FIV in Ungaria 124
Raspunsuri - Pagina 4
tannoo25 spune:
alinuk, la fiv-urile de la szeged nevasta-mea a avut concediu medical din prima zi de stimulare pana la aflarea rezultatului; medical obtinut de la medic de specialitate (ginecolog).
joannaalx spune:
alinuk, eu am inceput cu un concediu de odihna, iar apoi m-am desteptat si i-am dus doctoritei mele de familie hartia tradusa cu fiecare procedura in parte pe care am urmat-o la debrecen si mi-a dat concediu medical.....nu stiu cum este in sistemul civil....eu lucrez in sistemul militar.....dar se poate....depinde de medic
mi se pare normal sa ai concediu medical k doar nu mergi sa te distrezi....
alinuknuknuk spune:
Doamneee ma gandeam eu ca trebuie sa se poata cumva... fac si eu tot ce pot sa il obtin ca nu ma duc in ceoncediu cu siguranta!
Nu stiu daca v-am zis ca sunteti extraordinari!!! Ca va multumesc mult pentru raspunsurile prompte si ca ma bucur ca am descoperit acest forum!
Va pup cu mare drag!
Llor spune:
Buna fetelor,
azi am repetat HCG asa cum mi-a indicat medicul in z14 rezultatul e minunat 610... toata lumea imi spune ca as avea gemeni......dar asta ramane de vazut...
adc...multumesc tare mult...da asa e am avut 3 foliculi... 3ovocite...3fecundate... 3maturizate...si ca sa nu-i despart....3 transferati...ai dreptate daca se si prind toti 3 asta-i adevarata minune...
kemskaia, samira33, BoboMom, luck, asb77, bombi, alla76...va multumesc frumos...si va doresc ca anul acesta sa faceti bebe sanatosi...
joannaalx...cand faci eco?...pupici si sa fie cu noroc pana la final...
Fetelor va doresc din tot sufletul ca anul acesta sa va impliniti visul...asa cum am scris si mai jos "atunci cand te astepti mai putin atunci se va intampla"...in cazul meu exact asa a fost...o sa va tin la curent cum evoluez dar am sa va si urmaresc si sa va tin pumnii sa veniti pe rand cu vesti bune...
Va pup pe toate...
_
"Nu te agita atāt, lucrurile cele mai bune se petrec atunci cānd le astepti mai putin."
Gabriel Garcia Marquez
joannaalx spune:
bravo Llor ....eu azi am sunat la debrecen si sunt programata la eco pe 9 februarie la ora 11....tu cand mai mergi la szeged sau nu mai mergi? cand faci eco?
si iti doresc sanatate si bb sanatos(i) si la termen.
Llor spune:
Buna joannaalx,
abia maine fac 2 saptamani.Tu cate saptamani vei avea la eco pe 9?
Eu nu ma mai duc la Szeged cred ca aici se incheie protocolul... dar sincer ma bucur fiindca drumul Bucuresti-Szeged ma termina...
Din cate am inteles prima ecografie se face in sapt 5-6...asa ca mai am de asteptat...
Sanatate si tie si bebeior tai...
Pupici...
_
"Nu te agita atāt, lucrurile cele mai bune se petrec atunci cānd le astepti mai putin."
Gabriel Garcia Marquez
joannaalx spune:
Llor...saptamanile se calculeaza incepand cu prima zi de ciclu...nu inteleg nici eu dc.....deci dupa calculele lor eu am 6 saptamani atunci....legat de mersul in ungaria...eu ink voi mai merge cateva saptamani bune acolo la control, asa e la debrecen si ma gandesc sa merg pana la final la Debrecen la spitalul de acolo.
Llor spune:
Buna joannaalx...
eu stiam ca saptamanile se calculeaza de la ET...
Daca ar fi cum zici tu...si eu as avea 5 sapt...dar dupa ET am 2 sapt...diferenta e prea mare....nu mai inteleg nimic...
E foarte bine ca te poti duce pana la final in Ungaria...daca si eu eram mai aproape cu siguranta as fi continuat la ei...
Ma mai interesez cu saptamanile astea...
Pupici
_
Gabriel Garcia Marquez