FIV in Ungaria 124
Raspunsuri - Pagina 7
martinel spune:
atelocin74, abia astept sa ne intalnim, avem mari sperante ca o sa fie bine si ca DD o sa ne ajute!azi am primit si ultimele analize, deci dosarul e pregatit si de azi intr-o saptamana vom fi acolo.eu o sa fiu z 20 si sper ca la urmatorul ciclu ( aprox 20 feb) sa si incepem.
alla76, Doamne ajuta sa fie mare!
fetelor care ati ajuns la ET, care e nr de embrioni care se transfera?in fc de ce se stabileste?
o seara faina va doresc!
denisa220972 spune:
Buna dimineata ,
martinel se tine cont de varsta ta (pana in 35 de ani se face ET cu doi embrioni) si de calitatea embrionilor.
Succes mult si doamne-ajuta sa fie bine. Eu sunt pacienta a doamnei dr.Kriszan M. si am foarte multumita de ea, este un medic deosebit.
atelocin74 .
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
joannaalx spune:
martinel....eu in iunie fac 31 de ani si am transfert 3 blasto...bioloaga mi-a zis sa pun 2 k e suficient dar eu eram deja hotarata k pun 3...in total am avut 4....este adevarat k se tine cont de varsta si de calitatea embrionilor.
ronna...mie nu mi-a zis medicu sa repet beta. tie ti-a zis sau ai vrut tu? pe 9 cand m-a chemat a zis k imi face eco....
ronna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui joannaalx martinel....eu in iunie fac 31 de ani si am transfert 3 blasto...bioloaga mi-a zis sa pun 2 k e suficient dar eu eram deja hotarata k pun 3...in total am avut 4....este adevarat k se tine cont de varsta si de calitatea embrionilor. ronna...mie nu mi-a zis medicu sa repet beta. tie ti-a zis sau ai vrut tu? pe 9 cand m-a chemat a zis k imi face eco.... |
Neata fetele!
Joanna nici mie nu mi-a zis sa-l repet dar am vrut eu sa vad cum evolueaza si bine am facut ca a doua valoare m-a linistit pana am ajuns la ei la eco(parca in 5ian).
martinel spune:
buna dimi,
atelocin74, vreau sa te intreb daca analizele de sange si EKG sunt valabile daca le am din 28.10.2010.
joanna, daca nu sunt indiscreta in cat iunie esti?eu sunt in 8
denisa, Doamne-ajuta su=i tie sa fie bine!
fetelor, de platit se plateste in HUF sau EUR?la cat ajunge FIV-ul fara tratament, doar punctia si ET? preturile de la inceputul capitolului sunt actualizate?multumesc!
tannoo25 spune:
martinel, la szeged se poate plati in huf, euro sau folosind cardul; costul unui fiv este 1500 euro; fiv+icsi costa 2000 euro;
noi, la cele 2 fiv-uri de la szeged am beneficiat de un discount si am platit 1200 euro (fiv+icsi+aha, respectiv fiv+icsi+aha+embryoglue).
analizele de sange sunt valabile timp de 6 luni; testul pap este valabil 10 luni.
bafta!
alinuknuknuk spune:
Buna fetelor,
Kemskaia, pentru cariotip la TM ai facut programare? Cum se procedeaza si in cat timp iti dau raspunsul?
Nu l-ai putut face la Szeged?
pt raspunsuri
Vreau sa le facem si noi sa avem dosarul complet inainte de primul FIV, ca poate crestem sansele cu putin.
Bye,
martinel spune:
tannoo25, multumesc frumos, mai am o intrebare:cand se face fiv simplu si cand fiv+icsi?Ovulometria si monitorizarea cu ultrasunete in ce consta?e monitorizarea ecografica atunci cand facem stimulare pt a vedea cum se dezvolta foliculii si endometru?
kemskaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinuknuknuk Buna fetelor, Kemskaia, pentru cariotip la TM ai facut programare? Cum se procedeaza si in cat timp iti dau raspunsul? Nu l-ai putut face la Szeged? pt raspunsuri Vreau sa le facem si noi sa avem dosarul complet inainte de primul FIV, ca poate crestem sansele cu putin. Bye, |
alinuk, noua ne'a fost recomandat cariotipul de doctor pt ca 1 singur ovocit s'a fecundat, dar mai tarziu decat ar fi trebuit si structura lui n'a fost corespunzatoare si nici nu s'a dezvoltat.
tot doctorul ne'a recomandat sa facem aceasta analiza la TM la Fac de Medicina/Lab de genetica -mi'a zis ca are o multime de teste de la ei.
n'am facut programare, am vb la tel cu cineva de acolo, recolteaza intre 8.30 si 10 si vom merge maine, sper trebuia sa ajungem dar am tot amanat caci am avut un accident de masina si'am avut de umblat cine'a patit...stie cum e
raspunsul il dau cam in 10 zile, costa 200 ron*2 = 400 ron
in TM este si un cab privat care face aceasta analiza, dar costul este dublu.
eu am ales Medicina la recomandarea dr....
succes!
Camelia mami de Vlad Andrei (14.12.2004) si aspiranta BB2
kemskaia spune:
dragilor, de la 1 ian 2011 tarifele la Szeged s'au modificat (a se citi marit) banuiesc ca si la restul clinicilor Kaali e valabil
nu am retinut exact sumele, le am acasa, vi le zic daca doriti...
stie cineva cum pot atasa un document aici?
ca sa nu le scriu de mana...
sa va mearga cum va place!
Camelia mami de Vlad Andrei (14.12.2004) si aspiranta BB2