Albinutze de Mai-Iunie 2009(101)
Raspunsuri - Pagina 19
CarlaV spune:
Am revenit, spre rusinea mea (sau a sotului) nu am nicio poza cu noul look. La sprancene n-am facut nimic, a zis cosmeticiana ca ma avantajeaza asa cum sunt.
Am fost la supermarket si s-a luat un individ de mine, foarte insistent, cica e doctor si vrea sa ma invite la teatru. I-am zis ca ar fi trebuit sa fie actor ca sa ma invite... Apoi zicea ca el nu face asa de obicei, era frumusel, imbracat bine, avea cumparaturi in cos... multi nebuni pe lumea asta. Fiinda insista prea mult macar sa-i dau numarul de telefon l-am intrebat ce specialitate are, cica oftalmologie. L-am intrebat cat de bun e in meserie daca nu mi-a vazut verigheta de pe deget
. A facut fete-fete si tot n-a renuntat, voia macar sa ma conduca acasa sau la masina. Incepusem sa-mi fac griji si ma gandeam cum sa dau de un bodyguard, cand i-a sunat telefonul si m-am indepartat repede, am scapat, whew!!
Am gasit bine fetele, Lary m-a pupat pe maneca de la geaca imediat cum am intrat, si apoi inca vreo jumatate de ora ne-am iubit, acum mananca impreuna iaurt cu fulgi de porumb.
Sori, foarte in viteza, ce stiu eu este ca bronhovaxom-ul estecu virusuri vii, se intampla frecvent ca cei carora li se administreaza sa dezvolte simptome asemanatoare bolii, ceea ce nu este usor, fiind vreo 6 tulpini implicate. Ca si eficienta, nu s-a constatat superioritatea lui fata de alte produse imunostimulatoare. Eu una n-as baga virusuri vii in corpul copilului meu, de aceea am facut si vaccinurile din schema minima.
Va pup, revin.
CarlaV spune:
Simsof, la multi ani!!!
OanaMVT, si Lary ne spune pe nume, mie imi zice Anca sau Aca daca se grabeste, Tzipi lui taica-su (Cip) si Eiby sau Aby Sabinei.
Cand vin parintii tai?
Serialbastre, imi place mult camera Cezarei si rafturile de deasupra patului.
Betty, cred ca este tare dulce Alexandra, parca o vad pe Lary a mea cand povestesti de ea. Scrie mai des daca poti, mie-mi place.
Miruta, imi pare tare rau pentru rotavirus, si ma revolta mama acelui copil care vi l-a adus. Eu in decembrie am avut-o pe Saby cu pneumoccoc si pe Lary cu rotavirus in acelasi timp, niciuna nu era vaccinata. Am discutat cu un doctor biolog si mi-a explicat ca era inutil sa le vaccinez, niciunul dintre vaccinuri nu mi-ar fi garantat imunitatea fetelor, pentru ca vaccinurile acopera numai cateva tulpini. Sabina a avut rotavirus in Bulgaria, luat de la restaurantul hotelului de 5 stele unde mancam, am zacut toti 3 si inca 80-90% din turisti. De atunci pare sa se fi imunizat, nu mi-a mai facut nimic grav.
oana_MVT spune:
Salutare stup,
Otilia sper ca Matei sa isi revizuiasca atitudinea si sa doarma din nou la pranz. Mi se pare inca prea devreme sa renunte la somnul de pranz. In weekend eu sunt deja obosita pe la 12 cand e timpul somnului de dupa masa. Am nevoie de o pauza.
Noi am avut 2 nopti oribile. Vineri si sambata noaptea s-a trezit din juma in juma de ora si plangea, zicea ca il dor dintii. Duminica am aflat cauza. Are o afta. Plangea cand ii dadeam sa manance. Azinoapte a fost mai bine. S-a trezit numai de 2 ori.
Clody daca Razvan e din ce in ce mai bine atunci nu iti fa griji dar daca continua sa schiopateze du-l la doctor.
Carla cand vedem poze cu noul look?
Andata te ajuta Tavi si Sandra cu Ioana?
Ana, la recomandarea doctoritei am luat o carte de la bibilioteca, “Ce se intampla cu corpul meu?” Am luat-o cu intentia sa i-o dau lui Tudor sa o citeasca insa cand m-am uitat prin ea am returnat-o repede. Avea poze ca cele pe care le-ai postat tu. Mi s-a parut grafica si prea detaliata pentru varsta lui. Nu cred ca e pregatit inca pentru toate informatiile alea si mi-e frica sa nu le perceapa gresit.
mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)
alynta27 spune:
Poze
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
oana_MVT spune:
Alice, Tudor m-a intrebat daca la fel l-am facut si pe el si i-am confirmat. S-a uitat mirat la mine si a plecat in camera lui sa rumege informatia. ![]()
Dici, omu trebuie sa fie informat sa stie ce are de facut, sa nu cumva sa faca vreo greseala. ![]()
Mi-am amintit o alta faza. Cand eram insarcinata Tudor era foarte curios cum va iesi Eduard din burta. A gasit intr-o revista de-a mea poze cu o nasterea vaginala si tot vroia sa ii arat pe unde iese. Eu i-am aratat cezariana si i-am zis ca pe acolo va iesi insa el vroia sa stie cum incape un bebe prin vagin.
Dici gaina de casa
nu am mai vazut una de asta vara cand am fost in Romania.
Carla iti multumesc. Am rezolvat cu niste prieteni.
Ioana, buni prieteni aveti,
v-au ajutat sa o aveti pe Sara. Cum mai sunteti?
Otilia, cunostinta mea va face a cincea cezariana. Se pare ca totul e bine. Cand am vazut-o ultima data avea cca 30 saptamani de sarcina si ducea in brate fetita de 3 ani si ceva.
Miruta bun venit acasa.
Otilia tu cand pui poze cu noul look?
Carla trebuie sa fie tare chic noul look daca era sa te ia doctorasul pe sus.
Maria ai niste copii scumpi tare. Maria are niste falcute numai bine de pupacit iar lui Matei i se citeste in ochi ca e plin de “idei”.
CarlaV spune:
Oana, bine ca ai rezolvat, cand se intorc parintii tai?
Uite, maine o sa-mi pun sotul sa-mi faca poze si pun ceva pe FB. Ce sa zic de doctoras, cred ca isi face veacul pe acolo si-si incearca norocul cu degetul.
Legat de varsta potrivita pentru a da anumite informatii copiilor, sa va zic ce am patit saptamana trecuta. Am lasat-o pe Saby cu socru-meu, Larisa dormea si noi aveam mult de alergat pe la banci. Am lipsit cam 40 minute, la intoarcere ne-a declarat copila ca oamenii cand mor se duc in pamant, si atunci cand o sa moara tataia si Coco (maica-mea), casele in care stau ei o sa le ramana copiilor
. Saby a zis ca tataia a invatat-o asta si stiu ca nu minte. Educativ pentru 3 ani jumate, nu? Cand l-am confruntat pe socru-meu cu situatia, a negat cu indarjire, cica nu a vorbit niciodata asa ceva cu ea, ca ea e foarte desteapta si isi imagineaza chestii...
Am incercat sa-i explicam ca nu trebuie sa se gandeasca ea la asa ceva, ne-a intrebat daca o sa murim si noi, si daca si copiii mor... Am crezut ca innebunesc. In timp ne-a mai slabit cu intrebarile, dar sunt convinsa ca nu a uitat nimic.
oana_MVT spune:
Carla, parintii mei se intorc pe 16 februarie.
Tudor a vorbit cu tatal meu despre rai si iad si a avut o perioda lunga in care plangea seara si dimineata. Cand am reusit sa scot de la el cauza a zis ca ii e frica ca se duce in iad ca el nu poate fi cuminte tot timpul.
Asa ca inteleg cam cum ai simtit cand Sabina a inceput cu intrebarile despre moarte.
Noi si acum ii tot explicam ca tot muritorul greseste si asta nu inseamana ca toti ajungem in iad.
bettyR spune:
Carla, ca te-am prins, recomanda-mi ceva de dormit bine ca dorm iepureste si ametesc de somn ziua, ma trezeste si alexandra ca ii ies caninii dar am si insomnii...ceva ce pot lua daca alaptez sa nu o adorm si pe fata prea rau...analize mi-am facut si mi-au iesit perfect, nu am nici o lipsa de ca, fier ...
Vaai ce i-a trecut prin cap socrului sa spuna, imi vine sa rad cu casele, dar explicatia cu moartea la copila e dezastru ... si andreea intreaba multe, ca asta e varsta .. si ceva de ras: andreea i-a spus mamei mele ca nu-i place fundul ei ca e prea batran
...
Alexandra vorbeste f multe si tare stalcit, pantaloni=plalaiu, vase=vali, alba ca zapada=pada mite, printesa=pletza, bebelus=blush , dar face propozitii lungi si mai scoate cate una care o aude la sora-sa ca ramanem masca. Sa nu se streseze fetele cu un copil ca nu fac de obicei propozitii la varsta asta, sau daca o fac sunt de 2-3 cuvinte si multi pana dupa 2 ani nu vb tare multe...al doilea copil are si model.
Bebe Beca spune:
Dintre fetele care au nascut natural.... durerile de burta ca la ciclu inseamna ceva anume sau pot sa ma relaxez???
Ioana,
Rebeca (16.05.2004),
Sara (17.04.2009) si
36+ 
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
oana_MVT spune:
Ioana, eu nu am nascut natural dar in ambele cazuri mi s-a rupt apa si a inceput travaliul. Durerile de dinainte si imediat dupa ce mi s-a rupt apa erau asemanatoare cu durerile de la ciclu si se duceau spre spate. Sper sa nu te sperii dar daca simiti ceva "altfel" (stii tu ce zic) fugi la doctor.