Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Novocalminul eu il dau peste 39,5 si cand nu reusesc sa scad deloc temperatura.
Sashenka, acum nu cred ca mai are rost sa iei un wrap elastic, bb a crescut... Poate iti spune mai bine Corina, ea avea si elastic si neelastic. Eu as fi luat elastic pt prima luna sau primele doua. Bb fiind mai greu apoi, un wrap neelastic nu cred ca i-ar sprijini destul de bien spatele. Si pana la urma wrapul neelastic bun are o tesatura pe diagonala care e usor elastica, permitandu-i lui bb sa stea confortabil.
Elfica, mie mi-au explicat de la HR ca prima aceea pt nastere intra in ultima luna. De ex tu ai nascut pe 26.10, salariul ala mediu va intra in venitul din octombrie. Asa este. E vorba de 12 luni, care cuprind si oct. Eu am nascut la inceputul lui dec, iar luna dec e trecuta pe adeverinta.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010

da mie mi-a spus ca peste 38.5..este adevarat ca si eu il dau numai cand am epuizat toate celelalte metode

http://www.wrap.ro /index.html asta o fi elastic sau neelastic..scrie ca merge pana la 2 ani si sincer are si un pret f bun. ce ziceti?

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

sashenka, eu cred ca este elastec si eu vad ca scrie ca e pana la 6 luni.. sau nu ma uit eu unde trebuie?

Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

deci sa-mi iau neelastic...merci mult heidy...chiar nu vazusem ca este pana la 6 luni

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Elfica, mie mi-au explicat de la HR ca prima aceea pt nastere intra in ultima luna. De ex tu ai nascut pe 26.10, salariul ala mediu va intra in venitul din octombrie. Asa este. E vorba de 12 luni, care cuprind si oct. Eu am nascut la inceputul lui dec, iar luna dec e trecuta pe adeverinta.

_

[/quote]

Merci frumos, Vasari. Asa ii voi scrie sefului, sa o ia in calcul, sper sa nu am probleme si sa fie nevoie de o baza informationala, ca nu stiu de unde o iau.

Dar legat de ideea cu indemnizatia calculata pe baza a 12 luni inainte de nastere, nu de final de CM de 126 zile, ce spuneti? Nu e aiurea? Doua persoane care au acelasi salariu, doar ca una intra in CM cu 84 de zile inainte de nastere, iar cealalta chiar inainte de nastere, au indemnizatia diferita si chiar invers proportional cu efortul facut. Dupa ce ca sunt gravida, dar muncesc pana in ultima clipa, iau mai putini bani decat cea care a intrat in concediu cu doua luni jumatate inainte de nastere. Mie mi se pare incorect si firesc ar fi sa fie ultimele 12 luni pana la terminarea CM, ca in aceste 126 de zile suma primita e mai mare. Nu credeti ca ar fi firesc sa beneficiem toate de aceleasi conditii? Dar parca in tara asta e ceva normal?....

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Buna ziua si de la noi!
Ieri dimineata am avut examen si acum suntem la munte, gata cu invatatul!
Ne alaturam si noi bbeilor bolnaviori.Ilinca a luat raceala de la Sebastian si acuma behaie amandoi in cor. Ei ii dau Stodal si paracetamol, sa sper ca va evolua bine, are o stare generala buna, insa nu prea mananca . Adica mananca cam 80-100 ml la o masa. Asta e cand ai frati mai mari.

Referitor la vaccinuri eu merg pe schema optionala.am studiat ce am gasit pe nternet siteul who si siteurile producatorilor, forumuri cu pareri pro si contra, am vb cu medicul pediatru si clar asta este cea mai buna solutie ptr noi. Asa ca vineri i-am facul Ilincai Rotarixul si Prevenar 13. Vad ca nu a avut reactii adverse.

Constipatie se rezolva cu Humana milchzucker, dar necesita un pic de timp....eu ii dau acum 3 lingurite rase in 3 biberoane ( cate una in biberon) dimineata, la pranz si seara. Si vad ca ne descurcam asa.

Ratusca si fata mea manaca tot cam 700ml pe zi, si a luat in greutTe, a crescut si in inaltime, dr a zis ca e ok.

Miruna, tine-l cat mei parte pe Emanuel de Iustin, ca tare nasoala e viro asta de acum, laringita mai exact bantuie.eu i-am luat masti lui Sebastian si uite ca tot degeaba.

Sasahenka , asta se intampla cu sotii fumatori, daca la al meu mai adaug si timpul petrecut in baie, nu cd ca seara l-as vedea mai mult de juma de ora....dar tip si eu un pic si se zolva problema ptr vreo saptamana, dupa care recidiveaza si tot asa.

Scuze dc am scris. U prea multe greseli, dar scriu pe ipad ....

Va pup si ne auzim pe miercuri, caci pana atunci nu cred ca mai am timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Elfica sunt total de acord cu tine. Nu mi se pare firesc sa rpimim mai putini bani in conditiile in care am muncit mai mult.Eu am avut o luna de zile inainte de nastere si restul il am dupa.
Fetelor eu am avut ieri o zi perfecta. Luca a fost tare cumincior, a papat bine si i-am lasat mamei lapte muls in sticla si am mers cu sotul 3 ore la schi. A fost superb, ne-am simtit foarte bine iar cand am venit acasa Luca mancase tot laptele ce -l lasasem adica 140 ml. A papat un pic si de la tzitzi si a dormit dus in brate la tati. Au adormit amandoi ca scumpii. Noaptea s-a trezit o data la 3 si o data la 6 dupa care am dortmit toti dusi pana la 9. Sper sa mai avem zile din-astea. La noi este foarte frig si nu cred ca iesim cu Luca afara azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

Fetelor,
revin si eu cu o intrebare (si poate si un raspuns).
E vre-una care ia baloane de pe ukpartyshop? Daca da, cu ce aveti de gand sa le umflati? Aer sau heliu? Daca heliu, de unde faceti rost. Luati rezerva de pe site sau aveti pentru aici alta idee?
Multumesc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Hera, of, draga de ea. Nici eu nu i-am facut Mariei rotarixul.
Cum mai merge SB?
Sashenka, da, e elastic. Pare chiar prea elastic...
Heidy, singurul avantaj pe care-l vad e ca beneficiezi de mai putine luni cu 75% cat se ia in CIC. Eu de ex voi lua cam cu 10 mil mai putin fata de o luna normala... doar ca nu am fost in stare sa merg atat.

S-a trezit Sara, chiar mergem pe-afara. De cand a plecat Maria la bunici, doarme mica de rupe.

_

Mergi la inceput

Eu am doar wrap, nu am incercat alt sistem port-bebe si ma inteleg foarte bine cu el (am mai multe pozitii in care il pun pe manz), dar trebuie sa ma reorientez pentru ca sotul e prea comod sa se infasoare in wrap, vrea ceva de pus rapid.
Mei-tai-ul pare o solutie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Buna fetelor!
E clar ca e o epidemie de viroze ceva ca prea multi sunt bolnavi...si noi inca suntem la izolare cu cel mare...nu a facut febra mare pana acum, pare sa isi fi recapatat un pic din pofta de mancare si suntem in continuare pe antibiotic. Acum stau cu inima cat un purice sa nu fi luat si cel mic...e tare aiurea sa ii tii izolati, cel mare ar mai vrea sa vina sa il vada pe cel mic si mi-e asa aiurea sa il "gonesc" :(
Despre vaccinuri nici nu mai stiu ce sa zic....asa ma enerveaza medicii astia...pediatrul nostru a zis ca nici sa nu ne gandim la Rotarix e total impotriva vaccinurilor optionale.
inacat si mie mi-ar placea f tare sa iau baloane de alea de diverse forme dar am aceeasi probl. ca nu am unde sa le umflu. Am intrebat la o firma de asta care se ocupa de organizari evenimente si nu vor sa umfle decat dak iei de la ei...chiar si contra cost. E aiurea ca e o diferenta enorma de pret. De ex eu vrea sa iau niste baloane de alea in forma de bebelusi care pe site sunt in jur de 17 lei si la firma asta e 60 lei. Ca sa cumpar heliu iar nu e o solutie...costa mult si doar pt cateva baloane nu se merita...uof...si eu sunt trista din cauza asta.

Mergi la inceput

Cei care organizeaza evenimente sunt nesimtiti cu preturile lor.
Un balon de genu asta http://www.ukpartyshop.co.uk/Its-A-Boy-Foot-Foil-Balloon.html e 5 euro+ transport, iar pe site-ul asta de exemplu http://www.decoratiuni.net/botez.html e 40 lei (si ei iau en-gros, deci transportul se reduce la minim pe produs).

Mergi la inceput