FIV in Ungaria 124
Raspunsuri - Pagina 16
asb77 spune:
ariadna33 - nu, nu e vorba de engleza doctorului Kovacs. Eu fac acest fiv la GYOR. Am fost la Debrecen, Szeged, peste Budapesta am sarit si am ajuns la Gyor
Samira - asa e, ai dreptate ce tot atata bla, bla pe subiectul asta??? Da-i in colo de foliculi, rezultate pozitive la beta asta conteaza.
BoboMom spune:
Adi, sa-ti traiasca minunile crestine! Sunt superbi! Bucura-te de varsta asta - trece atat de repede timpul! Dar tot ceea ce urmeaza e magic - cu fiecare etapa ceva nou, care-ti umple sufletul. Azi i-am zis lui Nicholas 'It's snowing!' si imediat s-a uitat pe fereastra Nu stiam ca stie deja ce inseamna. Ma surprinde pe zi ce trece.
adc spune:
Fetelor, m-ati binedispus, desi nu sunt in cea mai buna forma...
Daca de engleza lui PK ar fi depins reusita mea, eram acum mama a doua ture de gemeni conceputi la Kaali
Edit: Adina, sa iti traiasca minunile gemene!
alinuknuknuk spune:
Buna fetelor,
Vad ca ati fost foarte active in weekend...
Kemskaia, as avea si eu nevoie de un telefon de contact de la lab de genetica unde ti-ai facut tu cariotipul.
Vineri mergem la Zadori si trecem prin Timisoara de dimineata. Si daca ora programarii este ok, vrem sa incercam sa facem cariotipul acolo.
Pe net nu am gasit decat tel de la secretariat...al facultatii.
kemskaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinuknuknuk Buna fetelor, Vad ca ati fost foarte active in weekend... Kemskaia, as avea si eu nevoie de un telefon de contact de la lab de genetica unde ti-ai facut tu cariotipul. Vineri mergem la Zadori si trecem prin Timisoara de dimineata. Si daca ora programarii este ok, vrem sa incercam sa facem cariotipul acolo. Pe net nu am gasit decat tel de la secretariat...al facultatii. |
alinuk,
tel e cel de la Faculta 0256/204476; eu am cerut la lab de genetica si m'au directionat la Prof Valeria Belengeanu (int e 475)
am mai trimis pe cineva acolo si pers a vb cu altcineva...
mi'a placut de ei, au stat de vb cu noi mai mult de jum de ora, ne'au intrebat de toate, ne'au explicat cate ceva...a fost ok!
recolteaza intre 8,30 si 10.
suna neaprat caci vineri e ultima lor zi de lucru, intra in vacanta dupa sesiune 1 sapt parca sau 2?? nu stiu exact
vineri de dimi voi merge si eu acolo dupa rezultat
aaa, o idee: intreaba'l pe Zadori unde poti face in Buc...poate reusesti local, mai usor
succes si drum bun!
mergeti cu masina? aveti ceva drum....
Camelia mami de Vlad Andrei (14.12.2004) si aspiranta BB2
kemskaia spune:
citat din mesajul lui adipapazi kemskaia,fa AMH. eu am avut fsh de 8 si amh 0,66. pt ca fsh nu era foarte mare,drul mi-a dat protocolul lung, crezanadu-ma bazata. am avut si eu fiv 1 cu foliculii toti goi. atunci kovacs mi-a recom cariotipul si amh si apoi mi-a schimbat radical protocolul. fa-l la synevo, in orice zi a CM. rezultatul in vreo saptamana. Adi, mami de ana si ioachim |
adi multzam de raspuns
l'oi face si eu...ce sa zic...
interesant e ca eu am FSH'ul 9 si ceva la Szeged, iar la Bioclinica iese 7, dar in interval...stiu ca depinde de lab, dar Zadori mi'a zis ca e marisor...
acum am repetat analizele si LH a iesit f mic 1.07, in afara intervalului..
nu stiu, sper sa'l ajute pe dr sa'mi dea un tratam mai bun pt mine data viitoare!
eu am avut protocol scurt, dupa vreo 18-19 pastile AC.
ti'am vaut puiutzii! ce faini sunt!!
sa va bucurati de ei si de fiecare clipa! o sa fie din ce in ce mai frumos, o sa vezi!
dar...sunt dezamagita...prea putin poze! mai pune cateva...sunt asa dragutzi
adc spune:
kemskaia, dar estradiolul in Z2-3 cat e?
Vad ca ai un baietel, ai avut si atunci pb in a ramane insarcinata?(daca sunt indiscreta nu tb sa imi raspunzi )
In mod normal nu ai cum sa te dereglezi in cativa ani. Eu tot cred ca ai avut ghinion si data viitoare vei raspunde f bine. Iar Fsh 7 nu e mare deloc, cu conditia ca estradiolul sa nu fie mai mare de 50-60 pg/ml.
kemskaia spune:
citat din mesajul lui adc kemskaia, dar estradiolul in Z2-3 cat e? Vad ca ai un baietel, ai avut si atunci pb in a ramane insarcinata?(daca sunt indiscreta nu tb sa imi raspunzi ) In mod normal nu ai cum sa te dereglezi in cativa ani. Eu tot cred ca ai avut ghinion si data viitoare vei raspunde f bine. Iar Fsh 7 nu e mare deloc, cu conditia ca estradiolul sa nu fie mai mare de 50-60 pg/ml. |
adc
am facut analizele in z4, dr a zis ca'i ok si'asa
intervalele sunt pt faza foliculara
TSH 2.21 ( 0.35-4.94)
FSH 7.1 (3.03-8.08)
LH 1.07 (2.39-6.60)
PROLACTINA 20.2 (5.18-26.53)
ESTROGEN 34 (21-251)
par in regula, mai putin Lh -dar e prima data cand iese in afara intervalului, in 2 ani de cand tot testez hormoni
pe fiulica l'am conceput natural dupa 3-4 luni de sex la liber ...sa zic asa
si fara teste, hormoni sau alte cele....pur si simplu! nah, eram mai tanara
si cand am vrut al 2 lea, dupa 3 ani si jum, n'a mai mers!!!
si'am inceput investigatiile, dar dupa vreo 1 an si jum - trompele nu mai ma ajuta si se pare ca nici hormonii, cateodata
asta's eu!
si sper sa fie cum zici tu, am fost f optimista, dr la fel...dar acum sunt mai reticenta, oricum, mergem mai departe!
o zi frumoasa!
alinuknuknuk spune:
Kemskaia merci!
Am sunat la laborator si am vorbit pentru vineri. Au zis ca ne asteapta pana la 12, ca venim de departe.
Am scris dr. sa vad la ce ora ne programeaza si in functie de asta trec sau nu sa fac cariotipul la Fac in Timisoara. EU sper sa ne programeze dupa amiaza sau la pranz ca sa putem ajunge si la Laborator.Prefer sa le fac acolo ca dr. Zadori colaboreaza cu ei si ma gandesc ca cei de acolo stiu la ce se asteapta dr. ca interpretare.
Dca anu o fi sa fie..merg aici la cabinetul recomandat de Tannooca are preturi mai de bun simt decat Synevo..
La Szeged mergem cu masina personala...ne-am uitat pe sonymap si am vazut ca mergem cam 10 ore...dar vom pleca joi noaptea si voi incerca sa dorm in masina..(sotul este obisnuit cu drumurile lungi).
N-am mai rezistat si i-am zis dr. ca abia astept sa-l cunosc
Eh o zice probabil ca-s nebuna...eu insa sper sa nu-l enervez.
hai ca am inceput bine saptamana...activitate la maxim!
adc spune:
kemskaia, pai luate toate la un loc esti super!
Mai, eu nu mai inteleg nimic cand persoane "normale" se apuca de fiv si iasa rateuri de genul asta!
Pe masura ce trece timpul ma conving ca nici o lege matematica, logica sau de alta natura nu functioneaza in fiv.
Stii ceva? Iti doresc sa ramai insarcinata natural pana sa ajungi sa ai rezultatele de la cariotip!