Floricele de liliac mai-iunie (49)
Raspunsuri - Pagina 4
NicoletaB spune:
Urez si eu LA MULTI ANI! gemanutilor de Canada. Sa fie sanatosi, voiosi si sa aduca numai bucurii parintilor!
Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55h)
Vivela spune:
Marlena, nu-i niciodata prea devreme sa vorbesti cu copilul. o sa ramai sidertata de cat de multe inteleg. si apoi, va fi greu sa faci distinctia intre "bebelus" (care nu merita prea multa consideratie) si copil (caruia trebuie sa-i explici "ca unui om mare"). o lunga perioada de timp vei avea impresia ca e aiurea sa-l tratezi ca pe egalul tau, dar zau ca asa e, chiar nu-i cu nimic mai putin important decat tine numai pt ca are sub un metru si inca nu vorbeste.
poate oi fi eu mai ..."altfel", dar eu le-am vorbit alor mei inca de cand i-am scos din burta ca unor adulti, adica foarte serios si mereu le-am spus adevarul, pe intelesul lor. asta chaiar daca nu le-a convenit mereu si chiar daca s-a lasat cu plansete.
eu inca am discutii cu maica-mea despre asta. de ex, sambata l-am dus pe david la ea, pt o saptamana. asta la cererea lui. cand sa plecam, hop ca vrea si el sa mearga cu noi acasa, ca nu mai sta la mamaie. maica-mea incepuse cu "hai ca vine mami maine, ca mami cu tati se duc pana la magazin si se intorc ", faze de-astea. eu l-am luat de-o parte si i-am zis ca va sta acolo o saptamana, adica cateva zile, mami cu tati se duc acasa ca au putina treaba, dar ca negresit ne vom intoarce sa-l luam si ne vom gandi la el mereu. i-am spus ca-l iubesc si ca o sa vorbim la telefon ori de cate ori ii e lui dor de noi. si a tacut imediat, m-a pupat si a fugit la joaca. pt ca daca ii zic ca ma intorc, stie ca asa este.
la gradi l-am lasat pe david de multe ori plangand. dar nu m-am furisat niciodata, desi as fi putut s-o fac. am preferat sa ne luam ramas bun, chiar si cu lacrimi si sa-i spun de fiecare data ca-l iubesc si ca ma intorc mai tarziu.
acum, fiecare face cum crede, stiu si varianta cealalta :"hai sa mergem acasa ca ti-a luat mami un catel" (vax albina, cand se vad in casa, nu mai conteaza cat urla copilul simtindu-se inselat, scopul parintilor - acela de a ajunge in casa fara plansete publice - a fost atins).
sunt copiii vostri, voi decideti cum procedati. eu am zis doar sa va arat o alta fata a lucrurilor, din alta perspectiva.
Traiesc in Orasul Alandala
r_ocsy spune:
Neata !
Felicitari floricelelor de liliac care au mai adaugat un dintisor sau sunt la primul dintisor .
Mare minune ... Sofia se joaca singura de o jumatate de ora !!! Wooowww , a batut recordul astazi !
Virgi : succes cu dieta !
Noi nu mai facem baita in cadita ca nu mai incapem, ne-am mutat in vana , ea singurica in apa , eu langa vana ... si doamne ce ii mai place ! Mai multa apa, spatiu si jucarii .
Apa nu prea bea nici dansa, are momente cand ia cateva gurite sau refuza total. Ii mai dau suc de morcovi, portocala sau para ( cand e constipata ) si nu refuza sucul niciodata. Trebuie sa va las ca a venit la calculator dupa mine ! pa
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
veronicach spune:
fetelor am incarcat pe mailul comun o carte cu 100 blw receipe
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 bebe
ck_29 spune:
cu ce deschizi extensia odt?
Camelia - fericita mamica de bebelusa Teodora - 15.06.2010
bubu30 spune:
Neata-neata asa mai pe la amiaza
Pentru a scapa de umezeala din casa care se face cu uscatul rufelor iarna mi-am cumparat o masina de uscat rufe, si cum uscatoarele astea tare sifoneaza hainele, o sa am cel putin dublu de calcat (munca pe care bona o face acum), si cum la bona vreau sa renunt m-am gandit sa imi cumpar o presa de calcat = masina de calcat.
Aveti careva presa de calcat ?
Stiti careva sa imi spuneti daca e buna de ceva presa si daca chiar merita si daca economisesti chiar atata timp cat se lauda producatorii ?
arturicii spune:
Multumim pentru urari.
A fost o super petrecere.
Ruxi, noi tot in uscator uscam rufele insa raman sifonate doar daca nu le scot cat sunt calde.
Pui balsam la spalat?
Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama
bubu30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arturicii Ruxi, noi tot in uscator uscam rufele insa raman sifonate doar daca nu le scot cat sunt calde. Pui balsam la spalat? Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama |
Da, pun balsam.
Si eu le-am scos calde.
Cu toate astea mi-a sifonat haine care in mod normal (uscate pe sarma) nu mai trebuiau calcate deloc, cum ar fi lenjeriile de pat creponate, erau dezastru de sifonate si de obicei nu le calcam .
veronicach spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ck_29 cu ce deschizi extensia odt? Camelia - fericita mamica de bebelusa Teodora - 15.06.2010 |
cu word
eu acolo am salvat-o dar e cel de vista(OpenOffice.org Writer)
e o selectie de retete, la sfarsit scrie ca efectuand o cautare dupa numele retetei, gasesti reteta originala
Breakfasts/Sweet Recipes .............................................................................................. 6
1 Banana Berry Breakfast .......................................................................................... 6
2 No-Egg French Toast .............................................................................................. 6
3 Egg Free Apple Pancakes ....................................................................................... 6
4 Peachy Cheese Toast............................................................................................... 7
5 Scrambled Egg Yolk ............................................................................................... 7
6 Oatcakes with Pear and Cottage Cheese ................................................................. 7
7 Apricot and Raisin Flapjacks .................................................................................. 8
8 Wholemeal Apple Pancakes ................................................................................... 8
9 Healthy Banana Breakfast Cake ............................................................................. 9
10 Easy Peasy Breakfast Biscuits .............................................................................. 9
11 Breakfast Muffins ................................................................................................. 9
12 Raisin Bran Breakfast Muffins ........................................................................... 10
13 Porridge Pancakes ............................................................................................... 11
14 Wakey Wakey Cake ............................................................................................ 11
15 Cous Cous Cakes ................................................................................................ 11
16 Oatmeal Pancakes ............................................................................................... 12
17 Oaty Fruity Biscuits ............................................................................................ 12
18 Scones ................................................................................................................. 13
19 Apple and Cinnamon Pancakes .......................................................................... 13
20 Fruity, Oaty Muffins ........................................................................................... 13
21 American Style Pancakes .................................................................................... 14
22 Low Sugar Flapjacks........................................................................................... 14
23 No Sugar Flapjacks ............................................................................................. 14
24 Sugar Free Banana Muffins ................................................................................ 15
25 Baby’s Own Banana Bread ................................................................................. 15
26 Frozen Banana Bites ........................................................................................... 16
27 Baby Cheesecake ................................................................................................ 16
28 Breakfast Oat Pancakes with Caramelised Bananas ........................................... 17
29 Wheat-Free Cereal Bars ...................................................................................... 17
30 Baby’s Healthy Carrot Cake ............................................................................... 18
31 No-Cook Tofu Cubes .......................................................................................... 18
32 Banana and Sultana Biscuits ............................................................................... 18
33 Fruity Breakfast .................................................................................................. 19
34 Oat Bars .............................................................................................................. 19
100 Baby-Led Weaning Recipes
3 35 French Toast with Vanilla and Applesauce ........................................................ 20
36 Whole Wheat Carrot Biscuits ............................................................................. 20
37 More Breakfast Ideas .......................................................................................... 20
Savoury Recipes........................................................................................................... 22
38 Pasta with Butternut Squash Sauce ..................................................................... 22
39 Egg and Avocado Sandwiches ............................................................................ 22
40 Roasted Root Veg Trio ....................................................................................... 22
41 Tofu Nuggets for Tots ......................................................................................... 23
42 Mini Meatloaves ................................................................................................. 23
43 Fabulous Fish Fingers ......................................................................................... 23
44 Cheesy Bites........................................................................................................ 24
45 Very Veggie Muffins .......................................................................................... 24
46 Butternut Squash Ravioli .................................................................................... 25
47 Baby Chicken Fingers with Apple ...................................................................... 26
48 Cheesy Vegetable Nuggets ................................................................................. 26
49 Baby Meatballs ................................................................................................... 26
50 Cheese and Vegetable Muffins ........................................................................... 27
51 Pork and Apple Burgers ...................................................................................... 27
52 Chickpea and Herb Dumpling Soup ................................................................... 27
53 Beef and Beer Casserole ..................................................................................... 28
54 Chicken and Apple Sausages .............................................................................. 29
55 Cheesy Beefburgers with Harissa ....................................................................... 29
56 Chickpea Burgers ................................................................................................ 30
57 Potato Scones ...................................................................................................... 30
58 Pea and Pancetta Frittata ..................................................................................... 30
59 Lamb Tagine ....................................................................................................... 30
60 Pecan Lentil Burger ............................................................................................ 31
61 Onion Bhajis ....................................................................................................... 31
62 10-Minute Pizza .................................................................................................. 32
63 Courgette Fritters ................................................................................................ 32
64 Finger Food Patties ............................................................................................. 32
65 Minced Chicken Nuggets .................................................................................... 33
66 Yorkshire Puddings ............................................................................................. 33
67 Toast Pizza .......................................................................................................... 33
68 Cornflaky Chicken .............................................................................................. 34
69 Sweetcorn Patties ................................................................................................ 34
70 Eggy Fried Noodles ............................................................................................ 35
100 Baby-Led Weaning Recipes
4 71 Quiche ................................................................................................................. 35
72 Fish Cakes ........................................................................................................... 35
73 Teeny Turkey Meatloaves with Applesauce ....................................................... 36
74 Sugar Free Applesauce ....................................................................................... 36
75 Very Vegetable Pizza .......................................................................................... 37
76 Mini Vegetable Quiche Recipe ........................................................................... 37
77 Butternut Squash Bites ........................................................................................ 38
78 Black Bean Cakes with Sweet Potato ................................................................. 38
79 Chickpea and Carrot Pancakes............................................................................ 39
80 Tender Chicken Rissoles..................................................................................... 40
81 Whole Wheat Sweet Potato Turnovers ............................................................... 40
82 Chickpea Fritters ................................................................................................. 41
83 Cheese ‘N Chive Biscuits ................................................................................... 41
84 Twice Baked Sweet Potato ................................................................................. 42
85 Gourmet Sweet Potato Cubes ............................................................................. 42
86 Sweet Potato Fries............................................................................................... 43
87 Cheese and Vegetable Pancakes ......................................................................... 43
88 Healthy Baked Chicken Nuggets ........................................................................ 43
89 Cheese and Veggie Sausages .............................................................................. 44
90 Tuna Cakes with Sweet Potato ........................................................................... 45
91 Baked Sweet Potato and Carrot Samosas ........................................................... 45
92 Easy Cheesy Whole Wheat Scones ..................................................................... 46
93 Baked Sweet Potato Croquettes .......................................................................... 47
94 Lentil and Sweet Potato Nuggets ........................................................................ 47
95 English Muffins .................................................................................................. 47
96 Mini Meatballs .................................................................................................... 48
97 Salmon Footballs ................................................................................................ 49
98 Yummy Burgers .................................................................................................. 50
99 Fish Fingers ......................................................................................................... 50
100 Falafal .....
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 bebe