Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

fetelor, cum se recolteaza kk la bebe pentru analize?

atentie pt. recoltarea urinei la baietei, e bine sa obtineti jetul direct din puta, sa nu treaca prin preput. stiu ca e foarte greu si asa, dar sa mai tragi si de preput, dar analiza urinei este corecta.
in preput sunt alte ligioane care pot da infectii preputiale si dau rezultat eronat pt. urina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Daca aveti cum sa ajutati un sufletel chinuit... cititi si poate decideti sa faceti o fapta buna.

http://www.gandul.info/reportaj/ma-numesc-eva-am-4-ani-si-sunt-bolnava-de-leucemie-vreau-sa-traiesc-7933351

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

La multi ani tuturor!! Deci stati si papati singurele torturi, nu stiti ca aici sunt parteneri buni? Eu cel putin am intrat in prelungiri cu deserturile.

Elfica, fluturasha a dat linkul de cateva ori, asta e: http://www.orto-clinic.ro/informatii-pentru-parinti/articole/displazia-de-dezvoltare-a-soldului/

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

Vroiam si eu sa iau ceva de pe ukparty, dar nu pot acum . Si botezul e abia dupa Paste, asa ca mai rabda amanare.
Poate ne mai strangem cateva care facem botezul tot asa tarziu si facem o alta comanda prin martie, aprilie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

Hello fetili

sugubina ce frumos descrii cum interactioneaza puficile tale
fetele mele nu par sa isi dea seama una de alta...cel putin cand la pun una langa alta.
doar cand e luata una din ele in brate de mine sau de taica-su , cealalta incepe sa scartie si se uita asa ...mai pe sub gene

pt baita fetelor eu folosesc sampon si sapun Klorane cu galbenele. sunt super.
fetelor cine vine cu o idee....din cauza hemangiomului pe care il are Sara, nu o pot lasa fara bonetica,de frica sa nu se loveasca.
acu ,fiind iarna, nu e chiar o problema, dar mai incolo....oare ce sa ii pun...sa fie si ea cu capul macar partial descoperit.

nici cercelusi nu le pot pune....daca nu ii pun Sarei nu ii pun nici Martei.

fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui kokorinusha

symoooo si eu sunt nascuta p 29ian!!!!!!
noi trebuie sa repetam analiza de urina pt a vedea daca a disparut ecoli si incercarea mea a esuat aseara,azi m-am inarmat cu mai multe colectoare si o sa il pandesccccc pana face!!!!sper sa fie bine!
am incepu si noi pregatirile pt botez.si eu ma duc in dragon saptamana viitoare,eu cruciulitele le-am luat de la mercerie cu 0,5lei bucata,marturile le fac pe hartie foto cu poza si text dragut si alaturi un bibe simpatic cu bombonele multicolore inauntru.
mesele si scaune,acum adun oferte de pe net,iar cu florile nu stiu ce sa fac,parca as renunta la cele de pe mese si as ramane doar cu ornarea cristelnitei pt ca ceea ce as fi vrut eu ma duc muuult prea mult.
va

La multiiiiiii ani! Sa fii sanatoasa!

MAMI IMPLINITA DE BEBE LUCA STEFAN!!!!(10.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Citat:
citat din mesajul lui kokorinusha

symoooo si eu sunt nascuta p 29ian!!!!!!
noi trebuie sa repetam analiza de urina pt a vedea daca a disparut ecoli si incercarea mea a esuat aseara,azi m-am inarmat cu mai multe colectoare si o sa il pandesccccc pana face!!!!sper sa fie bine!
am incepu si noi pregatirile pt botez.si eu ma duc in dragon saptamana viitoare,eu cruciulitele le-am luat de la mercerie cu 0,5lei bucata,marturile le fac pe hartie foto cu poza si text dragut si alaturi un bibe simpatic cu bombonele multicolore inauntru.
mesele si scaune,acum adun oferte de pe net,iar cu florile nu stiu ce sa fac,parca as renunta la cele de pe mese si as ramane doar cu ornarea cristelnitei pt ca ceea ce as fi vrut eu ma duc muuult prea mult.
va

MAMI IMPLINITA DE BEBE LUCA STEFAN!!!!(10.12.2010)

Buna, eu am facut cate un aranjament micut dar compact(fara prea multa verdeata) de flori pt fiecare masa (lalele, zambile, frezii si orhidee thailandeza ) cu 50 RON la o florarie in pta G Cosbuc. Eu am mai lucrat cu tanti de acolo si o recomand. Aranjamentul pt cristelnita mi-l face cu 130 RON. E mult, e ok?

Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anya2010

La multi ani MSymo! Sa fii sanatoasa si fericita!

Ar trebui sa refacem cumva lista cu datele de nastere ale ursoaicelor, sa ne putem felicita la timp

Noi am iesit in parc pe la pranz si a dormit Gabriel de la 13:30 pana la 16:40.In acest timp intens

Sugubina am pus poze cu colacelul

Ana, mami de viking Gabriel (6.11.2010)

Minunate sunt lucrurile tale Doamne!

Ce ursulet grasut si dulce ai anya! Aveti colac la fel ca si noi

Mergi la inceput

Si salutari si de la noi!
Azi am fost la control si am facut si vaccinul de 2 luni (pe care le-am implinit ieri).Ne-am cantarit si masurat si avem 6kg si 62 cm !
Azi este si ziua lui tati.. sper sa aduca ceva bun, bun ca eu nu am avut chef si nici timp sa fac. M-am facut o lenesa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Vasari: Merci mult pentru link. Nu am intrat pe el, ca nu aveam probleme de acest gen (sper eu, ca nu am facut ecografia, dar doi pediatri au vazut-o si nu au mentionat ceva, din contra, prima a zis ca are picioarele drepte (banuiesc ca la asta se referea, ca nu sunt probleme ortopedice).

Heidy: Cum se numeste floraria din P-ta. G. Cosbuc? Sau unde e mai exact? Ma tenteaza si pe mine un aranjament pentru cristelnita din orhidee... Tu din ce il faci, de te-a ajuns la 130 RON? Si inca ceva: cristelnita are diametru standard, adica daca il comand, va sti exact cat sa fie sau trebuie sa merg la biserica si sa masor eu?

Inacat: Iti scriu acum un PM, fii pe faza.

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010

Mergi la inceput