Floricele de liliac mai-iunie (49)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

HM......a bagat gheruta tony si mi-a sters.....

ARTURICILOR LE URAM UN PARTY SUPPER AZI .....

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

si......BOMBA cu 13 s
GALERIA ZAMBETELOR

FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE

PUPICI TUTUROR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cordelia spune:

O duminica frumoasa tuturor!

Vivela, asa am patit si noi cu tusea (ca tot va povesteam ca apoi am facut si tratament) dar pana sa stim ce are, incepuse noaptea de tusea la 3 min si pentru ca nu mai stiam cum sa-l linistim, i-am pus pe piept o compresa calda cu malai si chiar a functionat si s-a linistit pana dimineata cand ma rog am ajuns la dr, la tratament etc.
Asa ne facea mama cand eram mici si mereu mergea, mai calmeaza acolo; poate va ajuta si pe voi o compresa locala, asta daca n-ati incercat deja.

In rest, se pare ca nu mi-e dat sa ma linistesc si sa am surprize, abia ce am scapat de pneumonie si am mai tras 2 patanii.

1. Noi il spalam in cadita lui pe care o puneam pe masa de calcat si ne mergea foarte bine, pana cand bebe iata a crescut iar masa a cedat si aseara a cazut cadita cu apa cu bebeloi cu tot pe jos direct!!
Nu va mai scriu in ce hal m-am speriat, ideea este ca bebe nu a patit absolut nimic, s-a speriat doar putin si a plans, dar putin fata de ce se putea...

2. iar acum, dimineata, nu stiu cum a reusit (a crescut si cred ca noi nu realizam cate poate sa faca deja), a tras laptopul in tarcul lui! din nou am avut noroc ca nu s-a intamplat nimic, a cazut langa el si l-am gasit fericit morfolea laptopul de zor!!
Iar reprosuri ce se putea intampla, iar spaima, si tot asa...
Nici nu stiu cum a reusit sa-l traga de unde era ca nu parea ca poate sa ajunga.

Asadar, cred ca se explica de ce imi cade parul cu pumnii.

o duminica frumoasa va doresc si fara evenimente/ boli/ spaime/ etc.

PS> Acuma sunt la faza de incercare cereale si vroiam sa intreb, voi ce cereale le dati bebeilor? A gasit cineva o fromula super de cereale (milupa sau orice altceva)? Cele mai bune si gustoase, exista?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

Cam slaba activitate..de, e weekend, toata lumea petrecere' cu familia.

LA MULTE LUNITE SI ANISORI, sarbatoritelor de azi: Riana Ioana si Sofia Maria!
si

LA MULTI ANI, tuturor celor care poarta numele Sfintilor Trei Ierarhi: Grigorie Cuvantatorul, Vasile cel Mare si Ioan Gura de Aur!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

buna CORDELIA......doamne cate mai patesti....incearca sa nu te mai stresezi din orice, vezi si tu....cade paru.iti dai seama cate se vor mai intampla de acum incolo ca au crescut????? deja tony vrea sa mearga singura .....de acum incepe greul.
cat despre cereale....tony papa din cele de la nestle si din cele bio de la milupa.nu-i plac cele cu fructe deloc, si mai bine ii pun eu direct fructe proaspete blenduite in orez sau grau.oricum ii aestec pe cele nestle(care sunt mai aromate)cu cele bio de la milupa si ii mai pun si fructe sau iaurt.dar in topul preferintelor au ramas cele cu orez si roscove de la nestle.chiar daca sunt pt 4 luni...le mananca pe data.

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

si......BOMBA cu 13 s
GALERIA ZAMBETELOR

FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE

PUPICI TUTUROR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Cordelia .
eu ii dau plantusin, e recomandat cica peste 1 an, ca are zahar. dar am trecut peste asta si i-am dat, se linisteste dupa ce reusesc sa-i strecor in gurita. azinoapte insa nu am putut sa-i dau, asa de tare inclesta dintii, mi-era si mila de el .
vad ca azi pare mai ok, dar ii curge si nasul acum . maine ne infiintam si noi la doctor, sper sa nu fim nevoiti sa ajungem la urgente, ca o iau razna, stiu ce gasesc pe acolo ...

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

Clantz, clantz!! Batem si noi la poarta, raportand si cel de-al doilea dintisor de jos, iesit intr-o saptamana dupa primul. Acum capseaza tot ce apuca, mai greu e cand capseaza degetele noastre.
Tot azi(vad ca duminica e ziua performantelor) s-a ridicat singura in picioare in patut! Cu tot cu sac de dormit! Era fericita si se balanganea de zor de pe un picior pe altul. In schimb, ma dispera ca se da cu capul de marginile patului desi au aparatori, tot se aude cate un tronc.Uneori se lasa cu plans, alteori nu, insa sta in fundulet si se balangane fata-spate si da cu capul pe spate in pat.

Azi am fost la biserica, la Casin, si ne-am rugat la Doamne Doamne impreuna.Se uitac curioasa la candelabre...era tare frumos...canta muzica religioasa si in biserica si afara in curte...era pace in aer.

Arturicilor, primiti si de la noi cu intarziere urarile noastre de La Multi Ani fericiti , sa fiti sanatosi, veseli si cuminti si sa o iubiti pe Sabinuta toata viata voastra! Petrecere frumoasa va dorim!!!

Sanatate multa puilor bolnaviori!!

Mary, intr-adevar, grija mare cu furisatul de copil. Am citit si eu ca e mult mai bine sa ii invatam cu faptul ca plecam si spunem pa, pa, chiar daca se lasa cu plans, urlat, etc, decat sa plecam cand nu ne vad ei.Asa am citit, asa iti zic si eu, vezi si tu acum...eu ii zic mereu Ioanei pa cand plec, deocamdata nu reactioneaza in nici un fel, adica pare ca nu-i pasa, sa vedem mai tarziu...

Virginia, mamica fericita de Ioana(19.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui Virgi17

Clantz, clantz!! Batem si noi la poarta, raportand si cel de-al doilea dintisor de jos, iesit intr-o saptamana dupa primul. Acum capseaza tot ce apuca, mai greu e cand capseaza degetele noastre.
Virginia, mamica fericita de Ioana(19.05.2010)

Felicitari, pt cel de-al doilea dintisor!
In cateva zile asteptam si noi sa iasa dintocul nr2.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cordelia spune:

Da, uite asa am patit! Chiar ca de acum incolo incepe activitatea, ce-o sa ma fac nu stiu

Cu cerealele si eu procevedez la fel, le mai combin orez cu roscove cu altele mai simple sau mai storc suc de portocale daca sunt prea dulci.

Dupa episoadele astea de boli prin care am trecut, am gandeam sa fac o asigurare privata macar pentru bebe; a facut cineva o astfel de asigurare? Nu prea stiu daca merita si unde sa ma orientez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Bun gasit!
Slaba miscare:)
Artu e motivata, dar voi, restul fetelor, pe unde-oti fi:)?
Corina, poate ne povestesti cum a fost la LLL?

Gabi - mie, sincera sa fiu, mi se pare prematur sa initiez discutii ca si cu adultii. Nu ii sfidez inteligenta, insa mi se pare ca oricum n ar intelege cine stie ce din ceea ce ii spun... Sau sunt eu greu de convins:)?
Sanatate multa lui Damian, cum mai sunteti acum?

Cordelia: mai alaptezi? Mie mi-a cazut ffff mult par, care se regenereaza acum, desi nu mai credeam, cam la 3 luni dupa nastere... Intelesesem ca e legata cumva si de alaptat, cadera parului. Nu te ingrijora, va trece:), inainte sa chelesti total:D - ce umor am!
Vai de tine, cu atitea "progrese" si patanii! Sa te tii:).

Fetele (Virgi), plecat nu inseamna ca ies si il las cu orele; uneori, si numai la o chestie de 3 minute, cind plec sa spal suzeta si ramane cu buni sau bicu ma cearta si plinge la intoarcere, desi in prezenta lor se simte tare bine... Gresesc si asa? Pai daca i-as explica de fiecare data....:) mai mult dureaza explicatul decit efectuatul manevrei:).
Felicitari Ioanei pentru dintisorul II - Mateo are 4, toti jos. A inceput, in timpul suptului, sa bage in gurita un degetel cu care sa isi scarpine partea superioara a gingiei, pe care uneori il foloseste si pe post de "dinte" superior; mai exact, se ajuta cu degetelul, ca sa preseze si sa muste. Ma termina modul in care o face, parca anume ma musca, si apoi ma priveste. Eu tzip de durere (reactie necontrolata, de moment), apoi ii explic sa nu mai faca, pentru ca ma doare... mormaie in legea lui, dupa ce ma priveste cu ochi mari. Oare intelege ca greseste???

Legat de asigurare: nu ma pricep:)! Aveti cuvintul:)!

O saptamina minunata!

Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata fetelor!
Va o fer o cafea tare, incerc sa ma pun pe picioare!
Incerc sa citesc din urma pana nu se aglomereaza la birou!
O saptamana frumoasa!

Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55h)

Mergi la inceput