Ian-Feb2011- Bv Babyleeks, Ocsanica, Gabi! (182)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Roxx26, sanatate multa puiutului! Doamne, mi-e groaza de spitale mai rau decat mi-e groaza de boala in sine. Unde ai sunat la Medlife? Poti sa vii cu bebe si in regim de urgenta la ei? Adica in caz de vreo problema pot sa ma duc direct la ei, fara sa mai trec prin experienta spitalului de stat?
Noi raportam o zi nasoala cu bebe suparat ca a plecat tati acasa in Olanda. Vine iar peste 2 sapt. sa ne ia si pe noi. Dar pana atunci plangem amandoi dupa el, desi avem ambele mame prin preajma. Dar nimeni nu se compara cu tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

roxx muta sanatate piticei , imi pare rau , off , dat frigea fizic ? ..ca si eu ma gandeam de multe ori daca are febra dar ma gamdeam ca ar tb sa fie rosu si sa friga , of doamne

crinasi eu am ajuns intr.o noapte la spital a doua zi dupa ce am ajuns acasa pt ca mi se parea ca bb numai respira cum tb si plangea de se rupea , mi,.au zis ca este perfect sanatos si ma intrebau de o mie de ori pt asta am venit la spital ?? era decat 3 dimuineata

fetelor va multumesc pt raspunsuri ........ eu sunt la maicamea , mai stam o luna si ea are apa mai calcaroasa de asta ma gandeam daca ii face rau sau nu , pt ochisori nu neaparat pt piele .

felicitari alina , sa fie sanatos bebe kevin

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza ..mami fericita de pui scump Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

vai cum am scris ...ma scuzati , am mobra cara caraie langa mine

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza ..mami fericita de pui scump Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

CARMEN ai cadita ergonomica, cu forma copilului de ai reusit sa ii faci baita singura, sau cadita normala? Pentru mine inca mi se pare SF sa incerc singura. Mi-e sa nu il scap cu capul la fund si sa ramana copilul traumatizat.

Mami de gogosel Razvan Petru si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmin26 spune:

missmj,da,beau ceai de lactatie
Asta nu-mi explic nici eu,de ce pana acum se satura si de astazi nu mai,plus ca in spital dupa nastere bebelu manca din amandoi sani 60 ml.deci atunci aveam lapte si acum nu mai este,chiar nu-mi explic ce se intampla

Crina,mami de baietel scump...
Lukas Christian

In sfarsit, suntem 3...!!!

Daruieste-i lui D-zeu inima si D-zeu iti va oferi cerul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Help... am nevoie de un pediatru... recomandati pe cineva? eu stau in zona N. Grigorescu...
Am mare nevoie de ajutor, va rog sa-mi recomandati pe cineva!

Gabriela
Mami fericita de Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina_m

CARMEN ai cadita ergonomica, cu forma copilului de ai reusit sa ii faci baita singura, sau cadita normala? Pentru mine inca mi se pare SF sa incerc singura. Mi-e sa nu il scap cu capul la fund si sa ramana copilul traumatizat.

Mami de gogosel Razvan Petru si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Am cadita d'aia normala ... haide mai madalina ... cum sa il scapi cu caputul la fund ? ce haioasa esti tu...chiar ca sf ! in primul rand ca nu pui atat de multa apa incat sa se inece copilul...si pui cadita inclinata ,pui o pernuta ceva ca stea in sus,si in partea de sus pui caputul, nu in apa, si ca sa nu ii fie frig,inmoi partea de sus a scutecului in apa calda si il pui in caput ca sa ii tina cald( uite exemplu , aici, si mai dai din cand in cand cu apa pe el in timp ce il speli in jos.sa nu te sperii de culoarea apei,il spalam in ceai de musetel.

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui jasmin26

missmj,da,beau ceai de lactatie
Asta nu-mi explic nici eu,de ce pana acum se satura si de astazi nu mai,plus ca in spital dupa nastere bebelu manca din amandoi sani 60 ml.deci atunci aveam lapte si acum nu mai este,chiar nu-mi explic ce se intampla

Crina,mami de baietel scump...
Lukas Christian

In sfarsit, suntem 3...!!!

Daruieste-i lui D-zeu inima si D-zeu iti va oferi cerul

offf Doamne...nush ce sa iti zic, intra si tu pe forum la topicul 'alaptare',poate gasesti mamici in aceeasi situatie, poate primesti ceva sfaturi ! uite aici help line despre alaptare

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

hellooo si de la noi!!!

Roxx imi pare extrem de rau sa citesc ase,emea vesti de la voi. sanatate multa, si cand mai ai timp, mai lasa-ne un mesaj cu ultimelenoutati. suntem alatari de voi

Felicitari Babyleeks!!!! b ine ai venit bb KEVIN!!!!

Madalina eu am cadita normala si am luat suport din ala cu forma si o spal singura p buba. nu am nevoie de ajutor. mai incolo cand o cresteo bag direct in cada mare. dar atunci nu o sa mai fie probl k aluneca, va sta singurica in fundulet poti sa incerci si asa.

Ana pune comprese cu apa calduta nu rece. poate iti revi asa. oricum du-te la un medic sa te vada nu sta asa

Jasmin si din cauza stresului nu mai curge lapticu. incearca sa te relaxezi, stiu k e greu, e si oboseala si stres si acomodarea, dar tre sa te mobilizezi dc vrei sa il alaptezi cat mai mult pe bb. incearca si cu pastilute galafor. eu iau 2 dim 2 seara si am laptic tone.poate asa vine mai bine

Tierry sa-ti traisca buburuze. multe lunite inainte

nu ma bag la faza cu alaptarea. dar vad zic din experienta mea cu buba. dc ii e foame, poti tu sa stai in cap si coada pt ea, urla si se inroseste pana ii bag sanu in gura.dupa care selinisteste instantaneu.
credeti-ma k am incercat o mie de metode.nu merge nimic.
asa k momentan ma conformez si ii dau ori de cate ori cere.

noi suntem bine..mai urlam, mai dormim, mai papam,ne mai cacam.
azi am facut o lunita, am avut primu tortulet si ne-au cam obosit bunicii iar acu dormim bustean.
o sa incerc sa o pun in pat p mandra sa pun pozici noi.

Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Hey!
Sa scriu si eu rapid ca bb Patrick da semne de trezire si urmeaza baica.

Noi suntem putintel mai bine. Din rezultatul la exudatul nazal a reiesit ca nu are nici un stafilococ, nici o infectie.
Intre timp a inceput sa tuseasca bineee asa ca ne-am dus din nou la dr cu el si ne-a dat Augumentin si ceva pentru tuse.
Ideea e ca el n-a facut deloc temperatura si nici la plamani nu se aude nimic rau, asa ca nu ar fi vorba de raceala.
Cica ar putea fi o alergie.
Nici dr nu stie ce e,,,
Cam atat cu noi.

Roxx chiar nasoala experienta ta din sptal. De toata jena. Insanatosire grabnica va doresc si sa mergeti curand acasica!!!

Crina probabil ca si depresia de care zici a afectat cantitatea de lapte. Incearca sa te linistesti. Bea ceaiuri pentru stimularea lactatiei. Trebuie sa fie bine.

Tierry, Ralu la multe lunite si la multi anisori la buburuze! Sa fie sanatoase!!! Multi !

VA DULCE PE TOATE!!!

P.S. Hi-hi ce ciudat/ aiurea/ minunat e sa faci dupa atatea luni. Ca prima data! Cine a incercat, stie despre ce vorbesc!
Ma simt ca o adolescenta ! Si pe deasupra s-au trezit si socrii sa ne viziteze, exact cand ne era lumea mai draga!!! Asa ca a trebui sa punem si "pauza".

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului

Mergi la inceput