1 an de la nastere....mamicile slabesc (2)
Raspunsuri - Pagina 8
sanzi spune:
Buna! Am prins un moment liber si profit sa va salut.
Felicitari mamicilor care au slabit! Mult succes in continuare!
Un pupic mare si pentru cele care stagneaza, sa nu va descurajati, sigur veti reusi! Alina, pe tine te pup in mod special, pentru ca ai reusit sa ne motivezi pe toate! Cum merge dieta disociata?
Annna, eu citisem ca nu merge Colon Help in alaptare, se secreta toxinele eliminate in lapte. Nu stiu daca e asa, dar eu nu incerc. Si asa beau ceai verde si nu sunt convinsa ca e ok.
Am mai citit de niste ceaiuri care ajuta in slabire: de soc si papadie. O sa caut pe la farmacii, m-am saturat de ceai verde.
Gata, s-a terminat pauza, Mara ma trage de tricou, isi cere drepturile...
tuturor!
28061982 spune:
fete cine vrea sa preia subiectul si sa deschida topic nou?
Eu deocamdata am terminat cu slabitul. Nu are sens sa perseverez intr-o chestie in care nu cred momentan, dar m-as simti vinovata sa dispara subiectul asta din cauza mea, pentru ca voi chiar va doriti rezultate.
Si mi-ar placea sa stiu ca atunci cand o sa ma simt pregatita de dat jos sa gasesc subiectul pe aici, chiar daca voi veti fi deja slabute.
Nici cu disociatul nu merge deocamdata si am decis sa iau pauza. Plus de saptamana vitoare e in concediu sotul si cine stie pe unde plecam.
Asa ca va pup pe toate si cine se ofera dau pm cu prima pagina.
Aaaa... sa nu veniti cu incurajari ca hai ca se poate, ca la mine nu e descurajare, e ca nu mai am chef momentan. Am un sentiment de vinovatie fata de voi ca imi tot multumiti pt subiect, dar nu ma simt in stare sa ma tin de el acum.
Sper ca nu va suparati... astept un voluntar Pupici
Danicris spune:
Buna dimineata, dragi mamici.
Uf, Alina, ce rau imi pare ! Vad ca nu vrea nimeni, o sa-l preiau eu desi stau asa prost cu timpul ... dar sunt convinsa ca fetele ma vor ajuta. Sa-mi spui, te rog, cum sa fac. Multumim pentru tot si asteptam sa-ti revina cheful de slabit si sa ni te alaturi din nou.
andra_s spune:
Alina imi pare rau ca te-ai oprit pentru moment din cursa, mii de multumiri din partea mea ca ai deschis topicul, am reusit sa scap de cateva kg pupici si lui Sanzi ca mi-a spus de el
Danicris felicitari pt initiativa de a prelua fraul subiectului, daca ai nevoie de ajutor ne oferim si noi, cu toate ca nu prea stiu ce presupune ??? probabil modificarea listutei de pe prima pagina, capitol nou cand e nevoie ... dar nu prea ma pricep la asta
hai ca ne descurcam noi, important e sa slabim
va pup, spor la slabit
sanzi spune:
Buna! Imi pare rau ca Alina s-a lasat pagubasa, te asteptam cu drag, oricand!
Danicris, multumim mult pt initiativa, nici eu nu prea ma pricep, dar sigur ne vom descurca.
Andra, si eu te pup, cum merge dieta? Vezi ca vine week-end-ul, sa nu-ti lasi sotul sa te corupa la bunatati!
Week-end placut, fetelor, fara prea mari ispite! Al meu cred ca va fi dezastruos, am 2 aniversari in familie, vai de dieta mea! Vedem ce iese pana marti...
28061982 spune:
Danicris ai pm de la mine. Va pupacesc si poate mai intru ca sa va felicit si sper sa am de ce sa o fac ca altfel .
Danicris spune:
Mamici ambitioase, va invit la
Cap 3
si va urez spor la slabit.
Alina, iti multumim si te asteptam cu drag.