Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Si eu .. si eu ..

Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Simonique, multa sanatate!
Felicitari lui Leon, Victoria.
Ral_eli, off, dar de la 2 spre dim cum ai dormit?
Letzy, bine ca nu ati patit nimic! Eu cu centura sunt foarte categorica si nu stiu de ce Sara nu suporta sa stea in scoica, o antrenez cate 10 min zilnic, asa ca nu putem sa mergem cu masina mult inca. Voi vedea luni la eco daca are o problema cu soldurile.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010

a dormit de la 2 la 4, pauza de papa si apoi din ora in ora :(

mami de Robert Petru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

ukume24 dr nostru a zis ca e ok sa le scoatem daca nu sunt mai mult de -7gr, vant, viscol. Iesim cu portbebe, Pufi ma tine de mana sa nu cad cu Pufica pe gheata..e cam patinuar pe lg bloc.

Sashenka noi papam Nan1 si vad ca le merge ok, iau in greutate, colici cam deloc, nu gurgiteaza ( asa mult), iar constipate nu sunt. Cred ca depinde pan la urma de cum tolereaza fiecare bebe. Si mai manca si lapte de mami..

Cat de fumoos e Horea cu fundita!!!! SUPER!Si cu caciaula aia alba ii sta bine..zici ca e un Pufulete. Intr-adevar un candidat serios pt Pufice.

anya2010 pune poze cu bebe la colac! Si noi tocma am terminat baia cu colaci la Pufice! Parca fac din ce in ce maimulte scheme, rasuciri, dari din picere..

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Kitty bine ai revenit printre noi. Ce face Eva? Sa mai pui poze cu ea.

allexxia_m si eu mi-aj dori sa fiu la fel de activa, dar fizic nu imi ajunge timpu cat de eficienta as fi si cat de repede as scrie.

Asa e fetele si pe mine ma ajuta muuult forumu. Mai ales ca sunt la prima sarcina, si sunt si cu doua bebe, si multe chestii nule stiam. Daca nu stiam eu cum se imbraca un bebe, cu ce fel de haine, sau ce sa iau la spital..

Au adormit Puficele rapuse dupa colacinizare si papa, sper sa le tie ca ieri pana la vreo 6! Merge de mare exceptie sa sting lumina si sa fie liniste in camera lor.

Avem si noi cateva poze noi la albumu Luna a treia de la semnatura cu Puficozaurele in ghimizdrocenie maxima impreuna.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui heidy

Si eu .. si eu ..

Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

Am vazut pozele cu Tudor la colac! Ce taree!

PS vezi ca e invers pus colacu, tre cu manerele alea in jos, si locu pt barbita sus.Deci cu vacutele si bilele zornaitoare in sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

m-ati facut sa plang, mai ales ca sunt intr-o pasa proasta.i-am dat lui bebe azi de constipatie lass b, milchzucker, supozitor cu glicerina si tot nu iese afara. maine merg sa-i schimb si lp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Beatrice, incearca cu microclisma. La noi a functionat. De cd facem masaj face kk cam 2-3 zile, apoi o zi-2 pauza. Atunci apelez la microclisma.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

salutare mamici!!!

noi am avut scuza ca nu am intrat..avem botezullll maine..de fapt azi ca este trecut de 12...:D:D

am avut o saptamana horror, alergaturi,cumparaturi, curatenie si multe altele...am noroc ca, Ana este atata de cumintica!!!!..unde o pun acolo sta..cand este treaza gangureste, da din picioruse, se cearta cu soriceii de la carusel si rade la toata lumea...aa...nu-i place fata la preot asa ca de cate ori vine la noi(este vecinul nostru) incepe sa planga:)))))....in rest doarme noaptea...se culca la 23 si se mai trezeste la 8...are 6.1kg si 62cm...

eu ma tot mir cum ia in greutate pt ca ea papa cat o vrabiuta...mananca maxim 700ml lapte pe zi...chiar asa fetelor care dati LP cam cat mai papa bb ai vostri??

si noi i-am schimbat laptele..tot nan papa inainte si la un moment dat l-a refuzat..si varsa dupa...valeuu..acum papa milumil..si va pot spune ca face caca de 2-3 ori pe zi......singura.!!!.. inainte facea doar cu supozitor...

azi a facut de 3 ori si s-a nimerit sa fie cu sotul meu de fiecare data..nu va imaginati cum ma una ca disperatul ca a facut copilul caca...

beatrice eu zic sa-i schimbi laptele pt ca nanul nici nu este bun si constipa f tare..mie farmacista mereu imi spunea sa il schimb...

miruna...iustin linistit, ana linistit...putem juca farmville linistite :))))))))))))...

va pupacesc pe toate, fara exceptie..

revin cu impresii si poze de la botez...am emotii si abia astept sa vina zia de maine..pe mine ma intereseaza increstinarea Anei, restul petrecerii nu prea imi pasa..eu am vrut ceva restrans, dar nu a iesit ca mine...va fi multa lume, care se va mira de bb si va pune mana pe el..vaiii si eu am un stres ca se umple de bube daca pune cineva mana...

m-am intins, dar nu am somn...va pupicesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Sugubina, Eva este la fel ca Iustin( bebe de miruna)! Incepand de la 7-8 dimineata pana aproape la 12 noaptea are program de vorbe si rasete!!!! Adoarme cate 10 minute si ajunge sa acumuleze la sfarsit de zi o ora- o ora jumate de somn

Probabil ati discutat in capitolele anterioare despre manutele reci la bebei! Nu are cum sa ii fie frig pt ca am 23-24 grade in casa+ o paturica pe ea..... Mi se rupe sufletul cand ii simt manutele gheata..... Nu o vad agitata sau sa tremure de frig! A si pe langa aata are cateodata manutele si transpirate
Reci si transpirate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Am mai pus poze cu Eva!

Mergi la inceput