Albinutze de Mai-Iunie 2009(101)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

buna fetele si de la noi si o saptamana cat mai usoara (in special Ioanei sa treaca repede si bebe sa stea la caldurica)

sanatate multa Razvi si Sebi[pup] si imi pare rau sa citesc ca ati fost bolnaviori; si Mayei i-a cedat febra dupa 2-3 zile de antibiotic

in week-end am fost la Piatra Neamt (fascinant oras) la un botez FARA Maya! A fost prima noapte si primele 24 de ore cand am lasat-o "voit" acasa; a ramas cu mama si bona si a fost ok, iar noi ne-am distrat frumos, desi am stat stresati

ana, Maya va merge la gradi la 3 ani sau pe aproape, voi prelungi cat mai mult inscrierea ei mai ales ca serv imi permite si am acum si cu cine o lasa; poate o voi duce uneori doar pt socializare ca si noi suntem dependente una de alta

alynta, felicitari micii vorbarete

Ioana, toate vin si toate trec si nici nu iti vei da seama cand vei fi pe masa de operatie si apoi cu printul in brate; iti inteleg stresul perfect! durerile pe care le simti sunt de la intinderile musculare caci uterul a coborat destul de mult semn ca se apropie nasterea; unele persoane le au, altele, nu; si eu le-am avut insotite de carceii urati la picioare; ai grija de tine si nu te mai incarca negativ, caci optimismul e hrana cea mai importanta a sufletului si trebuie sa gandesti in acest sens aaaa, sunt pentru Tudor Andrei din mai multe motive: semnificatia extraordinara a numelui ( de aceea Maya e si Teodora), modalitatile de alint ale numelui sunt cateva, pe cand la Arthur nu, e un nume frumos romanesc, e preferinta lui Andrei si trebuie repectata ca are si el acum un barbat in casa pe langa el....pupici

ely, imi pare rau sa aud ca sarcina aceasta iti da un pic bataie de cap.....mai e un pic (pana la 13-14 sapt) si trec greturile

nu mai stiu ce vroiam sa zic.....

mai nou Maya:

O intreb:
1. Mami, cine da lapte?
- muuuuuu, raspunsul ei
2. cine da oua?
-pui pui
3. si cine da lana?
- beeeheeeeeee

e criminala

revenim

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurraa

mai nou Maya:

O intreb:
1. Mami, cine da lapte?
- muuuuuu, raspunsul ei
2. cine da oua?
-pui pui
3. si cine da lana?
- beeeheeeeeee

e criminala

revenim

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Ioana, trebuie sa fii optimista ca totul va fi bine. Nu ai putea sa te internezi macar o saptamana sa te tina la monitorizare? Mai creste si bebe putin si sunteti amnadoi in siguranta. Acusica iti tii baietelul in brate.

Lauraa, ce isteata e Maya. Sunt asa dulci cand iti raspund la intrebari sau scot perle. Mai nou Eduard imi zice ‘hai la nani, mai mama mai” si cand se supara zice “tu-ti papadia ma-tii”

Noi avem 1100g si 85 cm. Nici prea prea nici foarte foarte,

Alynta ce bine se dezvolta Mariuca, creste foarte bine.

Ana multumesc pentru oferta. Nu au nici o sansa sa aterizeze la Sibiu.

Mie mi-a fost greu sa il las pe Tudor cu bona pe la 11 luni cand am inceput serviciul dar stiam ca e in maini bune. Dimineata dormea cand pleacam eu si nu aveam nici un fel de drama. Cred ca m-ar fi terminat daca trebuia sa il las plangand.

Cand ne-am mutat aici l-am dus la camin la 2 ani dar s-a obisnuit repede si ii placea. Plangea 1-2 dimineti din 5 si ii trecea in mai putin de 2 minute. Eu stateam dupa colt si asteptam pana se oprea din plans.

Eduard e obisnuit fara mine in timpul saptamanii. Cred ca a plans de 2 sau 3 ori de cand am inceput serviciul. Daca e treaz cand plec la servici imi zice pa, ma pupa si imi mai zice sa fiu cuminte.

Mama a facut o ciorba radauteana sambata. E prima oara cand facem si a iesit excelenta. O recomand. Am crezut ca nu ma voi putea opri din mancat.

mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Oana multumesc! Si eu facui aceiasi ciorba! Buna rau! Ce mai zice mezinul tau? E tare simpatic de altfel!
Lauraa multumesc!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Fetelor, Andrei saracul se chinuie sa le dea fetelor sa manance. Ma rog, chinul este cu Sara mai mult. Vad ca a amutit de tot si Sara nu se mai opreste

OANA, multumesc pentru sugestie, nu mi-a trecut pin cap, este o idee buna, insa ziua de spitalizare la maternitatea asta privata unde o sa nasc eu este scumpa si nu suntem acum in situatia de a mai da bani si pe altceva, este suficient ca trebuie sa platim nasterea. Nu am luat nici macar sifonier pt bebe.

LAURAA, scumpa micuta tare de tot. Ce bine stie ea lucrurile.

ALYNTA, cred ca iti este greu cu toti trei acasa saptamana asta.

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 35+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Ioana sa dea DD sa fie bine. Cand faci 37 de saptamani? Cam ce greutate are bebe acum? Din cate stiu eu cazurile de ruptura de uter sunt rare, are DD grija sa fiti bine.

Alynta din cum povestesti tu cred ca e tare vesel si frumos la tine in casa. Si faptul ca pe tine nu te streseaza copii contribuie la starea de relaxare in casa. Eu sunt tare stresata de felul meu. Nu pot sa il las pe Edurad sa se urce sau sa sara in pat ca mi-e frica sa nu cada. Nu il las sa se catere pe scaune sau mese tot asa de frica si diin cauza asta sunt stresata.

Ana cum a fost la botez?

Ely sper sa treaca greturile cat mai repede. Tot asa repede au inceput si la Denise? Fa-ti o rezerva de castraveti murati, sa nu cumva sa ramai fara. Mie nu-mi plac deloc covrigeii insa in primele 3 luni de sarcina cu Eduard am mancat cate o punga pe zi. De atunci nu am mai mancat nici unul.

Otilia imi inchipui ca a fost jale cand nu dormit Matei la pranz. Cred ca la noi ar fi dezastru daca nu ar dormi Edurad. Nu cred ca nu va mai dormi la pranz, a fost doar o perioada diferita. E prea mic sa nu doarma la pranz.

I-au trecut bubitele lui Eduard. Au fost de la o noua crema de corp cu unt de cacao. E vina mea ca ar fi trebuit sa o incerc pe un piciorus intai nu sa ii fac masaj cu ea.

Clody cum adica nu te simti bine? Ce e in neregula?

Ioana am inceput lunea cu lacrimi de ras. Multumesc. A reusit Andrei sa o hraneasca pe Sara?

Mergi la inceput

Asa papam noi chefir.... si cantam .... si vorbim ....

http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d266988893ea4a29138ae5&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

IOANA, felicitari sotului pentru eforturi !!!
FlO, te-am uitat data trecuta; stau la Delfinului in Pantelimon, in Plazza mai mergem la spatiile de joaca si sa ne vedem cu prietenii cand e frig; am tot uitat sa iti de somnul printeseil tale, si pentru mine a fost un mare stes acest capitol o buna bucata de timp, dupa care am realizat ca nu ma lasa sa ii fac eu program asa ca a decis (cu limite bineinteles) Mihnu cand sa doarma, eu ma asiguram ca durata sa fie cat se poate de mare (rar reuseam); ideea e sa o lasi sa i se faca somn si poate va merge mai usor. Bafta si ma gandesc la tine cand Mihnu adoarme repede, ce greu trebuie sa iti fie!
SORI, cum e Razvan, sunt destul de circumspecta cu febra lui asa de multa vreme...
ANAAA, ai atins o coarda sensibila, mai ales ca eu am inceput procesul de intarcare, deci cordonul la noi e si mai GROS.

Pentru mamicile cae au trecut deja de pasul acesta, am nevoie de sfaturi pls ce sa (nu) fac/mananc etc; am inceput de saptamana trecuta sa raresc "mesele"=agatat de tzitzi si din 5 in 5 min uneori am reusit maxim 3 "mese" + noaptea la cele cateva treziri; astazi m-a pacalit maica-mea sa nu ii mai dau pana la somnul de noapte dar a fost cam brusc gasesc eu; din noaptea aceasta incerc sa nu il mai alaptez, ramanand totusi la o masa la somnul de pranz si la cel de seara si peste 1 saptamana scos inca o masa si apoi ultima; precizez ca papa lapte (uht si/sau normal) din bibe, doarme cu suzi din totdeauna si e foarte indragostit de tzitzi, totusi nu a fost atat de greu astazi...sa incep sa pun comprese cu apa rece ?

Acum legat de reluarea activitatii profesionale, eu consideram cresa - inainte de nastera copilului meu bolnavicios- alegera potrivita : mediu cat de cat organizat,controlat,sigur, plus socializarea...inca mai sper ca ne recapatam imunitatea si sa mergem si noi acolo. Eu in schimb daca ma voi hotarai sa nu prelungesc concediul - cand nu are probleme mi se face un dor sa fac si ceva mai elevat, prima optiune este acum bona si nu am nici o cunostinta disponibila, asa ca un om strain va trebui sa ingrijeasca un mucios din 2 in 2 saptamani, care trebuie tinut de maini si de picioare sa il aspiri, pe care trebuie sa il alergi prin casa sa isi termine masa si care trebuie sa inghita zilnic fel de fel de granule, pastile, prafuri si alte cele. O propunere de neacceptat a fost sa il ducem la VL (180 km) la socri, solutia de compromis 2 sapt. sa vina soacra la noi, 2 sapt sa mearga amandoi la VL nu a fost agreata de soacra. Asa ca imi doresc sa imi trimita D-zeu o femeie buna sa aiba grija de puiul meu !

DICI pe unde esti ?
Madalinutza, cum mai este Iosif ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancy_2405 spune:

Buna fetele

Ely felicitari pentru sarcina,sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si multa sanatate

Am vazut pozici frumoase cu copilasi si mamici ,cat de mult au crescut puiutii
Anaela,Dana mi,Ioana,sarcina usoara in continuare

O sa incerc si eu sa fac o ciorba radauteana zilele astea,m-am uitat pe net ca sincer nu am mai facut pana acum si mi se pare super,mai ales ca are si multe legume,si Alex e innebunit dupa ciorbe.

Ioana eu votez pentru Tudor Andrei,cu toate ca mie imi place cum suna Ionut Andrei asa ar avea ambele nume ale parintilor.Stai cat mai mult in patut,si ai grija de bebic sa mai stea putin la caldurica,inca putin si il vei tine in brate.

Nu mai tin minte exact cine intreba de cresa sau gradinita,imi cer scuze,(asa e daca nu raspund la timp),eu ma intorc in tara la inceputul lui martie,si vreau sa-l inscriu pe Alex la cresa,ptr septembrie,asa incep si eu munca,normal ca voi ramane in tara,nici nu ma gandesc sa mai vin aici.Voi stiti cand se incep inscrierile la cresa?

Clody,cand vin in tara as vrea sa ne vedem,sa iesim in parculet cu copii,asa se joaca amandoi.In ce zona stai?Este vreun parculet in apropiere?

Mai aveam de zis,dar am uitat,scuzati-ma.Restul fetelor va pupam,dorim insanatosire grabnica copilasilor bolanviori

Cat despre Alexut,e bine,sunt zile cand face nazuri la mancare,azi de exemplu,a papat dimineata lapte cu cereale,la pranz a vrut pizza alba,si am mai mancat abia la 19 jumate supita de pui,sarlota cu cacao si vanilie si jumate de para.Probabil de la dintisori mofturile astea,are si diaree.Are diaree de vreo saptamana,oare sa ma ingrijorez,ce ziceti il duc la pediatra?
In rest suntem bine,abia astept sa vin acasa,aici nu mai e de stat,sper sa nu regretam...cu traiul care e in tara...

Cam atat,va citesc in fiecare zi,cu scrisul mai greut.

Va pupam si va dorim noapte buna

Anca,mami fericita de Alexandru George 07/05/2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Sara buna dragelor

Pot sa zic acum cu sufletul usurat ac suntem bn. nu se maia ude nimik pulmonar, tusea incepe sa rareasca, la fel si mucisorii. Mai avem tratament pana maine si continuam doar cu Humex (daca mai persista tusea).
Mi-a propus dr sa-i dau BRONHOVAXOM. A mai dat cineva, e bn sa-l facem sau nu?
Peste 2 sapt merg sa-i fac si analizele.

Alynta eu stiu ca asa e si ca revin ei la mancare, dar stii cum e...cand ii vezi ca nu baga nimik in gurita...de fortat nici nu se pune probl. Incerc sa-l conving din vb, il intreb "Iti da mama putina ciorbita?" - "NIU", "sau poate putin iaurt" - "NIU_NIU", "nu vrei sa mananci nimik?"< "NIU" si face si cu degetelul ca sa inteleg ca nu vrea

Lauraa multumim. La noi a cedat febra, abia in a 5-a zi . E dulcica Maya cand raspunde asa. La noi oaia face "BAA"

oanaMTV cred ca-i amuzant sa-l auzi cum injura si ca greutate sunteti ok raportat cu inaltimea. Ce dulce e cum mananca el chefir si ce vorbaret e

alynta, oana fetelor mi-ati facut pofta cu ciorba asta radauteana. Eu ma gandesc s-o fac de ceva vreme si cred ca, cat de curand ii vine randul(n-am facut-o niciodata, dar am tot auzit ca-i grozava)

Ioana ce greutate are acum bb? Stai linistita si are sa fie bn. E bn ca te ajuta sotul cu fetele, poate v-a veni si mama si ai sa ajungi la termen.

Narcisica multumim pt grija. Acum suntem bn. Ma gandesc ca febra o mai facea si de la canini. Zic si eu, ca nu-mi explic. astept sa-i fac si analizele si sa ma linistesc pe deplin.

ancy 2405 eu cred ca acum e mai bn oriunde in lume decat in tara si cred ca anul asta v-a fi si mai si. Nu e greu, e ffffff greu si scumpe toate. Cand vei vedea la market ca dai pe cateva produse cat dadea-i acolo pe un cos plin pt o sapt, cred ca n-o sa gaseti calea sa te intorci mai rpd. sora me a venit in tara (atunci zicea ca definitiv - e in germania) si n-a rezistat mai mult de 9 luni. Acum se bucura ca a facut cea mai buna alegere si in tara nu v-a mai veni decat in vizita. Sper sa va fie bn asa cum hotarati voi sa va fie.

Ana cum a fost la botez?

pt fiecare si multa sanatate.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput