FIV in Ungaria 124

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luck spune:

samira
o sa fac si AMH sa imi completez analizele de la dosar
Suntem in discutii acum (cu PK) , care imi propune tratam cu closty si eu nu-l prea vreau , am vazut ca raspunsul fetelor cu rezerva ovariana scazuta a fost destul de slabut la el.
In orice caz azi sau maine cel tarziu tb sa-mi vina uratii.
Luna asta nu incep AC.
Mai mult ca sigur o sa le incep in martie.
Vreau sa fac si acupunctura , daca nu ma apuca frica pana ajung acolo.
Vreau si eu tratam dupa ET , cred ca am o mare problema din punctul asta de vedere
Mi se pare insa destul de complicat mersul la Viena si mai ales nesiguranta ref la faptul ca nu ai acelasi medic pt monitorizare ,punctie si ET.Si mai e si pretul ... destul de maricel.
AMH-ul poate fi facut in orice zi sau tb in z2 a CM?

Weekend placut tuturor !!!!!!!
La ce frumos e acum afara cred ca o sa avem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

luck,AMH poti face in orice zi a CM.
Doamne-ajuta sa fie cu reusita indiferent de varianta pe care o vei alege.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

samira
sar'mana !
Iti doresc din tot sufletul acelasi lucru !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joannaalx spune:

buna dimi tuturor...va anunt ca nu am reusit nimik cu beta pt k laboratorul unde am mers dimi nu-mi da rezultatul decat vineript k cik trimit analiza la capitala....probabil o sa mai incerc luni sa vad care e treaba la un alt laborator....oricum miercuri merg la eco....sper sa nu innebunesc pana atunci...va pup, weekend fain tuturor.

Mergi la inceput

Llor ti-am lasat un PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

joanna, la Euromedica iti da raspunsul in aceeasi zi. bafta!

Mergi la inceput

deci fetelor am ajuns la spital...de fapt la o clinica particulara...unde am facut un eco....se vede un punctulet mic care cik e sarcina si p partea opusa un hematom care ne joaca feste....dr. a zis sa stau in pat cuminte sa maresc doza de utrogestan si sa iau no spa de 2 ori p zi....daca copilul asta o sa supravietuiasca o sa faca sport extrem din prima la cata adrenalina i-am injectat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns littlegirl spune:

Asb77 Ti-am trimis un mesaj privat, ma intereseaza adresa de email. L-ai primit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asb77 spune:

littlegirl - da l-am vazut si ti-am raspuns acum. Nu am putut mai devreme pt ca tocmai m-am intors de la punctie.

Fetele - referitor la foliculi antrali acestia se vad in z2 de CM. Va spun asta cu siguranta pt ca sunt in toi cu FIV 4 si am fost si eu pt foliculi antrali in z2 - cand mi-a facut ecografie vaginala si mi-a spus ca am 10 foliculi antrali, prin urmare azi mi-au recoltat 10 ovocite.

Mai am o nelamurire. De maine voi lua crione gel. Eu stiam ca se aplica pe burtica (poate nu stiam bine), dar dr mi-a zis sa-l iau vaginal. Ati mai aplicat careva asa gelul????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

asb,crinone gel se aplica intravaginal.

si foliculii antrali se pot numara ,asa cum am mai spus, in ultima in saptamna dinaintea venirii CM...si sunt foarte sigura de asta dupa 3 Fivuri,un Fet si luni de monitorizare ovulatie de le-am pierdut numarul.
nu contest ca si varianta propusa de tine poate fi corecta asta nu inseamna insa ca e singura posibila.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2

Mergi la inceput