINUSHALI;noi am fost cu familionul la Paris azi noapte si culmea e ca pt prima oara ma visai cu burta mare..ma dadeam pe topogane la Disneyland..in rest cu insomnia,pisat..IDEM cu tine

SUNSHINE ROX;Am citit povestea nasterii voastre..emotionant..si oricum bocesc din orice...aveti grija ce imi scrieti.

TIERRY;draga ...un sa fii tare...toate -s pe capul tau..
EU NU STIU DE CE VARSA BEBEII ASA MULT..SI MARIO VARSA CU JETUL...NU DOVEDEAM SA SPAL HAINUTE SI PATURICI...jumatate din bebeii de pe odisee varsa...imi pare rau pt voi buburuze dulci

ICAZANGIU;Felicitari
tinem pumnii si pt tine...

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

OCSANICOOO! BEBE MARIA-SOFIAAA! AI SCOS NASUCUL LA LUMINA???HAI CU VESTI!

BABYLEEKS!!!!CUM STAI CU NASCAREA IUBITA? KEVINE!HAI BARBATELULE!

Mergi la inceput