Floricele de liliac mai-iunie (49)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui Onana

Vivela, sau mamici de pui mai maricei, nu stiu cum sa-l invat pe Matei sa nu mai faca pe el cand doarme. Desi am scapat de mult de scutec pe timpul zilei, cand doarme dupa-masa sau noaptea face o tona de pipi, in pampers. Am zis ok, sa iau taurul de coarne si sa-i scot pampersul, ei bine, de 2 zile spal intruna la cearsafuri, pijamale, chiloti, etc. Face si la pranz, iar noaptea de 3 ori schimb patul. El saracu vrea sa nu mai faca, cred ca l-am si stresat ca mereu se trezeste si-mi spune cu ochii in lacrimi "mami, iar am facut pe mine", nici nu-i mai zic nimic, ca l-am certat si stiu ca nu e bine, acum incerc sa nu ma arat nici dezamagita cand gasesc patul ud, dar nici nu stiu cum o sa reusim sa nu mai facem in pat. Peste 3 saptamani face 3 ani
Ceva sfaturi, idei? Plsss!

Sorana
Matei (21.02.2008) si Tudor (24.04.2010)

Hi hi..si Ioana face pipi in somn (atat la pranz cat si noaptea). Pt asta ii pun pampers. Uneori il gasesc plin alteori m putin..depinde si cate lichide bea. Ea inainte de culcare bea un pic de ceai/apa.
Nu ma gandesc sa-i scot pampersul de noapte daca vad ca tot face.
Cand va putea sa se tina sau sa simta si sa se trezeasca atunci nu-i m pun.
Cum a renuntat la cel de zi asa renunta si la cel de noapte.
Asta e parerea mea!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lumy_Clt

Sper sa isi revina amandoua cat mai repede.

binecuvantata cu gemanutele Mara&Maia

E tare rau sa ai copilul bolnav, d-apai pe amandoua.
Sanatate multa!

Blogul fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neat fetelor!
Poftiti la o cafea tareeee!

Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55h)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Neata,

Mersi de cafeluta acu am terminat-o si eu pe a mea.
Al meu umbla in toata casa in premergator
sarbatoritilor de azi
Fug ca se agita.
Pup,

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cordelia spune:

Sanatate bebeior bolnaviori,

succes Lumy cu fetele, am trecut si noi prin enterocolita acuta si stiu ce inseamna, dar am vazut ca o data cu antibiotiucul pe branula si regim se imbunatateste stare bebelului foarte repede.
Doar sa-i dai laptele fara lactoza cat iti spune dr, ca de ex in spital cand eram internati, era o fata tot cu acest diagnostic, si mai avea 1 zi de stat in spital si ptr ca aia mica nu accepta laptele asta prea bine, i-a dat supliment de lapte din care bea acasa si desigur ca a dat-o peste cap si iar a facut diaree si a trebuie sa mai stea internata 2 zile...
Nu s-a gandit ca-i face rau dar uite ca nu a fost ok.

Noi suntem ok (ca mi-e si frica sa mai zic va jur) insa nu scapam de mucii astia...si astazi dimi cand l-am aspirat a avut si putin sange in muci si m-am speriat tare....si deci nu-l mai aspir deloc (desi o faceam de 1 sau 2 ori zi deci nu exageram) insa ii puneam picaturi in nas si cred ca alea au iritat mucozitatile, ca i-am tot pus pe parcursul racelii (nu exagerat oricum)
Si atunci ce naiba sa-i pun k sa poata sa respire ok dimineata si noaptea? Ca ser nu functioneaza...Of

Si noi suntem in randul modelelor, de la 8 luni avem tot 8 kg, nuscap de aceasta cifra orice as face (bine ca e drept ca a si fost bolnavior si nu prea a mancat), dar e activ, vioi deci nu ma mai agit.

Cat despre performante, mereu toti dr imi spun sa nu ma agit ca nu zice mama sau ca nu se traste nu stiu cum si alte exemple, ca fiecare copil o va face in ritmul lui si mai ales la baieti e mai lenta dezvoltarea.
Noi mergem in 4 labute, se catara in picioare in tarc, sta in picioare dar de ex a zis mama si tata doar de cateva ori, in rest dadada si altele pe limba lui dar papa, kaka, apa niciodata.
Culori sau animale sa le recunoasca?! Nici pomeneala

zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

chiar asa, vroiam sa zic si eu rossanei: oau, culori??? eu am avut o obsesie la astea, david le-a invatat pe la 3 ani . da' cica baietii sunt mai discromati de la natura, nu prea le au cu culorile. adica nici acum nu stie exotisme de genul fucsia, turcoaz, etc, stie culorile de baza si cam atat.
animalele le-a invatat si el destul de devreme, dar in orice caz, dupa un an, nici pomeneala sa stie inainte.
e foarte avansata fetita ta, desteapta dom'le!

damian nu face prea multe, si el vorbeste pe limba lui si fara tinta, schimba zilnic repertoriul, dar nu in romaneste, sigur . (ieri a fost cu ca-ca-ca si cot-cot-cot, gainusa mamii ). azi dimi era cu ta-ta-ta, dar nu referindu-se la taica-su.
il las in ale lui, chiar nu-mi fac griji, sanatos sa fie ca le-om invata pe toate.

fug ca se agita pe burta ca un gandac, da din picioare si din maini si se mira ca nu inainteaza.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Buna

Multumim pt felicitari. Eu sunt poate cam dusa....dar mi se pare ca nu ma ocup cum as vrea de ea.....poate ar stii si mai multe....nu va inchipuiti ca chinui copilul...cateodata ma uimeste si pe mine...de expl i-am spus intr-o seara sa apese undeva(ii aratam eu) si a venit cu degetul aratator intins si a apasat.

Ca a-ti discutat mai demult despre periatul dintilor....cum noi avem 6 dinti de la 6 luni...eu am luat-o cu mine cand ma spalam pe dinti, se uita uimita la mine si treptat dupa ce terminam eu ea deschidea gura s-o spal si pe ea (cu periuta de silicon).

De la 7 luni si jum face caca la olitza....nu dimineata....cand are nevoie o pun pe olitza si avem mare succes...altfel facea in pampers doar un dop.

Astea sunt de bine despre noi......partea proasta e ca doarme cu noi in pat si nu stiu cand voi reusii s-o mut in patut.....am incercat s-o las in patut si sa adoarma singura.....in jum ora a adormit...peste 15 min s-a trezit si a adormit imediat lg mine in patul mare......noaptea urmatoare nu am rezistat privirii ei si plansului sfasaitor.

Roxy mamica fericita de Diana (20.04.10)

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

hello,

Ioanact multumim de urari

Rosanne wow,precoce micuta ta iar in legatura cu inecatul nu te-ai speriat?ce i-ai facut,ai batut-o pe spate cu fata in jos?intreb pt ca de multe ori cand ii dau ceva sa manance imi si inchipui ca se ineaca si mi-e frica rau

Virgi17 muulte creme au pe prospect atentionarea ca se da la peste 2 ani,de ex eu o dau la fundulet cu cutaden iar pe prospect scrie ca se da la copii peste 3 ani,karvolul care se pune pe batistuta la fel nici vorba nu se pune la bebe mai mic de un an si muuulte altele pe care doctorii le prescriu la bebe mai mic de un an si nu este nici o problema....mie pediatra mi-a spus ca o pot da cu nidoflor fara nici un fel de problema ori de cate ori este nevoie in schimb cand a avut nasul infundat de nu mai stiam ce sa fac mi-a zis clar numai ser fiziologic,nu are voie nici un fel de picaturi in nas pana la un an...eu am mare incredere in ea si nu mi-a sarit niciodata cu medicamente aiurea sau antibiotice

Aly am vazut ca si tu ai un fotomodel acasa....nu te stresezi cu mancatul?pot sa te intreb ce cantitate de legume si fructe ii dai la o masa si cat lapte pe zi?vreau sa-mi fac o idee daca procedez ok cu emma...ms

Lumy_clt sanatate Maiei si Marei....nici nu-mi pot imagina ce greu e cu 2 copilasi bolnaviori in acelasi timp,sanatate multa!

...eu abia astept sambata sa ajungem la dr ca n-am mai fost de 2 luni si sunt curioasa cat a mai luat in greutate plus ca asa cum am mai scris uneori imi vomita tot dupa masa de fructe,,cam o data max de 2 ori pe sapt,personal nu mi se pare in regula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

multumesc fetelor pt raspunsuri!!!
scriu cu fata in brate, linge centimetrul de croitorie si se uita cum tastez cu o mana.

voi mai sterilizati biberoanele?ca tare as vrea sa incetez procedeul insa nu stiu cand... o prietena le-a sterilizat pana la un an...eu m-am cam plictisit ca ma gandeam sa nu mai car sterilizatorul dupa noi oriunde,ca ocupa loc....

Virginia, mamica fericita de Ioana(19.05.2010)

Mergi la inceput

Buna!

La fel si Ioana, acum la 3 ani stie culorile (unele) desi cateodata le incurca, de pronuntat le zice, dar nu tot timpul le nimereste.
rossane banuiesc ca tu o intrebi, si ea iti arata.

LA MULTE LUNITE SI ANISORI, sarbatoritilor de azi: gemanutele: Ekaterina si Iustina,Sabina, Eva Maria, Iris, Stefan Mihai si Luca Octavian!

Blogul fetelor!

Mergi la inceput