FIV in Ungaria 124
Raspunsuri - Pagina 17
Mocanitza spune:
multumesc de urari fetelor, sa dea Dumnezeu sa fie cu ochisori!
asb77 Bafta si tie
adapazi: am vazut pozele de la botez, ai niste copii minunati, sa-ti traiasca!
dragoste777 spune:
Mokanitza- ai reusit? ai aflat rezultatul? sunt n urma cu cateva pagini
deci inainte de aincepe AC atuncea tre sa mergeti la control pt. chisturi mie asa mia zis drul.
BAFTA
adipapazi spune:
saru'mana de felicitari! sa aveti parte de bebei dormiciosi si mancaciosi!
am inceput montignac , noroc cu cineva de acilea de la fiv in ungaria ca ma mai ajuta sa pricep. ma rog, o adaptez, ca inca mai dau lapte la tzatza.
da-i incolo de antrali, la asa o concluzie ajunsesem si eu. pur si simplu dupa tzashpe numarari am decis ca imi bag picioarele in ei.
mocanitza, tinem pumnii!
mai pun si poze, dar aveti indurare de mama eroina care n-are timp de nimica!
mirela2 spune:
aditzule ce copilasi frumosi ai
sa ti traiasca si sa creasca mari
cate luni aveti voi acum si cam cat cantariti, ca sa mi fac si eu o idee de ce si cum
ai mei mananca san, dar le mai dau si completare ca ma dot tzatzele de cat trag din ele, ca mai nou mulgem cu pompa si punem in bibe ca se trezesc amandoi odata si dai si urla
Razvi e tare rau de foame
ii pun la san de cate ori pot, in special noaptea, ca Razvi se trezeste mai des, ne asezam in fotoliu si papam
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
adipapazi spune:
mirela, 3 luni jumate, 5600 g. ai tai o sa fie mai grasi ca s-au nascut cu mai multe kg. tine-te de lapte, e the best. io le mai dau cam 200 ml lapte de mama zilnic, restul e nan.la micu dejun au 3 feluri: tzatza, apoi LMM adica lapte de mama muls, apoi LP (lapte praf). ce mai diversificare!
samira33 spune:
adino,iar incepi femeie cu LMM si LP.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
adipapazi spune:
bai sami, daca cu montignac asta mai si slabesc, mai si alaptez, imi fac tricou cu el, pun pene unde si-a pus si mircea badea si ma duc in piata victoriei si urlu de fericire!
samira33 spune:
slabesti,da tre' sa ai rabdare!!!
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
miha2004 spune:
Revin cu mare bucurie pe acest forum si anunt inceperea demersurilor pt bebe nr 2. Am fost pe data de 4.2 la dr Zadori si o sa incep tratamentul la inceputul lunii martie,
actualele si viitoarele mamici
alinuknuknuk spune:
buna ziua fetelor
gata cafeaua? :d
miha2004poate ne vedem acolo, eu o sa incep procedura in jurul datei de 20 martie (confirm dupa ce merg la consult vineri).
tu unde stai? BB1 tot cu Zadori prin FIV?
Sa aveti o zi minunata!