1 an de la nastere....mamicile slabesc (2)
Raspunsuri - Pagina 5
annnna35 spune:
Buna, dragelor!
In primul rand vreau sa-mi cer scuze ca intru mai rar, mititica mea imi ocupa cam tot timpul si mai am si niste examene. Saptamana asta am fost si "pe stop", asa ca am mai calcat si eu prin strachini. Sa zicem atunci ca rezultatul este multumitor. Am 80.4.
Felicitari celor care au reusit mai mult sa dea jos!
Pupici si spor in continuare la slabit!
28061982 spune:
Buna fetele slabutele
Am lasat doua mesaje saptamana asta, dar mi-a dat eroare si m-am suparat pe calculator si l-am inchis, dar sa nu va suparati si voi pe mine acum, ca scriu mai des saptamana asta.
Eu dadusem ceva jos pana vineri si sambata, duminica si luni a fost destrabalare totala cu clatite non-stop ca sotu' meu cand face, face vreo 50-60, plus mancare cu sunculita si paine si alte nebunii. Asa ca am facut-o lata si de data asta, bine ca n-am mai pus pe mine macar.
Vad ca si la voi merge incetisor, dar merge bine.
Patriusca poate ne spui si noua cum evolueaza silueta sotului tau dupa ceva timp de administrare.
Andra te asteptam la primul tau raport
Si pe voi va asteptam fetelor de nu ne-ati zis nimic pana acum.
intru mai pe seara sa trec in listuta si fetelor de vor raporta mai tarziu.
andra_s spune:
Salutare,
Raportez si eu 1 kg in minus, am 73, nu-s tare mandra pentru ca stiu ca se putea si mai mult, week-end-ul a fost devastator pt mine , sotul m-a scos la un restaurant si nu m-am putut rezuma la o salata , apoi duminica i-am gatit fasole cu ciolan afumat si n-am rezistat tentatiei
Eu as fi adepta slabitului frumos si lin, adica 1-2 kg pe luna, dar m-as demoraliza sa vad intr-o luna intreaga "de facut foamea" doar minus 1 kg pe cantar
Sanzi de maine ma bag la o supa de varza ca nu mai tine , pana acum am rontait legume si fructe crude, peste si pui la gratar, mai o ciorbita de legume, am zis ADIO la paine, dulciuri (dupa care nu ma omoram oricum), semintenii si cel mai important, nu mai mananc din castronelul lui Ianis
bafta la slabit in continuare, ai slabit f mult, eu cu minus 5,5 kg m-as simti fluturas , ei nu chiar, dar as fi f multumita ca as incapea in toate hainele
Danicris nu plange, este ok ca te-ai mentinut, uneori este mai greu sa te mentii decat sa slabesti
Tecky stiu cata fericire iti pot aduce 2 kg date jos, asa ca iti doresc din suflet sa vezi pe cantar ce iti doresti
Patrisuca eu pledez pt ceai verde in defavoarea ColonHelp-ului, si cred ca are mai multe beneficii, este inclusiv detoxifiant
Anna bafta la examene si la slabit, de asemenea
Alina gata, am venit cu raportul
andra_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tecky Si eu prefer CEAIUL VERDE!!!! Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA (4 iulie 2008) |
allexa06 spune:
Buna fetelor !
La mine este jale pt ca am ajuns de unde am plecat .Am 65 kg.
http://community.webshots.com/user/allexa06
sunshine2009 spune:
Buna fetele,
la mine sunt 61,7, deci tot e bine, dar cam stagnez acolo...
Mi-e tare rau azi, nu sunt buna de nimica.
harnici la de 13 luni
Cresterea in greutate
Perioadele de crestere
Tecky spune:
Eu mi-am cumparat azi o pereche de blugi pt ca toate perechile imi sunt largi,degeaba le pun curele.
28061982 spune:
Sunshine o cafea tare, dar buuna, delicioasa si o muzica vesela si poate te inviorezi putin. Hai ca se poate!
Tecky sa nu iei decat o pereche si una f f ieftina de care sa nu iti pararau, caci in curand va trebui si aia schimbata ca va fi.... f f larga
Allexa nu zic nimic, doar ca asa cum am mai zis, ai f putin pt inaltimea ta si nu stiu de unde vrei sa dai jos. Se pare ca am avut dreptate. Mai asculta si tu ce zice lumea Ia mai spune tu tuturor ce inaltime ai la cele 58 de kg ale tale
Sunt de acord cu ceaiurile!!!
O zi minunata!!
andra_s spune:
Tecky deja schimbi garderoba, WOOOW, supertare, te invidiez, dar asa in sensul bun, ma bucur tare-tare mult
Sunshine este normal sa intervina o perioada de stagnare pentru ca se obisnuieste organismul cu dieta, important e sa nu renunti in perioada asta si sa-ti continui dieta, pentru ca apoi va urma partea frumoasa, vei slabi in continuare si vei scapa de grasimea de care vrem toate sa ne descotorosim, in prima parte se elimina apa din organism, din cate stiu eu hidrateaza-te bine in continuare si nu te lasa ispitita de frigi
Eu sunt happy pentru ca se misca in continuare acul de la cantar, sper sa continui asa
Mie una mi-a fost foarte benefica inscrierea la subiectul asta, pentru ca altfel cred ca eram tentata sa renunt , dar asa, imi e rusine sa nu raportez martea ceva in minus la cantar, sau daca as renunta mi-ar fi jena sa dispar ca magarul in ceata, asa ca profit de avantul asta pe care il am ca sa scap de rotunjimi
va pup pe toate si spor la slabit, haideti mai fetelor ca se poate, eu ma gandesc mereu la concurentii de la Marele Castigator, aia au putut sa dea jos 50 de kg si eu ma cramponez pt 5 kg