Ian-Feb2011- Bv Babyleeks, Ocsanica, Gabi! (182)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Buna seara fetele!
Of Roxx, cat de rau imi pare ca sunteti bolnavioara. Sa va faceti repede bine.

Mami de gogosel Razvan Petru si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Am reusit sa vad pozici cu bebei superbi.
Nu pot nominaliza, toti sunt dementiali!!!
Am pus si eu pozici de bebe Razvan.

Mami de gogosel Razvan Petru si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

FELICITARI ALINA!!!! BINE AI VENIT BEBE KEVIN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Continuare epopeii mele: dr de garda se razgandeste, nu mai e deshidratata, deci nu mai punem perfuzie. dar montam branula sa facem antibiotic. ma pun sa inveles copilul in paturica cea jegoasa si sa-l duc la sala de tratamente. ma conformez (bleeaahh) ca era curent pe holurile cu multe geamuri deschise. ies din camera la rugamintea lor, cica mamele sunt mai sensibile si nu suporta sa vada cum li se inteapa copilul. Fata incepe sa urle ca din gura de sarpe. Desi ma gandeam ca nu e o placere sa o intepe, ma pufneste si pe mine plansul. Imi striga pe hol: gata , i-am recoltat sange, ii punem branula si gata. si mai dureaza minute bune, copilul urla in continuu. la un moment dat nu mai am rabdare si intru sa vad ce se intampla. cica are venele prea subtiri si nu le nimeresc. ii sparsesera venele la o manuta si un piciorus deja, la al doilea piciorus reusisera. cand am intrat eu, o asistenta tocami ii spunea fetei mele: "dar stai fai cuminte, ca nu mori"!!! Mi s-a urcat sangele in cap. am vrut sa o plesnesc,..sa ii rup fata aia de idioata, auzi tampita cum si-a permis sa vb cu copilul meu. am comentat la formula urata de adresare, ele s-au amuzat si mi-au zis ca nu tre sa ma supar...am cedat nervos, am luat copilul, m-am dus in salon si l-am sunat pe tati umflata de plans.
In 2 secunde a decis: gata vin sa va iau de acolo, mergem le Medlife, draq sa-i ia de bani ca imbolnavim copilul pe acolo!!!
La externare, pe care am facut-o la cerere pe proprie raspundere, atragandu-mi mii de comentarii de prost gust, mi-au cerut niste date suplimentare, printre care: daca am buletin (!!!), cate clase am (!!!), daca am fost la medic in timpul sarcinii (!!!). Nu cred ca m-am simtit vreodata mai jignita si mai scarbita...
Nu inteleg nici acum de ce spitalul ala era plin de tiganci, nici nu mai conteaza.
Am sunat la Medlife sa vad daca sunt locuri la pediatrie, cand m-au sunat sa imi confirme am zis ca am prins pe Dumnezeu de un picior!!!
Am plecat de acolo cu gura pana la urechi de fericire, chiar daca stiam ca merg tot la spital...am cerut rezultatul la analize, mi-au zis ca nu sunt gata, i-am dat uneia 10 lei si si-a adus aminte brusc ca erau gata...Am rugat de asemenea sa nu-i scoata branula, ca sa n-o mai chinui inca o data, mi-au zis ca politica spitalului nu permite..i-am dat alteia 10 lei si, ce credeti, politica spitalului a permis!!!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Imi poate spune si mie cineva cum pot schimba coperta albumului din Picasa? Mi-am prins urechile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Aici ne-am linistit si noi in fine.
Pitica doarme pt prima oara pe ziua de azi...
Ne-au luat analize (sange, coprocultura, sumar urina, urocultura), au zis ca nu e vb de deshidratare, dar daca totusi a facut febra de dimineata (nu a mai facut deloc de atunci) e vreo infectie pe undeva, asa ca trebuie vazut. dar nu prea se pune pb de gastroenterocolita de care se vorbea de dimineata. Poate o infectie urinara. Inca nimic nu e sigur.
Dar m-am linistit ca suntem pe maini bune, speram sa se rezolve repejor si sa plecam acasa. Dar nu inainte de a fi sigura ca bebitza e bine.
Am trecut printr-un cosmar azi si ne-am promis amandoi ca niciodata nu mai ducem copilul la un astfel de spital, chiar daca acolo lucreaza un super extra mega medic.
M-am intins mult, stiu, dar simteam nevoia sa povestesc cuiva ca sa "let it out of my system". mai tarziu, pe la 8-9 vin si rezultatele de la analize. mai intru sa va spun ce si cum.
sa ne tineti pumnii
iertati-mi multele (probabil) greseli, dar am un laptop micut cu tastatura si mai micuta si nu am timp sa recitesc.
Incerc sa mai citesc din urma, sa vad cum mai sunteti si voi
Pupicei multi.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

jasmin bine ca e copilul perfect sanatos si nu a fost vorba decat de foame ! nu sunt experta , nu stiu ce sa iti zic,dac panaa acum se satura cu laptele tau,de ce asa deodata nu ii mai e de ajuns ? bei ceai de lactatie ?
roxx nu imi vine sa cred prin ce ati trecut la institutul ala de "ocrotire". Doamne...imi venea mie sa plang de nervi,m-am pus in locul tau....mai ales sa o aud pe aia spunand "stai fai ca nu mori" !!!!!!!!!moamaaaaa ce nesimtite !!!! bine ca esti la medlif acum,vorba ta, dai un ban dar stii ca esti tratata cum trebuie,si tu si printesa...si e CURATENIE ! asteptam vesti, sa fie totul bine !
madalina vazut poze de bebe !! frumusel foc !!! sa fiti sanatosi ! pt a schimba coperta albumului, vezi pe acolo pe langa "add photos" este si "edit" si alege "album cover" si alege poza !

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

vai Roxx ce epopee. Ce zi urata si agitata ati avut. Imi pare tare-tare rau. E adevarat, spitalele de copii sunt un focar de infectie. Te duci acolo cu ceva si pleci cu te miri ce alte boli. Ai luat decizia corecta. Daca va permiteti, nu merita sa te joci cu sanatatea fetitei. sa va faceti repede bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Rox,imi pare tare rau c-ai trecut prin asa ceva.Ma mir cum de ai avut nervi asa tare sa nu le iei p=alea la palme.
Mie nu mi-a trecut durerea.E "piatra" din aia.Am pus gheata,da degeaba.Asta-mi mai lipsea,in rest le aveam pe toate.Ma duc langa piticu meu,poate prind vreo ora de nani.
Ufff,fir-ar!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui missmj

jasmin bine ca e copilul perfect sanatos si nu a fost vorba decat de foame ! nu sunt experta , nu stiu ce sa iti zic,dac panaa acum se satura cu laptele tau,de ce asa deodata nu ii mai e de ajuns ? bei ceai de lactatie ?
roxx nu imi vine sa cred prin ce ati trecut la institutul ala de "ocrotire". Doamne...imi venea mie sa plang de nervi,m-am pus in locul tau....mai ales sa o aud pe aia spunand "stai fai ca nu mori" !!!!!!!!!moamaaaaa ce nesimtite !!!! bine ca esti la medlif acum,vorba ta, dai un ban dar stii ca esti tratata cum trebuie,si tu si printesa...si e CURATENIE ! asteptam vesti, sa fie totul bine !
madalina vazut poze de bebe !! frumusel foc !!! sa fiti sanatosi ! pt a schimba coperta albumului, vezi pe acolo pe langa "add photos" este si "edit" si alege "album cover" si alege poza !

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

merci mult! Am reusit sa schimb coperta.

Mergi la inceput