1 an de la nastere....mamicile slabesc (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

'neata e pe frontul de vest muncitor,
la mine sunt 60,9 eci totusi bine!

harnici la de 14 luni
Cresterea in greutate
Perioadele de crestere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Salutare si de la noi,

Raportam 71,5 kg, eu sunt multumita, deja incep sa scap de aripioare, iar burta nu mai pare umflata cu pompa

Cu toate ca am minus 1,5 kg, asta nu inseamna ca nu am dat cu stangu-n dreptul in weekend de cate ori am avut ocazia , clar sfarsitul de saptamana e o ispita careia nu-i rezist bunatati pentru copilul mic si cel mare adica tati nostru, o iesire la restaurant cu prietenii, mai o invitatie la o onomastica nu m-am porcit de tot, adica nu m-am saturat din chestii interzise, dar am gustat din toate prostiile cate un pic si uite asa "mi-am batut joc de corpul meu", vorba unei prietene din adolescenta, care manca aiurea si apoi se infometa ca sa slabeasca

Danicris, Sanzi fetelor jos palaria in fata voastra, v-ati mentinut in fruntea plutonului si sper sa ne trageti si pe noi dupa voi, nu ne lasati sa o luam pe aratura

Spor la slabit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 28061982 spune:

'neatza

eu am... 57,6
de maine incept sa mananc diversifiat pe zile
e clara treaba ca n-am nicio sansa altfel
sunt de acord ca weekendul e dezastruos. dupa pastrama, vin, ciocolata, creme de zahar si prajituri sa zic merci ca nu e mai rau

de maine diversificare ... incep cu lactate, apoi legume, fructe, carboidrati... nu se mai poate
eram gata gata sa renunt, dar ma mai ambitionez o singura data, daca nu rezultate, iau o pauza pe bune

asa ca sper sa am succes cu diversificarea
acum ma duc sa-mi inec amarul cu un ou kinder

intru pe listuta acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annnna35 spune:

Am sa fiu f rapida, scuze, timpul ma preseaza...

80.4, deci stagnare :(

Revin mai tarziu sau maine, sa ma autocompatimesc si sa va citesc!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

60,7 kg....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patrisuca spune:

buna fetelor! felicitari pt realizarile de pana acum, am venit iarasi cu vesti..e bun colon-help-ul, a dat jos 2 kg de atunci, se simte mai bine, dar bineinteles in combinatie cu sportul, merge la inot de 3 ori pe sapt. eu in schimb nu prea stau bine cu sanatatea, slabesc din ce in ce mai mult, nu am pofta de mancare, am si o anemie severa in urma rez analizelor pe care le-am facut.azi am aflat ca am ceva la stomac, o gastrita, asa ca mare grija cu alimentatia pt ca la urma urmei sanatatea e cea mai importanta. va urez succes! ne mai auzim cu mai bune data viitoare.

Mergi la inceput

Multumesc fetelor care mi-au explicat cum sa "bolduiesc" numele!

Va rog sa-mi permiteti sa fac un test, sa vad daca am inteles si daca imi iese:

test

Uraaaaa! Ma pricep, gata! Multumesc!

Mergi la inceput

Am revenit, dragelor, dupa cum am promis...

Eu greu imi revin la ritmul initial, pe care mi-l impusesem la inceputul dietei... Luni seara, de Valentine's Day, chiar in seara dinaintea raportului deci, am iesit cu sotul la restaurant...F. frumos, dar ingrasabil! Nu am mancat desert, dar am baut o bere fara alcool, am mancat cu paine si am mancat seara, asta e cel mai nasol.

Drept pt care m-am trezit a doua zi de dimineata cu aceeasi greutate pe care o aveam cu o saptamana inainte...Rusine...Bine macar ca nu aveam mai mult!

Mergi la inceput

Sunshine - felicitari pt sala, te invidiez, eu ma urnesc greu, ca nu mi-ar fi imposibil sa ajung...Poate mai la primavara...Iti doresc sanatate, ai grija de tine! Da, si mie imi asaza emoticonurile la sfarsit, dar am prins din zbor explicatia andrei si mi-a iesit.

Andra, ai explicat f bine, multumesc, dovada e ca eu am inteles!

Sanzi, asa este, e bine sa gusti cate putin din orice, totusi sa nu se repete prea des gustatul din "interzise"...

Alina, succes! (si mai lasa ouale Kinder!

Patrisuca, sanatate! Totusi, se recomanda cand alaptezi Colonhelp-ul? Stiu ca a mai intrebat o fata, dar n-am prins raspunsul! Si sotul meu ar vrea sa ia si nu stiu daca sa iau si eu.

Felicitari tuturor care au mai dat jos si spor la slabit tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Tecky, noi "lucram" in tandem, am plecat de la aceesi greutate, si se pare ca avem si aceeasi evolutie la cantar

harnici la de 14 luni
Cresterea in greutate
Perioadele de crestere

Mergi la inceput