Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 20
Olgutzika spune:
In plus, Panadolul este paracetamol, oricum mai safe decat dexametazona. Despre care eu, nemedicul care nu a vazut copilul, crede ca e muuult mai putin agresiv decat cortizonul. Nu ni s-a recomandat supozitor cu paracetamol dupa vaccinul de la 2 luni?
Eu i-as face ceva aerosoli, dar nu dupa ureche sau dupa forum, l-as duce sa il vada cineva, sa il asculte putin la plamani si pe urma. Daca zice ala dexa, dupa ce il vede, ok
Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia
Vasari spune:
Olguta , m-am calmat. Aveam asa o stare aiurea, mai ales ca Maria e plecata la bunici si, ca niciodata, cum o sunam incepea sa-mi spuna ca vrea acasa, asa ca i-am rugat pe bunici sa o aduca maine. Sara e bine... incep sa-mi revin numai la ideea ca voi avea ambii copii langa mine. Doamne, trebuie sa mai cresc si eu!!
Anya, nu ne-a recomandat masaj, doar sa incerc sa ii dau sa suga pe partea pe care nu intoarce de obicei capul, a zis daca pot sa o pun sa stea pe spate si capul intr-o parte atunci. Iar ziua cate o ora sa stea la fel, pe spate si cu caputul in partea pe care nu o foloseste prea mult si sa o supraveghez. Mi-a sugerat sa-i pun un saculet cu orez pe partea cealalta, sa nu intoarca ea capul. In rest, sa alternez cat pot partile. Acum de ex am culcat-o pe burtica, pozitionata cum trebuie. A mai spus ca o va urmari pt asta inca vreo 3 luni, cate un control lunar.
Beatrice, eu a trebuit sa-i dau colargol Sarei la 3 sapt. Dar nu prea inteleg de ce ti-a dat, nu e pt mucisori? Bb are? In timp ce vorbesc incep sa ma amuz, in curand te vom pune sa-l analizezi pe bb sa pui aici fisa.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
simonique spune:
Mie mi se pare mult 8 ml de panadol...si pe instructiunile de pe cutie scrie ca intre 6-8 kg se da 4 ml si intre 8-10 kg 5 ml
simonique spune:
...acum am citit mai bine...pe zi...ceea ce inseamna eventual de 2 ori cate 4 ml...asa nu mi se mai pare asa rau...am o scuza ...se apropie noaptea
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Olgutzika Beatrice, fii calma! Sa o luam pe rand: care dintre cei doi medici l-a vazut pe bebe? Care l-a ascultat la plamani, care l-a consultat? Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia You must be the change you wish to see in the world! ( Mahatma Gandhi ) |
medicul de familie. A zis ca n-are nimic, dupa parerea lui, ca ar fi putut totusi sa-i faca vaccinul, dar pt linistea mea, hai sa-l amanam pana joi, asta pt ca sotul a fost putin racit.Si sa-i mai dau Colargol. Oricum, la Stanciu clar vreau sa ajung, dar nu cred ca am vreo sansa pana joi.
Olgutzika spune:
Alina, mi se pare normal sa vrea Maria inapoi Voua cu ce v-a dat sa faceti aerosolii cand a fost Sara racita? Ca ma chinuie dexametazona asta Am citit prospectul de la Panadol, cica se da si sub 3 luni dar doar la recomandarea medicului.
Kitty, si tie!
Symo, oi fi imbatranit tu, dar macar mai iesi seara din casa. Bine, ies si eu, sa plimb cupiii Asa ca se numeste ca sunt pensionara cu acte in regula
beatrice75 spune:
Da Vasari, asa e cu fisa, din pacate.
Da,are si mucisori. Colargol, ok, i-am mai dat, dar nsh ce sa fac intre dexa si Panadol. Cred ca voi incerca cu Panadol, dar parca nu i-as da 8 ml pe zi.
Olgutzika spune:
Beatrice, cel de la Medlife si-o fi inchipuit ca tuseste zdravan de ti-a dat aerosolii aia. E uscat aerul din camera? Poate o tusi putin si din cauza asta...zic si eu, ma gandesc la cauze...Panadolul e si antiinflamator, probabil d-aia ti l-a dat. Colargol la tuse...aici imi scapa motivul, poate s-o fi gandit ca tuseste de la niscaiva muci...
Olgutzika spune:
Tot eu, tot tie : de ce nu ii faci niste aerosoli cu ser fiziologic, mai ales ca zici ca are muci? Ii vor face bine cu siguranta si pentru muci si pentru tuse. Fara dexa .
douradoudou spune:
panadol nu se da la fiecare 4 ore????parca asa stiam
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)