Albinutze de Mai-Iunie 2009(101)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Gabi m-am uitat acum in caietul lui Razvan si greutatea pe care o are acum Bianca, razvan o avea la 9 luni (79 cm). Deci iti dai seama ce grasani eram, nu

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

ioana:inteleg perfect situatia...sa te ajute dd sa ajungi cu bine aproape de termendevreme a venit Sara pe lume,nu-mi mai aminteam detaliul acesta,doar k era prima albinuta a stupului(am plans de emotii cand aflasem)uitasem ...sunt perfect deacord cu tine in legatura cu decizia luata fata de mama ta.....nici eu nu dau fata,cred k pe nici unul nu l-as da indiferent de situatie!

sorilea:felicitari dk poti rezista fara copil langa tine,mai rar asa curaj...o intrebare am si eu dk nu te superi,crezi k baiatul are mai multa nevoie de tot ceea ce ai enumerat tu precedent?nu-ti permite programul sa stai cu el?

ely mamica 7sapt...
.MARINA-DENISE

pozici cu noi

nasterea broscutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

gabi:sanatate maxima nepotelului....prin cate rece mititelul!multumim pt retetacred k f curand o sa incerc si eu.

Denise are fix 10.500kg la 21luni...dk o vz spui k e slabuta dar e destul de energica,papa bine,creste cat se poate de bine cred eu...important este k este sanatoasa!

alynta:perfect adevarat,cat tp am greturi stiu k bb e bine acolo la caldurica!ce grasunik e Maria..sa va traiasca bucalata

ely mamica 7sapt...
.MARINA-DENISE

pozici cu noi

nasterea broscutei

Mergi la inceput

Ely imagineaza-ti ca daca mi-ar permite progr nu l-as da o secunda de langa mn. dar nu am alta alternativa decat bunicii sau cresa (dar mi se pare ca-i prea mic si + de asta ma sperie bolile pe care le-ar putea lua de-acolo si apoi nu am cum sa stau cu el acasa). Crede-ma ca nu mi-e usor. Mi-am dorit copilul asta mai mult decat orice pe lumea asta si as fi in stare sa fac tot cei mai bun pt el.
Si nu ma supar ca mi-ai pus intrebarea.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaela spune:

Sorilea mai ai nevoie de ACC m-am uitat si mai am o cutie cu 5 filoe 300/3ml?

Ana 22 saptamani si Darius Stefan Gabriel (29 iunie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaela spune:

Abia acum am reusit sa intru si eu pe forum de vineri nu am citit nimic, am avut musafiri, examen la fac si Darius care e un nazdravan de nu se poate.
Imi pare rau ca vad atatia copilasi bolnaviori pe aici, sanatate multa tuturor si multa putere mamicilor.
Va multumim tuturor pentru aprecierile cu privire la Darius si burticile noastre, nu nominalizez ca sigur uit pe careva si mi-ar parea rau.
La noi nu-i nimic nou , astept ziua de marti cand ma duc la eco la morfo - fetala, sunt tare curioasa sa vad cum se prezinta bebelina.
Beca te rog frumos sa stai linistita in pat pe cat poti tu de mult, sa stii ca mi-ai dat de gandit cu asta, o sa il intreb si eu pe nenea doctorul pentru orice eventualitate sa nu fie vreo problema, va pupam si sper ca a fost placuta masa in 4 acum ca au revenit acasica si lasa ca o sa se rezolve si cu mama ta pana la urma trebuie sa te inteleaga ca nu te poti desparti de Sara.
Va pupam si va dorim o seara linistita.

Ana 22 saptamani si Darius Stefan Gabriel (29 iunie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Buna dimi fetelor!

GABI, . Sa ii dea Dumnezeu multa sanatate si parintilor putere sa treaca peste toate. Cum se descurca financiar?

ANA, asteptam provocarea la discutiile despre gradi! Oricum, la varsta asta, cei mai multi probabil vor merge la cresa, gradinitele primind copii de la 3 ani in sus. Exceptie fac cele particulare, care au si grupa de piticoti.
Despartirea poate fi si usoara si foarte grea, depinde mult de reactia copilului. Eu am fost mai plangacioasa. Pe la 2 ani si putin am incercat sa o duc la cresa (a rezistat 5 zile ca apoi s-a imbolnavit). eh, plangeam eu la plecare de numa numa. Si ea dupa mine.

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 35+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Buna dimineata!

SoriLea sa nu mi-o iei in nume de rau .... nu am zis ca e prea gras, dar nu cred ca e cazul sa iti faci probleme. Si Bianca a pierdut 600 gr in 3 zile cand a fost bolnavioara si cred ca asa se intampla. Nici ea nu a vrut atunci sa manance, dar a recuperat repejor.

Ioana ... multumim de grija ... se descurca. E totul in regula.

Azi le fac copiilor paste cu branza la cuptor si pentru noi cei mari vinete pane cu mujdei de usturoi. Am o ciorba de dovlecei si mai am si un pic de mancare de fasole boabe cu costita afumata.

O zi buna!

Mergi la inceput

Buna dimineata dragelor

Mie si frica sa zic ca e mai bn, ca asa am zis si joi, iar vineri era...
Am scapat de febra, am ramas doar cu tusea (mai usoara) si mucosi. Dar cu ce sunt eu inca nelamurita e ca parca inca il aud suierand. Sau o fi doar o parere de-a mea

anaela multumesc mult. Deocamdata nu imi mai trebuie. Azi mergem la control si sa vedem ce ne spune. Daca v-a mai fi nevoie iti trimit un PM . Sanatate multa si voua si te asteptam va ne spui ce a zis doctorelul.

Ioana ai dreptate ca depinde de copil. Lui razvan ii place ff mult sa se joace cu copii. Cand ii vede uita de mn pe moment, dar cand isis aminteste sa te tii. Nu se mai intelege nimeni cu el. De asta imi si fac cele mai multe ganduri. Dar mai trag speranta ca pana in mai, mai creste si nu v-a mai fi asa de legat de mn.

gabi eu nu-mi fac probl ca a slabit un kg ci ca refuza in continuare total hrana. Azi e a 5-a zi in care nu vrea nimik. Cred ca incep s-o iau razna. Daca medicamentele l-am convins cum necum sa el accepte, la mancare nu am nici o sansa. Si nu vrea nici lapte (care el era mare fan). abia astept sa vad ce ne spune azi la control.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Beca fruntea sus ca te vei descurca de minune! Daca m-am descurcat eu cu copii mai mici o vei face si tu! Sara are aproape 2 ani cand nasti tu baiatul, iar Rebeca te poate "sustine" gen: baga suzi, duce scutecul murdar, aduce altul curat, iti da o cana de apa! Nu stiu programul sotului, dar stiu ca si el e genul de barbat implicat in toate! Sa vezi ce fain va fi! Eu una abia astept sa ne impartasesti bucuriile!
SoriLea e o perioada si trece! Matei are zile de nemancat! Baga ce vrea el uneori, alteori ne lasa cu gura cascata! Cand sunt bolnaviori cu atat mai mult! Sa nu cumva sa-l fortezi!
Maria noastra me vb pe limba ei:"aaa...bbbb....eee", zambeste! David e in vacanta sapt asta. El descopera jocul "lego". Matei e catarici-scaparici! Cade mereu- scaun, masinuta, scari. Are calut cu roti si balansoar si-l suie pe pat, cade cu tot cu el in cap, pe o parte! E comic tare! Deseori sta numai de fundu meu: "mama, mamaaaa" ca ma si enervez! Sunt sanatosi si asta ma bucura! baietii au inceput sa rada, joace impreuna. Mai avem si "meciuri" scurte!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput