Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 5
Vasari spune:
kokorinusha, iti tinem pumnii! Of, imi pare rau...
Fetelor, si eu spun mereu ca am nascut cu forumul, si prima si a doua oara.:) Cel mai important, cu el am invatat sa ma informez. Multi !!
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
kamik spune:
hello
cafelutza ca noi o servin la pranz azi...dupa sot am racit si eu si acum e bebe varza de racit...mi-e asa mila de el si are mucisori si nu respira bine si ii trag tone din nas si tot face...suntem pe antibiotic si sper sa treaca ca ma baga in pamant sa vad 5 kg de bebel asa bolnavior.
felicitari fetelor care se descurca cu tot...eu abia abia reusesc...
acum ma apuc de cautat saltea de patut ca pana acum bebe a dormit in cos dar a inceput sa migreze..
de Theodor-Matei
crisuletzul spune:
Eva are o luna jumate si daca o pun pe burta, se sprijina pe brate si se ridica siiii isi intoarce capul!!!! Nu are stare deloc!!!!
Am mai vazut o chestie.... Se impinge in picioare si migreaza pana la capatul patutului !!!!
Legat de vaccin.... Ma bate gandul sa nu ii mai fac!!!
Daca exista orice urma de infectie in corp, o va afecta!!! Acum nu stiu ce sa spun
Multumim Sashenka de complimente!!!!
beatrice75 spune:
Corina, da, am citit si de microclisma.
Merge vreuna la Dr Stanciu de la Budimex? Pareri, pls!
Azi a venit asistenta sa-i faca masaj lui bebe, dar si mie si la fel mi-a zis sa-i schimb Nan-ul, dar sa nu-i dau Novalac, ci AptamilEu ca cine sa fac?
Ratusca, petrecere frumoasa si sa vii cu poze muuulte!
Elfica, deci trimitem comanda pe PM-ul Simonicai, da?
Voi faceti si acel vaccin contra meningitei si otitei?Am uitat cum se numeste...
crisuletzul spune:
De la ce varsta i-ati bagat pe bebei in colac? Nu ii deranjeaza cand le puneti colacelul!!! Am vazut si alte modele si acum sunt puzzled ca nu stiu de care sa iau
danaint spune:
Hello!
Ne-am intors din parc, bebe doarme inca!
Tare frumos peisajul afara, am vazut o sanie smechera, cu maner de impins, vreau si eu! Ati vazut asa ceva pe uneva?
allexxia_m spune:
salutare la mamici!
vai ce frumos ati vorbit de cat de mult ne-a ajutat forumul ....
asa este, si eu consider tot asa, cel putin in perioada cat am fost gravida am invatat multe de pe forum, acum insa, eu nu mai am asa mult timp sa intru si sa va urmaresc, dar stiu sigur, ca daca as avea nevoie de un sfat il voi gasi pe cel mai bun, aici, cu voi!
de Adina Maria
poze Adina
allexxia_m spune:
aveti niste BB tare frumusei si dragalasi!
sa ne traiasca la toate! sa fie sanatosi, voiosi si norocosi!
La multi ani celor care mai sarbatoresc inca o luna de viata!
de Adina Maria
poze Adina
allexxia_m spune:
crisuletzul ce fetita voinica si precoce ai!
a mea nici acum, la aproape 3 luni nu a inceput sa migreze prin patut cand o pun pe burtica!
deci sa va traiasca si sa va bucurati de ea!
de Adina Maria
poze Adina
allexxia_m spune:
nu stiu cum se face ca eu pot intra pe forum tocmai cand nu mai e nimeni ....
de Adina Maria
poze Adina