Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Andreea, multumesc mult pt raspunsurile tale pe PM!
Simonique, am trimis wish list-ul pe PM.
Olga, thanks!
De unde pot cumpara o banderola cap pt bebe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Andreea, multumesc mult pt raspunsurile tale pe PM!
Simonique, am trimis wish list-ul pe PM.
Olga, thanks!
De unde pot cumpara o banderola cap pt bebe?

Eu am gasit la Kiabi, cu fundita, portocalie cu dungi. Dar nu-i de gala....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Mersi, nu conteaza, de stat prin casa, Symo!
Si noi avem bouncer ca al tau, dar pe turcoaz, normal!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

La multi ani MSymo! Sa fii sanatoasa si fericita!

Ar trebui sa refacem cumva lista cu datele de nastere ale ursoaicelor, sa ne putem felicita la timp

Noi am iesit in parc pe la pranz si a dormit Gabriel de la 13:30 pana la 16:40.In acest timp intens

Sugubina am pus poze cu colacelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Si ziua mea a fost pe 19

Hihihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Symo, la multi ani fericiti!!
Am fost la eco, totul bine. Flutursha, multumesc mult pt recomandare, dr Valentina Contanu e suuuper, nici nu ma asteptam sa gasesc raspunsul la atatea intrebari la ea. I-a facut si un control complet si ne-a aratat cum prin corectarea unui muschi al gatului, care acum e cam contractat, ii putem corecta pozitia intregului corp. Ne-a explicat ce masaj sa-i facem sa-i relaxam piciorusele, iar daca in 2 sapt nu se vad efectele ii vom pune niste atelute de la genunchi la glezna, dar doar pe timpul noptii.
Am aflat si eu ca in jurul varstei de 1-2 ani copiii au paranteze accentuate, iar la 3-4 au piciorusele in X (eram ingrijorata de asta la Maria). Abia la 7 ani vor arata exact cum trebuie.
Oricum, sigur merg si cu Maria la dr asta.

Eu pt diversificare nu mai cumpar nimic, am un steamer, robot, blender... chiar nu mai am unde depozita atata si nici nu stiu ce voi face cu ele dupa. Blenderul il mai folosesc si la prajiturit. Poate sa iau unul care are si functie de maruntire, dar asta voi face doar dupa ce vad metoda care prinde la Sara. Asa as incerca si autodiversificarea!!

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

La multi ani MSymo si Kitty! Si care au mai fost sau vor fi in scurt timp sarbatorite!

Simonique: Ai facut comanda? Ce ti-au zis, in cate zile vine? Sa ne spui cum facem cu banii, cu sora ta etc. de ajutor!

Multumesc pentru raspunsurile in legatura cu indemnizatia. Dar... mai am una... Cine stie daca salariul mediu pe unitate e notat undeva ca fiind impozabil sau nu. Ca in functie de asta mi-l trece in adeverinta. Seful meu imi spunea ca e considerat ajutor, oare se impoziteaza? Daca da, unde scrie, sa pot sa ii dau si argumentul pentru care trebuie sa mi-l treaca pe luna octombrie, cand am nascut si cand mi-a fost oferit salariul.

Legat de avantajele pe care trebuie sa le vad ca am lucrat pana mai tarziu, acestea lipsesc cu desavarsire: m-am "chinuit" pe drumuri, am intrat in CM doar cu 11 zile inainte de nastere, ca atare doar pentru 11 zile voi figura cu salariu marit, conform modificarilor legale aferente CM-ului. CM-ul e identic si daca intram mai devreme in el si daca l-am lasat in mare parte dupa nastere. Iar dupa CM, CIC se acorda doar pana implineste copilul 2 ani, daca vreau sa stau pana la capat in concediul de ingrijire copil, deci in loc sa iau pentru 24 de luni (-42 de zile pe care ne obliga statul sa le lasam dupa nastere), iau pentru 24 de luni - 73 de zile, adica 84, cate puteam sa iau inainte de nastere, minus 11, cate am luat de fapt). Ceea ce inseamna ca pentru cele 73 de zile puteam primi 75% din salariul net, dar nu il voi mai primi deloc. Deci nu am absolut niciun avantaj, cum spunea cineva. Ca dupa sunt mai putine luni de 75%. Pai tocmai, sunt mai putine, deci si aici pierd, comparatia fiind 75% versus nimic . Si atunci de ce sa mai stam la munca pana in ultima clipa, cand statul iti ofera numai dezavantaje? Halal lege!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Citat:
citat din mesajul lui anya2010

La multi ani MSymo! Sa fii sanatoasa si fericita!

Ar trebui sa refacem cumva lista cu datele de nastere ale ursoaicelor, sa ne putem felicita la timp

Noi am iesit in parc pe la pranz si a dormit Gabriel de la 13:30 pana la 16:40.In acest timp intens

Sugubina am pus poze cu colacelul

Ana, mami de viking Gabriel (6.11.2010)

L-am vazut pe bebe in colaaac! Ce frumos! Se distreaza ha?

Minunate sunt lucrurile tale Doamne!

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Vasari: Unde se gaseste doamna doctor Contanu Valentina, sa stim si noi, ca cine stie cand ne trebuie. Felicitari ca e bine micuta ta si ca te-ai linistit. Spor la masaj corespunzator!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorinusha spune:

symoooo si eu sunt nascuta p 29ian!!!!!!
noi trebuie sa repetam analiza de urina pt a vedea daca a disparut ecoli si incercarea mea a esuat aseara,azi m-am inarmat cu mai multe colectoare si o sa il pandesccccc pana face!!!!sper sa fie bine!
am incepu si noi pregatirile pt botez.si eu ma duc in dragon saptamana viitoare,eu cruciulitele le-am luat de la mercerie cu 0,5lei bucata,marturile le fac pe hartie foto cu poza si text dragut si alaturi un bibe simpatic cu bombonele multicolore inauntru.
mesele si scaune,acum adun oferte de pe net,iar cu florile nu stiu ce sa fac,parca as renunta la cele de pe mese si as ramane doar cu ornarea cristelnitei pt ca ceea ce as fi vrut eu ma duc muuult prea mult.
va

Mergi la inceput