Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 4
inacat spune:
'Neata barlog.
Noi suntem pe baricade de la 6.30. Acum poate, poate vom mai adormi 1 ora.
Citat: |
citat din mesajul lui sugubina PS vezi ca e invers pus colacu, tre cu manerele alea in jos, si locu pt barbita sus.Deci cu vacutele si bilele zornaitoare in sus. |
Ups, cred ca am facut aceiasi greseala . Eu credeam ca manerele sunt ca sa-l manipulez mai usor , dar probabil ca va ajunge manzul sa se tina de ele, nu?
mamici, voi cand spuneti ca doarme bebe toata noaptea, inseamna ca nu se trezeste 5-6 ore sau mai mult, deloc?
ratusca83, slujba si petrecere frumoasa la botez
sugubina spune:
ina,cu dormitu,inseamna k nu au scularea aia de la 2,3,4. Adica dorm ceva de genu de la 23 la 6,7.
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
kokorinusha spune:
daca v-ati intrebat daca se poate ca la 6 sapt dupa ceza sa faci al doilea serom,se poate,am facut eu!!!!azi ma duc sa ma curete!!!sunt un pachet de nervi combinat cu muuuuulta frica,tineti-mi pumnii!!!
Elfica spune:
Buna dimineata! Am avut mult de recuperat, ca am facut o pauza mai mare si ati fost si voi mai harnicutze. Va pup si va urez un weekend frumos cu bebei cuminti!
Pe scurt despre noi: am fost la pediatru si bebe e ok, a luat putin peste 800 g in luna a treia, cam la fel a luat si in lunile anterioare, asa ca e consecventa. A laudat-o ca are un tonus bun, dadea din maini si din picioare intr-una... pana sa ii puna cerceii medicinali, cand rasul i s-a transformat in plans. Se pare ca nu doare rau, tare simplu e sistemul, a pus cercelul intr-o parte a pistolului, surubelul in alta, pe lob i-a facut semn si pac, gata gaura. Cand a luat pistolul, gata tot, surubul bagat pe tija cercelului, incat nu a fost nevoie de nimic altceva. Usor de tot, dar scumpa mea cred ca a plans ca o tineam imobilizata si ca a auzit pac-ul acela. Dar i-a trecut repede, am imbracat-o, am luat-o in brate si pana sa iesim din cabinet nu mai suspina. Iar acum e asa frumusica! Mereu ii zic ca e si ea domnisoara acum, cu cercei frumosi. Chiar sunt super frumosi cerceii medicinali, poti crede ca sunt din aur. Micuti, aurii si cu piatra rosie. Poate fac si eu un efort si pun poze, ca sunt cam lenesa la acest capitol.
Inacat: I-am spus kinetoterapeutei ca e prea in scurt sa programam de pe o zi pe alta, cum vroia ea si am stabilit ca o mai anunt prin tine cand vrem, incat sa vada si ea cand are loc in agenda. Am vorbit cu sotul si am stabilit ca mai bine lasam cheltuielile suplimentare dupa botez, ca avem destule de cumparat. Asta inseamna dupa 20 feb., in caz ca te intreaba.
Sugubina: Nu am vorbit cu prietena ta,Valentina, din acelasi motiv. Amanam putin achizitia, crezi ca e vreo problema, sa nu mai putem lua la sfarsit de februarie, inceput de martie?
Legat de statul in fund al lui bebe, imi spunea o prietena ca a avut probleme cu baiatul ei, ca ajunsese la 9 luni si nu se intorcea singur si a ajuns la kinetoterapeut. Acesta i-a spus ca perna sa il incline pe bebe la maxim 45 de grade, ca altfel ii deformeaza coloana. Si faptul ca il ridici pe perna nu face sa il grabeasca sa se ridice in fund. I-a recomandat sa il puna pe burta mai des, ca isi intareste muschii spatelui astfel, ai gatului etc. Fiecare copil, spunea, se va ridica atunci cand va simti, nu e cazul sa ii grabim. Spunea ca masajul l-a ajutat mult pe baiat, incat la un an incepuse sisa mearga, de unde la 9 luni plangea ca vrea sa fie intors de pe o parte pe alta. A mea trage de gat si incearca sa se ridice, dar nu reuseste deocamdata. Dar e perseverenta, mereu incearca.
Ma scuzati ca m-am intins, ca de obicei... Luni facem comanda de pe site-ul ukparty, da? Beatrice, Inacat, haideti si voi. Si cine mai vrea, ca sunt tare frumoase. Ukume: nu cred ca e timp sa ti le trimitem pana in botez, ca luni e sfarsit de luna, pana ajung in Buc sigur dureaza si apoi, de la Buc. la Cluj la fel. Risti mult daca te bazezi pe comanda, zic eu. Dar dc vrei alte chestii, animale gonflabile sau altceva, te asteptam cu drag si gasim solutii sa ti le trimitem.
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010
Elfica spune:
Alinushca: Ce e cu tine si cu bebe Nectarie, de nu ne mai bagati in seama? Ne e dor de voi si va asteptam!
Mai sunt si alte fete care lipsesc de ceva timp, dar explicatia e ca au nevoie de timp pentru botez, asa ca nu le dam disparute. Doar le pupam pe toate si le asteptam pe forum si cu poze! Si sanatate multa celor care mai au in grija si parinti/bunici sau alti copii bolnaviori! Sa va dea Dumnezeu putere sa treceti peste toate!
Doura: La voi cum e cu botezul? Are loc acum, cand e copilul mic sau mai tarziu? Si cum se face, ca habar nu am...
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010
sashenka_h spune:
citat din mesajul lui sugubina ukume24 dr nostru a zis ca e ok sa le scoatem daca nu sunt mai mult de -7gr, vant, viscol. Iesim cu portbebe, Pufi ma tine de mana sa nu cad cu Pufica pe gheata..e cam patinuar pe lg bloc. Sashenka noi papam Nan1 si vad ca le merge ok, iau in greutate, colici cam deloc, nu gurgiteaza ( asa mult), iar constipate nu sunt. Cred ca depinde pan la urma de cum tolereaza fiecare bebe. Si mai manca si lapte de mami.. Cat de fumoos e Horea cu fundita!!!! SUPER!Si cu caciaula aia alba ii sta bine..zici ca e un Pufulete. Intr-adevar un candidat serios pt Pufice. anya2010 pune poze cu bebe la colac! Si noi tocma am terminat baia cu colaci la Pufice! Parca fac din ce in ce maimulte scheme, rasuciri, dari din picere.. sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna |
nu zic ca nu merge la toti copii dar sunt probleme cu el mai mult ca la orice lp
ti-am spus eu ca am baieti frumosi si destepti cra cra. zici ca suntem la tigani cu casatoriile aranjate
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
sashenka_h spune:
citat din mesajul lui crisuletzul Am mai pus poze cu Eva! Kitty, de pisicutza Eva!!! !!! 10 decembrie 2010 !!! |
ce printesa frumoasa ai. sa va traiasca!!!!
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
inacat spune:
fetelor, dar voi cum veti umfla cu heliu baloanele comandate. Ca altfel nu vor avea farmec
heidy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sugubina
Am vazut pozele cu Tudor la colac! Ce taree! PS vezi ca e invers pus colacu, tre cu manerele alea in jos, si locu pt barbita sus.Deci cu vacutele si bilele zornaitoare in sus. sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna |
Sugubina... ne-am prins si noi intr-un final ca suntem pe dos dar nu si la pozat .. dar de locul pentru barbita ...ala unde este??
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE
heidy spune:
Si .. buna dimineata si de la noi..
Raportez noapte horror!!
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE