Albinutze de Mai-Iunie 2009(101)
Raspunsuri - Pagina 10
SoriLea spune:
Am uitat sa va zic, ca din seara asta l-am culcat pe flacau singur in patul lui. Am dat grilajul din fata de la patut jos si l-am facut pat. era asa de incantat Razvan. cand ii spune-am ca e patul lui si ca el acolo v-a dormi, imediat se urca in el, se aseza pe perna si spunea "TIU NANI" (Tiu=Razvan face nani acolo). Sper sa nu cada din pat. Si sa vedem de cate ori ne trezim cu el peste noi (e tot in camera cu noi, doar ca incerc sa-l dezvat de a mai dormi cu noi).
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
buluna spune:
Buna dimineata.
Imi este si rusine ca nu am intrat de atata timp...dar pierderea este a mea. Am incercat sa citesc ce s-a mai intamplat pe aici, dar am ramas prinsa printre poznele acestor minuni minuscule care sunt copilasii vostri si m-am distrat ca de fiecare data. Care mai de care mai dulce si mai dragalas.
Imi pare tare rau ca am aflat si ca au fost bolnaviori unii dintre ei. Ma bucur ca acum sunt bine.
De fapt asta a fost si cauza lipsei mele. La inceput am fost eu bolnava si am avut febra si m-am simtit tare rau. Spre bucuria mea Andrei a stat cuminte pe langa patul meu si se juca linistit, afara de cateva exceptii (cand a invatat sa bage stecherul in priza). Mai greu era cand trebuia sa-i dau sa pape si alte nevoi de-ale lui, caci eram singura mai toata ziua cu el si aveam febra si-mi era tare frig...stiti cum este...Dupa aproape o saptamana, cu antibiotic, mi-am revenit dar spre ghinionul meu a facut el febra intr-o dimineata... seara am fost la medic si i-a si dat antibiotic (sirop). De a doua zi nu a mai facut febra dar nu prea manca, nici laptic... Nu tusea, nu curgea nasucul...ca si la mine... am continuat tratamentul 5 zile sa fiu sigura ca nu recidiveaza. Acum suntem bine. Ii place sa doarma la noi in pat, dar il culc tot in patutul lui. Il las sa stea la noi in pat pana se plictiseste sau adoarme si il mut la el.
Sa aveti o zi frumoasa. Va pup.
strunfita spune:
M-ati innebunit cu ciorba voastra radauteana Tre' sa-ncerc in week-end, numai sa am timp, ca pleaca Adrian in State sambata la pranz.
Si nu stiu cat timp o sa mai am dup-aia de gatit elaborat :)
Pe fiica-mea cred ca o dau la gradi la care este si Bogdan, fac o mini grupa si probabil va merge din vara. N-o prea vad pe soacra-mea in stare sa se ocupe full de ea cand incep eu programul de 8 ore la servici (care se fac de fapt 10 cu pauza si drum), dar probabil o vom da la program scurt 8-13 asa cum merge si Bogdan acum.
Vineri ii tinem ziua lui Bogdan, tre' sa comand torturi pentru gradinita si petrecere, tre' sa vorbesc cu Sportacus :) si mai am de cumparat o gramada de chestii care ne trebuiesc.
Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
alynta27 spune:
Salutare!
Oana asa cum esi tu am fost la David si drept urmare a mers la un an si 4 luni. Pe Matei l-am lasat mai "liber" si la 10 luni mergea. Amandoi au ceva "antilovire" nativ. Cand cad cu capul de ex il ridica si in impact nu se lovesc, M este un adevarat acrobat. Mai nou cade. Dar oricat il cert, dau la fund, nu pricepe. Ieri mi s-a urcat in sertarul de sus la mobila-cam 30cm. L-am certat, urechit, explicat si tot acolo a mers!
Buluna, Ancy, Narcisa !
SoriLea am si eu unul cu "niu": nepotul. Tot asa e corpolent ca al tau, doar ca e brunet si face 3 ani in martie.
Beca vin si banutii de dulap, accesorii hainte blo/albastre cand vine bebele! Are DD grija si nici nu vei sti de unde pica banii!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Bebe Beca spune:
ALYNTA, cred ca vei avea rezultate mai bune daca renunti la urecheat si dat la fund, de obicei chestiile astea nu fac decat sa-i intarate sa faca ce nu ar trebui. In plus, ei sunt impiedicati si asa o sa fie pana pe la 4-5 ani, poate si mai mult. Pt ca fizic nu pot altfel, centrul lor de greutate fiind altfel decat la adult. In mod clar nu o fac in ciuda parintilor
SORI, ma bucur pentru vestile bune!!! Sa o tineti sanatosi mai departe! Cum a dormit copilul in pat fara grilaj?
OANA, ne-am delectat privindu-l pe pitic. si rebeca a stat langa mine si l-a privit zambind... Este dulce tare.
BULUNA, ma bucur sa te citesc! Imi pare rau ca ati avut probleme si sper sa va bucurati de sanatate de acum!!!
Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 35+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
clodyac spune:
buna fetele
noi suntem bine mai plangem ne-au iesit prin gingie toti caninii iupiii si vroiam sa va spun ca am gasit o reteta de gogosi turnate cu lingurita cu iaurt foarte buna daca vreti imi spuneti si o scriu va pup si va doresc sanatate
mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
pui mic
Bebe Beca spune:
CLODY, cred ca nu se supara nimeni daca pui reteta
se pare ca ne rasare si noua un canin...
Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 35+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
oana_MVT spune:
Narcisica nici Eduard nu lasa tzatza. El o cere seara la culcare si noaptea. Ziua nu are treaba cu ea nici cand sunt acasa. O prietena si-a pus otet pe sani si baietelul ei a uitat de tzatza in 3 zile. O alta mi-a zis ca si-a pus cafea pe sani. Eu adun informatii sa fiu pregatita cand vine momentul.
Sper sa gasesti o bona buna pentru puiul tau.
Ancy bine ai revenit.
Alynta, ai dreptate sunt tare speriata dar nu ma pot abtine. Mi-e frica de lovituri de mor.
Ioana, cum te simiti? Ma bucur ca v-a distrat Eduard. Nu stiu cat intelegeti din ce spune el ca nici noi nu intelegem chiar tot. Poate 90%. A papat Sara cu tati ieri?
Sori cum a dormit Razvan la el in pat?
Buluna tare-I rau sa iti fie rau. Bine ca a trecut.
Carmina sa incerci ciorba cand ai timp de ea si de spalat tone de vase dupa. Noi am murdarit o gramada de vase si ne-a luat cateva ore bune pana am terminat-o dar a meritat.
Clody am facut si eu gogosi cu iaurt si au iesit bune tare dar mie nu-mi place sa fac fum in casa. Daca fac gogosi deschid toate geamurile. Si noi avem toti caninii, ultimul abia a spart. Uraaaaaaaaa
mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)
clodyac spune:
ioana si restul fetelor va scriu reteta :
Ingrediente :
200 g iaurt
150 g faina (o lingura mare cu varf are 25 g asa m-am ghidat)
1 ou
coaja de portocala sau lamaie
un praf de sare
1 lingurita praf de copt
Metoda de copt :
Se amesteca iaurtul cu oul si coaja de lamaie. Separat se amesteca faina cu lingurita de praf de copt dupa care se presara peste iaurt omogenizandu-se.Uleiul trebuie incins si sa fie multisor in tigaie . Se ia compozitia cu lingurita si se pune in uleiul incins. Se presara cu zahar vanilat din belsug. Pofta buna!
Sper sa va placa au iesit foarte bune.
Pupici
mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
pui mic
LauraOana spune:
hallo fetele!
eu sunt cobza! duminica a inceput cu dureri de gat, cap si oase..pe seara aveam febra 39 ..bag la medicamente in mine ca sparta (paracetamol, nurofen si chesti dinalea de supt pt git) si tot degeaba..sebastian e bine..el numai are febra..doar o gramada de muci
ioana totul va fi bine! sunt sigura de asta! pt linistea ta sufleteasca nu ai putea merge odata la 2 zile la dr sa vada cum e cicatricea?
clody pupam baiatul ca au iesit canini
Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian