FIV in Ungaria 124

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asb77 spune:

samira - si eu stiam ca se pot masura si in z21 (cel putin la cele 3 fiv esuate asa a fost), insa eu am fost in z21 si in z28 (eu am cm la 32-33 zile) si mi s-a facut eco vaginala si biopsie de endometru si totusi a trebuit sa merg si in z2 pt eco ca sa vada foliculi antrali. Asta mi-a spus medicul. De aceea am ramas si eu surprinsa pt ca fusesem si in z21 si in z28, de ce nu i-a vazut atunci?
In fine,probabil ca fiecare medic are varianata lui, pana la urma conteaza rezultatul, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joannaalx spune:

crinone gel se aplica intravaginal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

acilea ma gasiti cu niste poze cu bebeii de la botez.

http://s1083.photobucket.com/albums/j387/adipapazi/

referitor la foliculii antrali, asa este, se pot numara inainte de CM. ceea ce se numara in z2 sunt foliculii pe care te bazezi la fivul acela, dovada ca atataia cati a numarat, atatea ovocite s-au scos..foliculii antrali sunt cei care se numara inainte de CM ca stii cam pe ce te poti baza la fiv(ceea ce nu inseamna ca daca ti-a numarat 20, 20 o sa ai, ca daca nu au dimensiuni relativ egale, degeaba), plus ca sa stii cam cum stai cu rezerva ovariona in general. tin minte ca mie imi ieseau cam 6-7 pe fiecare ovar, ceea ce insemna ca mai aveam 5-8 ani pana la menopauza sau premenopauza. nu mai tin minte exact tabelul, dar daca va uitati pe net, sigur dati de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamolnar spune:

Ce frumosi si grasunei sunt!!! Sa creasca mari si sanatosi si sa va bucurati de ei. Va iesi soarele si pe strada mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

i-am pus ca sa va inspire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

asb77 cred ca ai confundat crinone cu divigelul. Crinone e progesteron, are aplicator si se aplica intravaginal. divigelul e estrogem si se intinde pe burtica

adipapazi ce superbi sunt. sa-ti traiasca condimentele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asb77 spune:

alla 76 - asa este ai dreptate, le-am confundat, dar intre timp am folosit incepand de azi unul si desfacand cutia m-am luminat.
Multumesc mult pt lamuriri tuturor fetelor.

adipapazi - acum am inteles ce e cu foliculi antrali si cu cei din z2, dar dr cand mi-a explicat asa mi-a zis ca vrea sa vada foliculii antrali - probabil ii era mai usor sa-mi spuna asa, tinand cont de faptul ca engleza vorbita de el nu este chiar perfecta. Oricum nu mai conteaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

fetelor, samira, asb, amandoua aveti dreptate
foliculii antrali sau primari cum se scria in cartile mai vechi de anatomie sunt selectionati cu cateva zile inainte de venirea menstruatiei, deci ei pot fi vizualizati ecografic oricand in intervalul cuprins intre faza luteala tarzie si faza foliculara timpurie, mai pe romaneste cu putin timp inainte de venirea menstruatiei si imediat dupa.
asa ca fara sa stiti vorbeati de acelasi lucru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

iar daca e vorba de engleza doctorului Kovacs, iti garantez ca e perfecta, a facut cativa ani de specializare in SUA
BAFTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

ariadna,asa e...engleza dr.K este impecabila.
eu stiam ca am dreptate ca doar am discutat si paradiscutat asta cu el.
de fapt explicatia cea mai completa a dat-o adipapazi-ce mai conferinte faceam noi pe tema asta

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2

Mergi la inceput