FIV in Ungaria 124

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joannaalx spune:

martinel..eu sunt din 24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martinel spune:

eu as fi tare interesata de noile preturi.mi le poti trimite pe mail, daca vrei cristina_tatar2008@yahoo.com. ms mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

Kemskaia habar nu am cum sa pui un atasament, m-am uitat pe aici dar degeaba

insa vreau sa vad si eu nous lista de preturi

Pleaseee fa cumva si da-ne si nou info
sar'na

Mergi la inceput

kemskaia, nu ne mai tine in suspans, zi-ne ceva...e mare cresterea?...sper ca nu.te rog cand ai timp sa le scri ca stau ca pe ghimpi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemskaia spune:

fetelor, stati usurel
sunt la lucru, hartia e acasa
imi pare rau ca v'am pus pe jar
intru in seara asta si va spun
si maine chiar o pot scana si trimite pe mail doritorilor

hai, mai un pic...si va zic

Camelia mami de Vlad Andrei (14.12.2004) si aspiranta BB2

Mergi la inceput

kemskaia, , cand ajung acasa cred ca o sa intru din jumate in jumate de ora sa vad cand pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Fetelor, nu-i mare cresterea... din cate imi amintesc (nici eu nu am hartia la mine) procedurile care erau inainte 100.000 ft acuma sunt 104.000 ft, iar ET in loc de 110.000 e 113.000 Asta la Budapesta, dar cred ca si la Szeged e cam pe acolo.
In caz ca se ajunge la embrioni de Z5, se mai plateste si mediul de cultura pt blastocisti, 50.000 ft.
Sunt cresteri de preturi legate de fluctuatiile cursului valutar, nu sunt mari, cel putin raportat la total nu mi se pare mult.
In schimb la farmacii preturile in Ft nu au crescut.
Si imi permit o parere personala, eu am platit mereu cu card in lei, si cursul de schimb a fost ff bun. In iunie pt un FIV+ICSI la Budapesta am platit 6700 RON. Mie mi s-a parut super avand in vedere ca veniturile mele sunt in lei, si am evitat o gramada de schimburi valutare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemskaia spune:

buna seara tuturor!

noile tarife sunt:

Consultatie - 13.000 ft
Spermograma - 13.000 ft
Analize hormonale - 14.000 ft
Paptest si citologice - 18.000 ft
Ovulometria si monitorizarea cu ultrasunete - 114.000 ft
Punctia ovariana - 114.000 ft
ET - 114.000 ft
ICSI -110.000 ft
hatching -50.000 ft
donor sperma 35000ft

acum observ si eu comparand cu ce trecut pe prima pagina si cu lista mea de anul trecut ca schimbarile sunt la monitorizare, ovulometrie+punctie+ET
restul par neschimbate

mai sunt trecute si alte servicii pe lista dar sunt in maghiara si nu pricep nimic
cine doreste , ii trimit pe mail

fetele care au acces.....actualizati si prima pagina, va rog.

seara frumoasa sa aveti

Camelia mami de Vlad Andrei (14.12.2004) si aspiranta BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ronna

Citat:
citat din mesajul lui joannaalx

martinel....eu in iunie fac 31 de ani si am transfert 3 blasto...bioloaga mi-a zis sa pun 2 k e suficient dar eu eram deja hotarata k pun 3...in total am avut 4....este adevarat k se tine cont de varsta si de calitatea embrionilor.

ronna...mie nu mi-a zis medicu sa repet beta. tie ti-a zis sau ai vrut tu? pe 9 cand m-a chemat a zis k imi face eco....

Neata fetele!
Joanna nici mie nu mi-a zis sa-l repet dar am vrut eu sa vad cum evolueaza si bine am facut ca a doua valoare m-a linistit pana am ajuns la ei la eco(parca in 5ian).

pe 5 ianuarie a fost!
da, am observat tarziu ca ai sunat si nu am mai sunat la ora asa tarzie. te sun ceva mai incolo. va pup pe toti!

Mergi la inceput

kemskaia, multumesc de ajutor, mi-ai luat o piatra de pe inima, credeam ca sunt mai mari schimbarile.
adc, multumesc pt informatii, probabil tot cu cardul o sa platim si noi.
o seara frumoasa va doresc!

Mergi la inceput