FIV in Ungaria 124
Raspunsuri - Pagina 6
kemskaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui martinel kemskaia, multumesc din suflet, mi-ai fost de maaare ajutor, sper sa nu te stresez prea tare si sa nu razi de mine, dar sala de sport cum o depistez?are forma specifica asa ca la noi, sau o denumire mare pe undeva pe ea? iar telpark de unde pot lua?mi-e asa putin aiurea ca noi nu stim o iota ungureste si nus daca in engleza ne vom descurca sa intrebam pe acolo. alinuknuknuk, multumesc si tie!din cate imi amintesc, ai facut fiv de curand nereusit, nu?eu la szeged merg la o prima intalnire in 08.02, iar daca totul e ok, de la urmatorul ciclu (de prin 20.02), voi intra in program pt fiv. |
martinel...esti dragutza
sala de sport...o vei recunoaste... sper...seamana cu ce e pe la noi
in plus, acolo vor fi 2 benzi pe sens, dupa o curba; pana in locul ala e doar o singura banda pe sens. iar semaforul pt stanga e dedicat.
o sa va descurcati!
inca ceva...daca'mi dai o adresa de email iti trimit si harta. alta idee n'am acum
telpark poti sa iei de la un chiosc verde in apropierea clinicii; una din tanti de acolo mai in varsta vb romaneste iar alta (blonda)vb bine engleza. dc ai abonament de telpark in tm e valabil si in Szeged.
atentie la ora cand puneti ticketul!
bafta! si as auzim de bine
Camelia mami de Vlad Andrei (14.12.2004) si aspiranta BB2
alinuknuknuk spune:
Martinel am doar o inseminare artificiala nereusita, si sper ca nereusitele sa se termine cu primul FIV din martie :).
Nu pot din pacate mai devreme ca serv ma solicita f mult..si nu vreau sa stau stresata cand fac FIVul. Asa ca prefer sa mai astept o luna sa stau linistita.
martinel spune:
kemskaia, mailul meu e cristina_tatar2008@yahoo.com. multam inca o data.cred ca am confundat-o pe alinuknuknuk cu tine, cred ca tu ai facut fiv recent, asa-i?
kemskaia spune:
citat din mesajul lui martinel kemskaia, mailul meu e cristina_tatar2008@yahoo.com. multam inca o data.cred ca am confundat-o pe alinuknuknuk cu tine, cred ca tu ai facut fiv recent, asa-i? |
martinel, ti'am trimis harta pe mail.
da eu sunt
doar ca n'am mai ajuns sa fac ET caci n'am avut cu ce
daaar, mergem mai departe! peste vreo 2-3 luni cred
mult succes
Camelia mami de Vlad Andrei (14.12.2004) si aspiranta BB2
samira33 spune:
va pup unguroicelor si va doresc o saptamana faina
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
alla76 spune:
Llor, superb beta tura 2!!!!
martinel, cand terminati treaba de la szeget sa va repatriati cu un beta mare mare!
rona, ce mai fac sufletelele? cand ai mai fost la debrecen? sau cand urmeaza sa mergi?
atelocin74 spune:
citat din mesajul lui martinel buna dimineata tuturor!sunt noua pe acest forum, de fapt noua intr-ale scrisului, ca de citit va citesc de ceva vreme si va urmaresc cu sufletul la gura pe toate cele care urmati procedura pt fiv si am emotii pt fiecare dintre voi.felicitari burticilor, in special Llor si joannaalx , ca pe voi v-am urmarit in special si asteptam rezultul vostru care e cu 2 liniute. acu' e datoria mea sa ma "prezint", nu?...sper sa ma primiti in grupul vostru.am 29 ani si de 3 ani scriem scrisori la barza, dar ...degeaba.am ovare polichistice, am facut acum un an laparoscopie pt decorticarea ovarelor, trompele sunt permeabile, dar deoarece nu am un endometru care sa poata sustine o sarcina si nici nu ovulez ...bb nu apare.am facut 3 luni de stimulare cu menopur si bravelle, darin afara de hiperstimulare nu am obtinut nik :(.am facut si o inseminare in iunie 2010, dar tot fara rezultat.asa ca ...la fiv cu noi..ne-am programat la dr kriszan la szeged, prima intalnire fiind in 08.02.2011, deci peste o sapt.ne-am facut amandoi o serie de analize pe care ni le-a spus Gyongyi si suntem increzatori ca va fi bine.cam asta sunt eu . |
Ooooo, martinel, ne intilnim si aici , bine ai venit aici la Unguroaice si sedere cit mai scurta aici ,eu cred ca ai facut o alegere buna ca ai ales Szeged pt ca pot spune cu mare incredere ca o sa ai parte de o echipa de profesionisti si i-ti doresc din tot sufletul sa fie Reusita !!! deci ne vedem pe data de 02. 08.
,
ronna spune:
citat din mesajul lui joannaalx multumesc ronna....a zis si tandor k s-ar putea sa fie 2....miercuri pe 9 februarie voi afla cu siguratntza.....tu mai mergi la Debrecen? |
Eu in Z11 am avut beta 95(si am 2 fasolici in burtica) iar in z14 a crescut la 1064.
Eu trebuia sa merg ieri, dar sunt in sesiune si nu am putut, asa ca o sa merg sapt viitoare pe 7februarie
ronna spune:
citat din mesajul lui alla76 Llor, superb beta tura 2!!!! martinel, cand terminati treaba de la szeget sa va repatriati cu un beta mare mare! rona, ce mai fac sufletelele? cand ai mai fost la debrecen? sau cand urmeaza sa mergi? _ oligo-girl, MTHFR A1298C homozigot, PAI-1 4G/5G heterozigot, 3 IUI nereusite, 3 IUI anulate, sarcina obtinuta natural, pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009, FIV1 reusit (ET 26.11.10), sarcina sub clexane 0,4, oprita din evolutie in s8 |
Alla, sufletelele sunt bine, isi cam cer drepturile la mancare...
Te-am sunat, dar cred ca esti iesita cu rasfatatii...