FIV in Ungaria 124
Raspunsuri - Pagina 10
aadina spune:
Normal, ca nu doream sa am probleme. Insa,am vazut foarte multe preturi pe net pt. cariotip. Am ales varianta cea mai ieftina, si ma gandeam ca nu mi-au facut tot ce se poate.Nu stiam exact in ce consta analiza. La farmacia Tei nu au pe stoc Gonal,nu apare nici macar pretul
samira33 spune:
asa este ,sunt diferente foarte mari de pret intre laboratoare in Romanika.
si analiza exact asta studiaza...cele 23 de perechi de cromozomi ale feicaruia..sa nu existe vreo anomalie secventiala la nivelul vreunei perechi.
la mine sigur o sa apara anomalie la nivelul genei 1691A pentru ca acolo am identificat Factorul V Leiden.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
bombi spune:
samira, nu cred ca la cariotip o sa vezi nivelul asta de detalii. Cariotipul iti arata doar structura cromozomilor (nr si ordinea benzilor), dar nu si continutul lor (adica ce valoare are fiecare gena)
mada81lina spune:
Fetelor, am o prietena, la al treilea FIV la Szeged, 3 embrioni cu ET in z4, si z10 de la ET a avut beta 364, si in z12 - beta 834.
A mai avut cineva valori asemanatoare?
Eu cred ca sunt valori pt mai mult de un bebeu
Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot
adipapazi spune:
hop si eu!!!!!!!
llor, joanaalx, bravo, mai, fetelor, se mai invioreaza atmosfera p-aci. ma bucur enorm!
tanoo, vaz ca te tii de curiozotati! ma bucur ca ai intrebat de noi, multumim pt ganduri!
sami, ai plecat prea devreme, s-a lasat cu mari nabadai pan pe la 1: am organizat dansez pt tine si lumanarile erau trofeul, am executat saltul din dirty dancing, am dansat portocala andei calugareanu, am fct brasoveanca cu ospatarii (scuzati cacofonia), am fct karaoke inclusiv cu jazz. maine poimaine vine fotograful si iti dau si poze. saru'mana de participare, abia astept sa petrec cu varf si indesat la tine la botez.
asadar, suntem bine: ne crestinaram, azi e ziua fetitei (sf. prorocita ana), numa ca ne cam sclifosim la papa si nu ne-am mai ingrasat asa de vertiginos. ce-o mai face mairis?
io am oarece probleme cu hemoroizii post nastere, ce sa fac? unde e dr bun?
o la toate.
of, sa vina primavara aia mai rpd!
Adi, mami de chimen si anason
bombi spune:
adi, sa-ti traiasca crestinii!
mada81lina, sint cel putin 2. Felicitari prietenei tale!! Uite aici niste www.advancedfertility.com/earlypre.htm" target="_blank">date. Ai grija la tabel, ca sint zilele dupa Pregnyl, nu dupa punctie. Deci la ea ar fi z16 si z18.
Aha, se pare ca anul iepurelui nu se dezminte (desi oficial incepe abia azi)
samira33 spune:
adino,surioara draga...hemoroizii aia te afectara si la creiere???ca mi-ai povestit ce ati facut dupa ce am plecat noi-ca sa-mi faci in ciuda, cred....dar mi-ai povestit a2a zi cand am venit la tine sa ma asez pe ligheanul.
si shimba-ti semnatura aia cu chimen si anason.
abia astept sa vad pozici...si dupa cum ti-am zis...pastreaza-mi tot ce ai de fata...ca anu' asta fac o fata si o sa-l chem la botez pe Fuego sa-mi cante aia cu ..."ce seara minunata,mai spune-mi iubito odata...tralala...si ca-mi vei fi mireasa si vom avea o fata"
bombi,multumesc pentru precizari...nu stiam cum apar rezultatele de la caritip...imi dadeam si eu cu parerea.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
samira33 spune:
am mancat neshte litere...am pus altele in plus...da intelegeti voi ce am vrut sa zic...mi-e lene sa corectez.
va pup
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
adipapazi spune:
samira, cat m-am chinuit sa-mi amintesc cine naiba canta melodia aia. doamne, ticnite suntem! uitasem, fata, m-am tampit de tot, stii doar. pastrez tot, relax!e puser in cutii, pe varste si anotimpuri.
Adi, mami de chimen si anason