Floricele de liliac mai-iunie (49)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

Salutare,

Facem si noi act de prezenta si venim cu noutati:am facut controlul de 7-8 luni,avem 6800g (deci o alta fotomodela),am facut doua vaccinuri(pana in mai am scapat).In rest dintisori nu au mai aparut ,de "peripetii" ne-a ferit Dumnezeu,Eliza zice si ea mamamma,pa-pa-pa,ba-ba-ba,mananca mai binisor ce mai se dezvolta armonios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viriniana spune:

Buna seara mamici!

Iar am luat o pauza, va rog sa ma scuzati...
Si eu am avut ceva probleme cu dintishorii (4 bucati) in timpul alaptatului...care au inceput inca de la primii doi de jos. Ma trezeam ca ma musca tare si tipam de durere si instictiv imi trageam . Ii si ziceam - mami, ma doare, nu ma mai musca! Vad ca s-a mai potolit, ma musca acum doar la sfarsitul alaptatului cand probabil ori nu mai e lapte, ori s-a plictisit. Cineva mi-a zis sa o strang de deget cand musca, am incercat, dar la noi nu functioneaza, nu are nici o treaba, strange mai tare! Oricum, acum, dupa cum ziceam ,s-a potolit, mushca in restul timpului, de degetele de la picioare spre exemplu sau de orice altceva...
MAi revin...
Ale - si a mea raspunde la Bubu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

la muscat de tzitzi, incercati si cu gadilat. eu asa faceam cu david, il gadilam cu un deget pe la coaste si, incepand sa rada, deschidea gura. mai radeam un pic si continua suptul.
cica nu-i bine sa reactionezi prea violent la muscaturi (stiu ca in momentele alea iti vine sa-i dai una peste gura sa scapi), e o etapa in dezvoltarea lor. daca reprimi acum aceasta etapa, va reveni mai tarziu, va incepe sa-si muste colegii la gradinita, copiii in parc, etc. nu mai stiu unde citisem asta .

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Am revenit

Vroiam sa spun si ca dra mea nu zice mama, doar tata si da, iar de cateva zile scoate niste sunete ca de sarpe sh, sz, cam asa ceva...
I-am organizat langa canapea, in sufragerie, un loc de joaca imprejmuit cu pernele de la canapea (cate doua puse ca sacii de nisip)...in loc de tzarc. Nu stiu cum o sa fac cand o sa sara peste perne (?!) Deja sare pe ele, dar ii ajung pana la burtica, inca nu le poate depasi!

Mami de Eva (01.06.2010)
Oups, s-a trezit, ma duc dupa ea
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Viriniana

Am revenit

Vroiam sa spun si ca dra mea nu zice mama, doar tata si da, iar de cateva zile scoate niste sunete ca de sarpe sh, sz, cam asa ceva...
I-am organizat langa canapea, in sufragerie, un loc de joaca imprejmuit cu pernele de la canapea (cate doua puse ca sacii de nisip)...in loc de tzarc. Nu stiu cum o sa fac cand o sa sara peste perne (?!) Deja sare pe ele, dar ii ajung pana la burtica, inca nu le poate depasi!

Mami de Eva (01.06.2010)
Oups, s-a trezit, ma duc dupa ea
Pupici
Iti spun eu ce o sa faci,o sa fugi dupa ea prin toata casa,cum fac eu de 3 luni incoace
Sunt tare dragalasi copilasii care merg de'a busilea,dar sunt sigura ca Sebi bebi va merge greut in picioare,deja se lasa jos cand vreau sa-l plimb de manute prin casa.Nu-i nimic,mi-e drag de el de mor cum da din curut cand fuge de mine,ca-i strig din spate ;"te prind,te prind"
A inceput sa manance bine,a luat si proportii,azi chiar nu mi-a ajuns piureul care i l-am facut si i-am dat si desert dupa.Plus ca nu se mai ineaca cand mananca biscuiti,painica etcCred ca dintisorul e de vina
Fug la "citeala"

Cristina, mamica lui Sebastian Mihai,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
8 lunite frumoase

povestea stelutei de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Dupa o zi de alegatura am ajuns si noi acasa.

Maiei peste noapte i-am mai scazut febra. Azi am fost la control cu amandoua.
Verdict:

Maia, enterocolita acuta .Ne-a dat tratam cu antibiotic prin branula, regim,lapte praf fara lactoza. I-au recoltat si sange (a fost groaznic) si kk.Maine avem rezultatele.
Mititica dupa ce ca e mai subtirica, la aproape 8 luni are 6200 gr, mai pierde din ele acu. A zis doc ca tb sa vedem ce e de facut la partea cu asimilatul dupa ce termina tratam.

Mara in schimb are rinita, nu mai stiu de care, care nu vrea sa ii treaca, si oricat am incercat sa scap de antibiotice n-am avut de ales. Si ea tb sa ia antbiotic.

Sper sa isi revina amandoua cat mai repede.

Incerc sa citesc si revin, am 2 balauri urlaciosi.

O seara buna!

binecuvantata cu gemanutele Mara&Maia

Mergi la inceput

Cris - cred ca asa o sa fac, nu o sa mai am nevoie de regim sau de aerobic
Lumy - Sanatate multa gemanutelor!
Sara buna fetelor - trebuie sa predau locul la computer...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

cu nimic nu alternezi, daca i-ai dat paracetamol, continui tot cu ala. dar intreaba medicul, poate e gresit ce am citit eu.

Traiesc in Orasul Alandala

Asa e!
Am vb cu dr si mi-a zis sa continuam cu Panadol (3 ml la 8 h) si antibiotic ~ Augmentin la 12 h.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Si-acum: Buna seara!

Tarziu va scriu, ca tocmai ce-am venit de la o aniversare (acum o ora).
Am fost cu Justina la dr, febra este de la dinti, avand gingia inflamata.
Dintele care a spart a inflamat gingia, plus ceilalti dinti care vor erupe de curand.
Are si afte pe limba, pt asta o dau cu glicerina boraxata pe limba.
Am si cantarit-o, are 9.500 kg la 9 luni jumatate.
De azi a inceput sa nu mai manance, abia am reusit sa-i dau 2 -3 lingurite, in rest numai lapte si ceai.

Blogul fetelor!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rosanne

Diana e bine....este rezistenta, niciodata nu a racit pana acum....tind sa cred ca alaptatul e respensabil...

stie culorile rosu, galben, albastru, recunoaste animalele din carte.
Roxy mamica fericita de Diana (20.04.10)

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Nici sa nu va imbolnaviti!
Wow..stie culorile si recunoaste animalele
Bravo!

Blogul fetelor!

Mergi la inceput