FIV in Ungaria 124
Raspunsuri - Pagina 5
bombi spune:
Virsta sarcinii se calculeaza de la data ultimei menstruatii, considerindu-se un ciclu ideal de 28 zile. In cazul unui ciclu nestandard, e importanta data ovulatiei care se considera a fi ziua 14 dintr-un ciclu normal. Deci, virsta sarcinii se calculeaza incepind cu data ovulatiei - 13.
La FIV, relevanta este punctia, din care se scad din nou 13 zile.
Llor, tu ai avut punctia pe 14, deci ai 4 saptamini si 3 zile de sarcina (pe 31 ian). Data ultimei menstruatii se considera 1 ian, chiar daca tu ai avut-o mai devreme. Faptul ca stimularea a durat mai mult, introduce unele corectii.
martinel spune:
buna dimineata tuturor!sunt noua pe acest forum, de fapt noua intr-ale scrisului, ca de citit va citesc de ceva vreme si va urmaresc cu sufletul la gura pe toate cele care urmati procedura pt fiv si am emotii pt fiecare dintre voi.felicitari burticilor, in special Llor si joannaalx , ca pe voi v-am urmarit in special si asteptam rezultul vostru care e cu 2 liniute.
acu' e datoria mea sa ma "prezint", nu?...sper sa ma primiti in grupul vostru.am 29 ani si de 3 ani scriem scrisori la barza, dar ...degeaba.am ovare polichistice, am facut acum un an laparoscopie pt decorticarea ovarelor, trompele sunt permeabile, dar deoarece nu am un endometru care sa poata sustine o sarcina si nici nu ovulez ...bb nu apare.am facut 3 luni de stimulare cu menopur si bravelle, darin afara de hiperstimulare nu am obtinut nik :(.am facut si o inseminare in iunie 2010, dar tot fara rezultat.asa ca ...la fiv cu noi..ne-am programat la dr kriszan la szeged, prima intalnire fiind in 08.02.2011, deci peste o sapt.ne-am facut amandoi o serie de analize pe care ni le-a spus Gyongyi si suntem increzatori ca va fi bine.cam asta sunt eu .
joannaalx spune:
Bine ai venit, Martinel! si iti doresc sa nu stai prea mult la capitolul FIV....daca ai intrebari legate de procedura, medicatie sau altele noi te vom ajuta cu tot ce putem.
ronna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui joannaalx beta peste 200.....dr zice k unu e sigur....poate 2 dar asta o s avdm le eco peste 2 saptamani p toate |
Bravo Joanna!!!FELICITARI si sa creasca bebicii(eu cred ca sunt 2)!Sa ai sarcina usoara ca un fulg de nea!!!
ronna spune:
citat din mesajul lui Llor Buna fetelor, SUNT INSARCINATAAAAAAA......de ieri plutesc de fericire... Ieri in ziua 11 de la ET am facut Beta HCG-ul...si valoarea a fost 175...repet testul si Luni fiindca normal atunci ar fi trebuit sa-l fac.... Medicul mi-a spus ca e posibil sa avem si gemeni... Joannaalx... FELICITARI!!!...in a cata zi ai facut testul...??? kemskaia... crede-ma ca abia asteptam sa-ti spun... Va pup pe toate si va doresc sa fiti la fel de norocoase ca si noi... _ "Nu te agita atāt, lucrurile cele mai bune se petrec atunci cānd le astepti mai putin." Gabriel Garcia Marquez |
FELICITARI si tie!!!Doamne ce de vesti bune!!!
joannaalx spune:
multumesc ronna....a zis si tandor k s-ar putea sa fie 2....miercuri pe 9 februarie voi afla cu siguratntza.....tu mai mergi la Debrecen?
martinel spune:
multumesc pt primire .joanna, asteptam ziua de marti ( pt noi ) si miercuri (pt tine si bb tai ).stie cineva daca e greu de ajuns la szeged la kaali daca nu cunosti orasul?multu...
kemskaia spune:
citat din mesajul lui martinel multumesc pt primire .joanna, asteptam ziua de marti ( pt noi ) si miercuri (pt tine si bb tai ).stie cineva daca e greu de ajuns la szeged la kaali daca nu cunosti orasul?multu... |
martinel bun venit
sotul meu a facut o harta si cateva explicatii
nu reusesc s'o atasez, dar explicatiile le'am copiat mai jos...cu harta, mai incerc
stie cineva sa'mi zica cum atasez un document aici?
nu e greu de ajuns la clinica
- se merge pe drumul european;
- se intra in oras, iar la semaforul de la sala de sport (pe stanga) se face stanga
(cativa km de la indicatorul de intrare in localitate);
- apoi se merge drept pana la podul peste Tisa;
- dupa traversarea podului, se face stanga la prima strada unde e permis;
- apoi se face prima dreapta, iar apoi stanga pe linia de tramvai (Kelemen Laszlo utca);
- se ajunge la un parc mic, care se ocoleste prin dreapta (dreapta-stanga-stanga);
- se ajunge pe Tisza Lajos korut unde se poate parca oriunde (Telpark);
- Zdori are clinica pe Semmelweis utca care e perpendiculara pe Tisza Lajos;
- prima cladire pe dreapta, se intra in curtea spitalului, iar clinica e in dreapta.
- pentru intoarcere, tot pe-acolo pe langa parc, numai ca se urmeaza sensurile unice.
mult succes
Camelia mami de Vlad Andrei (14.12.2004) si aspiranta BB2
alinuknuknuk spune:
bine ai venit Martinel, si iti doresc si eu rezultate cat mai rapide.
eu am decis sa apelez la FIV Szeged dupa ce o pacienta a dr. meu ginecolog a avut un FIv reusitdin prima desi suferea si ea de Ovare polichistice.
Asa ca bafta, sa se intemple rpd si la tine!
eu merg la Szeged pe 11/02 pentru prima consultatie.
pe cand ai programat FIV?
martinel spune:
kemskaia, multumesc din suflet, mi-ai fost de maaare ajutor, sper sa nu te stresez prea tare si sa nu razi de mine, dar sala de sport cum o depistez?are forma specifica asa ca la noi, sau o denumire mare pe undeva pe ea? iar telpark de unde pot lua?mi-e asa putin aiurea ca noi nu stim o iota ungureste si nus daca in engleza ne vom descurca sa intrebam pe acolo.
alinuknuknuk, multumesc si tie!din cate imi amintesc, ai facut fiv de curand nereusit, nu?eu la szeged merg la o prima intalnire in 08.02, iar daca totul e ok, de la urmatorul ciclu (de prin 20.02), voi intra in program pt fiv.