FIV in Ungaria 124
Raspunsuri - Pagina 9
tannoo25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui martinel tannoo25, multumesc frumos, mai am o intrebare:cand se face fiv simplu si cand fiv+icsi?Ovulometria si monitorizarea cu ultrasunete in ce consta?e monitorizarea ecografica atunci cand facem stimulare pt a vedea cum se dezvolta foliculii si endometru? |
in principiu se face fiv+icsi atunci cand spermograma este slaba; insa, embriologii decid in majoritatea cazurilor sa faca icsi pentru a se "asigura" ca va rezulta minim un embrion
ovulometria si ultrasound-ele constau in ceea ce ai spus tu: urmarirea foliculilor in urma stimularii
hai, ca e usor
vei vorbi in engleza cu dr?
martinel spune:
tannoo25, vom vb ...romaneste, iar cu ajutorul lui Gyongyi, ne vom intelege si cu dr
samira33 spune:
va pup unguroaicelor
va mai spun eu un pret de la Budpapesta...cariotip pentru ambii parteneri=24.000 forints.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
samira33 spune:
tannoo,a fost foarte frumos la botezul gemenashilor.
saracutzii de ei ,la cat de frig a fost s-au purtat exemplar...mie mi-a fost frig imbracata.
bebeloiu a plans la cristelnitza si a tras si un kk in timpul slujbei iar bebelina n-a zis nici pas.
sunt doi dragalashi...au 5,3 kg fiecare...fata seamana cu tati si baiatul cu mama....si te rog sa te tii bine-nu de alta dar s-ar putea s-o patesti si tu,desi mami are ochii caprui si tati ii are negrii...baiatul are niste ochi albastri ca cerul.
ei,ce zici???cunosti pe cineva cu ochi albastri???
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
tannoo25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 ei,ce zici???cunosti pe cineva cu ochi albastri??? 3 sarcini extrauterine FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A 3 FIV-uri nereusite 1 FET nereusit urmeaza FET 2 |
nevasta-mea are ochii albastri
aadina spune:
In Ungaria se gaseste Gonal? Stie cineva pretul? Vad ca in farmaciile din Romania nu prea exista.
samira33 spune:
tannoo,te-ai scos
adina,pretul la Gonal este sensibil egal in Romania si in Ungaria...cel la Merional-Menopur este foarte diferit.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
aadina spune:
samira am vazut ca tu ai facut cariotipul in ungaria. Cat a costat, echivalentul in lei. L-am facut si eu la Iasi, am dat 1100 ron, pt. amandoi. Ai primit rezultatul? In ce consta rezultatul acesta? Eu am primit o harta cu cromozomii fara nici o explicatie, scrie doar ca nu s-au gasit anormalitati.
samira33 spune:
adina...a uitat sa-ti mai spun ca Gonal gasesti sigur la farmacia TEI.
cariotip am facut la Budapesta,la laborator la Kaali...a costat 3,5 mil pentru amandoi si inca nu am primit rezultatele asa ca nu-ti pot spune cum arata acestea.
daca tu spui ca ai doar o hartie cu cele 23x2 perechi de cromozomi si ca scrie ca nu s-au descoperit anomalii...pai...bucura-te...ce???voiai sa scrie ca aveti o defectiune pe undeva???
inseamna ca sunteti bine dpdv genetic.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2