Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 19
anya2010 spune:
La multi ani Kitty!!! La multi ani kokorinusa!!
inacat gasesti la farmacie coprocultor cu gel. Iei din pampers o lingurita si pui in recipient. Poate fi dus si a doua zi la analize.
inacat spune:
sugubina, colaceii din ultima comanda nu sunt la fel ca ai tai. M-am uitat cu atentie si nu au zona pentru barbie si se inchid cu arici, nu cu catarama.
Dar sunt foarte buni si asa
.
heidy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Elfica Vasari: Merci mult pentru link. Nu am intrat pe el, ca nu aveam probleme de acest gen (sper eu, ca nu am facut ecografia, dar doi pediatri au vazut-o si nu au mentionat ceva, din contra, prima a zis ca are picioarele drepte (banuiesc ca la asta se referea, ca nu sunt probleme ortopedice). Heidy: Cum se numeste floraria din P-ta. G. Cosbuc? Sau unde e mai exact? Ma tenteaza si pe mine un aranjament pentru cristelnita din orhidee... Tu din ce il faci, de te-a ajuns la 130 RON? Si inca ceva: cristelnita are diametru standard, adica daca il comand, va sti exact cat sa fie sau trebuie sa merg la biserica si sa masor eu? Inacat: Iti scriu acum un PM, fii pe faza. Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 |
Elfica, floraria se numeste Nolina (m-am uitat acum pe comanda ca habar nu aveam)si iti recomand sa vorbesti cu dna Nina. Este in rand cu tarabele din spate .. prima langa tarabe..
Aranjamentul pt cristelnita este din aceleasi flori ca si cele din aranjamentele de la restaurant.
Eu nu stiu dimensiunea la cristelnita, dar presupun ca se poate ajusta aranjamentul .. A ramas ca imi vor arata dimineata cand merg sa iau aranjamentele si cum se prinde pe cristelnita.
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE
Olgutzika spune:
Symo si Kokorinusha! Sa fiti sanatoase si fericite si tot ce va doriti sa se implineasca
.
Alina, uraaa! Ma bucur ca e Sara bine, nici nu se putea altfel!!!
Sunset, nici mie nu mi se pare putin. Nu toti iau 1 kg pe luna, nu toti cresc constant..spunea una dintre fete si bine spunea
ca mulge laptele ala apos de inceput si pune bebele la san dupa aia, ca sa suga laptele gros si hranitor. Poti incerca si asta. Nu cred ca e cazul sa te grabesti cu lapte praf.
Heidy, felicitari! Un voinicel
.
Elfica, cum nu primesti nimic pentru alea 73 de zile? Primesti 85% din media veniturilor pe ultimele 6 luni, si cum nu se platesc nustiucare dari catre stat, iei mai multi bani decat 75% din netul luat in CIC
. Deci mai putine luni platite cu trei sferturi din salariu, rationamentul Alinei e corect
Nu mai poti schimba nimic acum, nu te mai necaji. Multe sunt pe invers in tara asta...Nu stiu de prima de nastere, ar trebui impozitata, ca orice venit! El pe ce suma ti-a retinut taxele catre stat?!?! Nu se poate uita in statele de plata? Oricum, ai un sef...te pune pe tine sa te interesezi...bleah!
Kitty, nu stiu ce e aia de la ochisorul Evei.
Olga mami de
Vlad-Alexandru si
Ioana-Sofia
heidy spune:
citat din mesajul lui Olgutzika Symo si Kokorinusha! Sa fiti sanatoase si fericite si tot ce va doriti sa se implineasca .Alina, uraaa! Ma bucur ca e Sara bine, nici nu se putea altfel!!! Sunset, nici mie nu mi se pare putin. Nu toti iau 1 kg pe luna, nu toti cresc constant..spunea una dintre fete si bine spunea Heidy, felicitari! Un voinicel Elfica, cum nu primesti nimic pentru alea 73 de zile? Primesti 85% din media veniturilor pe ultimele 6 luni, si cum nu se platesc nustiucare dari catre stat, iei mai multi bani decat 75% din netul luat in CIC Kitty, nu stiu ce e aia de la ochisorul Evei. Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-SofiaYou must be the change you wish to see in the world! ( Mahatma Gandhi ) |
merci

Fericita mamica de Tudor Andrei POZE
anya2010 spune:
Vasari ma bucur sa nu sunt probleme majore si Sara e bine. Ti-a recomandat masaj pt muschiul mai tensionat de la gat? Si noi avem o problemuta similara si ortopedul ne-a spus sa nu-i facem nici un masaj pana nu isi corecteaza pozitia. El doarme noaptea pe spate, cu capul intr-o parte, nu reusesc sa-l fac sa doarma pe o parte..am incercat si cu pernuta speciala si cu o carte mai groasa..dar face ce face si tot cu fata in sus doarme
heidy ce voinicel e Tudor, bravo!
inacat spune:
| citat din mesajul lui anya2010 inacat gasesti la farmacie coprocultor cu gel. Iei din pampers o lingurita si pui in recipient. Poate fi dus si a doua zi la analize. Ana, mami de viking Gabriel (6.11.2010) ![]() Minunate sunt lucrurile tale Doamne! |
Multumesc
beatrice75 spune:
Sunt extreeeeeem de suparata si nervoasa. Am sunat medicul de la Medlife pt ca bebe tuseste si mi-a spus, dupa cum v-am spus sa-i fac aerosoli cu ser fiziologic si dexa. Am fost la med de fam care e si pediatru si mi-a zis, nu, da-i panadol 8 ml pe zi si colargol, ceea ce mi se pare foarte mult, avand in vedere ca e un medicament care se da incepand cu 3 luni. Da, bebe tocmai a facut 3 luni, dar totusi.
La Stanciu am sunat, bineintles ca omul e super full. Rotarixul nu ni l-a facut inca daca are aceasta mica tuse....
Olgutzika spune:
Beatrice, fii calma! Sa o luam pe rand: care dintre cei doi medici l-a vazut pe bebe? Care l-a ascultat la plamani, care l-a consultat?
Olga mami de
Vlad-Alexandru si
Ioana-Sofia
kokorinusha spune:
multumeeeeeescccc pt urarrrri!!!

eu pt cristelnita voi opta pt aranjamente care se prind cu carlig de cristelnita apoi se pot lua si pune eventual la restaurant

Gabriel (6.11.2010) 
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!