Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 13
sashenka_h spune:
nu mai este nimeni aici???
incat ai dreptate, din acest motiv eu vreau sa fac totul singura, ai mei m-au incurajat f mult ptr ca zic ca ma pricep ff bine si sa nu mai dau bani in plus si macar mandria asta sa o am si eu ca ma ocup eu. este adevarat ca stau mai prost cu timpul adica groaznic
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
anymona spune:
Sashenka, eu am luat wrap de pe wrap.ro si poate fi folosit pana la 2 ani chiar dc este elestic. Titlul acela spune ca este cea mai buna solutie pt. 0 - 6 luni (comparativ cu cel neelastic, sling-ul, marsupiul etc). Nu precizeaza ca nu merge folosit si peste 6 luni. In plus, in filmuletele si pozele de pe site apar si copii mai mari. Dc suni la ei or sa te lamureasca.
Ca raport calitate - pret mi se pare cel mai bun. Eu, n-as fi dat mai multi bani pe un wrap si pt ca stiam ca il voi folosi doar iarna. Sunt foarte foarte caldurosa de felul meu si nu as putea sa stau vara sau la temp peste 23 de grade infasurata in wrap.
Din acest motiv mi-am luat si marsupiu babybjorn
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
sashenka_h spune:
merci mult anymona. sincer nu stiu daca am sa dau acum 3 mil
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
anymona spune:
Elfica, eu stiu ca se iau in considerare ultimele 12 luni inainte de intrarea in CIC, nu inainte de nastere. Deci, indif ca ai mers la servici pana in ultima zi sau ca ai intrat in CM de la inceput iti vor intra la calcul toate cele 126 de zile de CM. De ex, in cazul meu expira CM in 13 febr. Prin urmare se vor lua in considerare veniturile din ultimele 12 luni anterioare datei de 14 febr cand intru in CIC, nu inainte de 21 oct cand am nascut.
Nu stiu cat de coerenta am fost, dar sper ca se intelege ce vreau sa spun...
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
Olgutzika spune:
Alina, sorry, asa este, am uitat pe Pneumo23. Nu stiu de ce capul meu uita mereu de vaccinul asta, stii cat de des mi se intampla? La ce ora aveti maine eco? Felicitari pentru somnul lung al Sarei .
Elfica, ai dreptate, dar poti privi situatia ca Alina: 126 de zile luate cat mai tarziu in sarcina, mai putine luni in CIC platite cu 75% din media veniturilor pe ultimele 12 luni dinaintea nasterii copilului. Joi am luat actele de la Asistenta Sociala, am intrebat in mod expres cum trebuie completata adeverinta de salariu, care contine un tabel cu 13 randuri. Angajatorul completeaza veniturile tale din fiecare luna, incepand cu un an inaintea nasterii. Exemplu meu: am nascut in nov 2010, mi se vor completa veniturile lunare incepand cu nov 2009 si terminand cu nov 2010, sunt 13 luni. Uitandu-ma acum in ordonanta ( OUG 148/2005 ), zice asa: "Art. 1. - (1) Incepand cu data de 1 ianuarie 2009, persoanele care, in ultimul an anterior datei nasterii copilului, au realizat timp de 12 luni venituri profesionale supuse impozitului pe venit potrivit prevederilor Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare, beneficiaza de concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani sau, in cazul copilului cu handicap, de pana la 3 ani, precum si de o indemnizatie lunara in cuantum de 600 lei sau, optional, in cuantum de 85% din media veniturilor realizate pe ultimele 12 luni, dar nu mai mult de 4.000 lei"- textul e ala initial, de dinainte de ciuntire . Dupa cum e pusa conditia realizarii de venituri impozitabile cu 12 luni inainte de nasterea copilului, presupun ca la ele se refera cand se vorbeste de media lor...Asta este, vezi jumatatea plina a paharului
Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia
sugubina spune:
Elfica uau da stati ceva afara cu fetita vad! Si noi azi am fost la parc Titan- deh ne-ai dat idee buna. Am stat cred cel mai lung timp de pana acu, vreo ora si ceva. Ne-am intors pe jos de la parc la diham. Mie una mi-a facut tare bine iesirea asta. Am ajuns acas si a inceput discoteca-urlete, fuame maxima..deh s-au energizat. Dupa ce le-am ogoit au dormit!!
Cu adeverinta de venituri eu deja am primit-o si contine salariile pe ultimele 12l inainte de nastere, atentie.(am verificat si pe extrasu de cont si asa e..)
Joann ce placere bine ai revenit! Pediatra noastra a zis ca 37.8 e stare subfebrila si de atunci sa fim atenti sa nu creasca .Deci la tine 37.5 e ok sa stii. Sa incerci si impachetari in cearceaf ud (fara otet sau alcool!) in caz ca face 38 sau mai mult.
kamik aerosoli nu ti-a dat de facut? Ca noua tare bine ne-au facut.Intreaba dr.
sashenka_h ce se mai gaseste la dragonu pt botez? Debia astept sa mergem joii!
Cikas cum e pan la urma bine : se pune fular la gura lu bebe cand iesim afara? Ca vorba lu Beatrice, incep sa obosesc de atatea pareri si sa nu stiu in final CUM sa fac!
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
sashenka_h spune:
sugubina au foarte multe chestii...magazile specializate in asa ceva. si eu abia astept sa merg dar sincer nu este sigur ca mergem joi, eu asa vreau dar astept sa-mi intre niste bani. dar stai linistita ca nu merg fara tine, nu te supara pE mine, dar si sa merg fara bani
sugubina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sashenka_h sugubina au foarte multe chestii...magazile specializate in asa ceva. si eu abia astept sa merg dar sincer nu este sigur ca mergem joi, eu asa vreau dar astept sa-mi intre niste bani. dar stai linistita ca nu merg fara tine, nu te supara pE mine, dar si sa merg fara bani Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
atunci vineri?
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
sashenka_h spune:
cred ca da..te anunt din timp
ukume24 spune:
I-AM FACUT BAIE LA PITIC SI A ADORMIT ASA CA AM TIMP SI EU SA VA SCRIU. mI SE PARE SUPER OK SI SITE-ULWWW.DECORATIUNI.NET. AU CHESTII DRAGUTE.
VA PUP NOAPTE BUNA