Albinutze de Mai-Iunie 2009(101)
Raspunsuri - Pagina 18
strunfita spune:
Nici Andreea nu zice decat cateva cuvinte, dar intelege tot ... eu nu mi-am facut griji deloc pana acum.
Clody, imi pare rau ca e frig la voi
Radiator/calorifer pe ulei nu aveti? Nu-ti fa probleme din cauza lui Razvan, sigur e bine 
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
LauraOana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Serialbastre Clody, imi pare rau ca e frig la voi. Sper ca glumesti cand spui ca-ti faci griji ca Razvan nu face fraze. Eu nu-mi fac griji ca Cezara nu zice decat vreo cateva cuvinte. Oare ar trebui sa-mi fac?! ![]() Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)In bucataria mea |
hallo fetele!
nici sebastian nu face fraze..abia daca are un vocabular de 5-7 cuvinte..si tot pe alea le repeta zi de zi...sotul meu abia pe la 3 ani a inceput sa vorbeasca (pina atunci doar pe limba lui) eu nu ma stresez deloc..
Mami
de
Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.pngSebastian
LauraOana spune:
clody
parca dai din lac in put
cred ca cel mai bine ar fi sa duci copilul la dr..asa poti sa te linistesti si tu 
eu tocmai sunt la lucru
am chemat soacra la noi sa stea cu copchilul si eu sunt pt o saptamina la munca..vai ce bine e 
Mami
de
Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian
clodyac spune:
laura asa spun si eu

mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
pui mic
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andata Alynta, sanatate multa. Am vazut copii frumosi si fata bucalata. Tare dulce e mezina voastra Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara www.crafty.ro/StyleHandmade/" target="_blank">Bijuterii cu suflet blog de mama Si ingerii au nevoie de ajutor Blogul lui Mihaita |
Multumesc!

Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Salutare!
Baietii sunt inspre bine.
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
LauraOana spune:
mai fetelor asa fain e afara de trageti chiulul? noi am avut azi 16 grade
si eu stau in birou
sper ca mia scos soacra copilul la aer ca de nu
..
alynta ma bucur ca baieteii sunt mai bine..
cum e maria? ea a scapat?
Mami
de
Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian
SoriLea spune:
Salutare dragelor
OanaMTV multumim. S-au rarit, atat pe timp de zi cat mai ales noaptea. 
miruta imi pare tare rau ca ati trecut prin asa ceva. Stiu ca e groaznic. ma bucur ca acum sunteti bn.
piticuta sa fie bn.
Oana, Diciu, Ioana sunt tare dulci copii vostrii cu astfel de perlute
. Noi mai avem destul pana sa ne delectam cu el, dar ne amuzam citindu-le pe ale voastre.![]()
andata iti dai seama ca-l iubesc enorm, dor pt el traiesc
. Sunt constienta ca ne v-a fi foarte greu, dar stiu ca-i v-a fi bn si asta parca ma mai linisteste putin, + ca nu v-a sta continuu acolo. Il vom mai aduce si pe-acasa, in functie de cum are mama treaba. V-om vedea ce si cum v-a fi. 
Otilia suntem bn acum, multumim
. Imi pare rau ca Matei renunta la somnul de zi. Si imi imaginez cat de greu iti este. Eu abia astept sa-l culc la pranz ca sa mai respir putin ![]()
Carla te rog spune-mi ce riscuri implica Bronhovaxom-ul? Inca nu m-am hotarat daca sa-i dau sau nu. Cert e ca am auzit numai laude la adresa lui. Asa ca te rog mult sa-mi ce stii tu.
si succes la slabit.
Otilia, Carla sa va fie de bn noul lock 

revin...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina
Mamica fericita
a ingerasului RAZVAN - IONUT
(11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
alynta27 spune:
Da,Maria e bine! Probabil e imunizata datorita laptelui matern! La cate raceli au trecut pe langa ea...
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
SoriLea spune:
Strumfita asteptam poze cu flacaul sarbatorit si felicitari junioarei pt progrese 
Clody imi pare tare rau ca aveti in ultima perioada numai probl. Acum a mai aparut si cea cu frigul. Cu ce va incalziti, ca banuiesc ca nu-l tii in frig pe micut.
si sanatate multa, sa nu mai doara piciorusul.
LauraOana si la noi a fost azi cald, dar nu 16 grade. Abia astept temp din astea
.
Alynta ma bucur ca sunteti bn. S-o tineti tot asa. 
Ana tare explicit filmuletul tau
si te asteptam sa ne mai scrii ce mai face Razvanel 
Noi am iesit azi 2 ore afara si cand am revenit era rupt de oboseala. Mi-a dormit 3,5h
Acum ma bazaie intr-una ca sa-i dau stiksuri si nu mai am
.
Azinoapte nu stiu ce a tot visat ca ma striga intr-una, chiar de eram langa el sau de-l tineam in brate si spune MAMA MAMA APA (de cateva ori apoi se linistea cateva min si iar incepea). Am crezut ac vrea sa-i dau apa si i-am dat, dar nu vroia si striga intr-una fara sa deschida ochii. M-a chinuit asa pana la 4 dim si apoi a adormit bustean pana la 8
. In schimb eu eram zombi
.
Vorbeati de fraze, nici al meu nu le face. Rar cand leaga 2 cuvintele scurte, dar in schimb are ffff multe cuvinte in vocabular si stie absolut tot. Il intreb din cartile de povesti ce se intampla si el imi spune
e asa haios 
Va pupam pe toti si toate si va dorim multa sanatate 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina
Mamica fericita
a ingerasului RAZVAN - IONUT
(11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois