Albinutze de Mai-Iunie 2009(101)
Raspunsuri - Pagina 17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
CarlaV spune:
Narcisica, mi-a scapat intrebarea despre intarcare, de ce ai ales sa o faci acum? Retete nu prea am, Larisa suge la somnul de pranz si de seara, dimineata la trezire si eventual noaptea inca o data.
Lauraa, super Maya!!!
Ioana, vad ca au avut si alte fete ideea de internare, stiu ca la maternitatea ta costa mult, poate la una de stat ar merge?
SoriLea, eu n-as da Bronhovaxom la copil. E o moda acum cu el, dar sunt multe alte preparate pentru imunitate care nu implica niciun risc.
Alynta, imi pare rau pentru otita lui David. A fost la gradinita? Cred ca glumesti cand spui ca ii dai la fund si il urechezi pe Matei, nu are nici 2 ani...
Dici, nasol cu gradinita. Pe Sabina n-am dus-o deloc anul acesta si nu stiu cand o sa o duc, abia am pus-o bine pe picioare, sper sa nu se gandeasca sa nu o mai primeasca.
Larisa mea doarme cam 13 ore din 24. Am cantarit-o de curand si are aproape 11kg, cam asa era si Saby la varsta ei.
Eu am inceput de luni prima cura de slabire din viata, off, ca tare e greu. Vreau sa scad 4 kg pana in mai, sa fiu sirena pe Coasta de Azur . Nu fac ceva foarte greu, incerc doar sa nu mai mananc consistent dupa ora 19, dar pe la ora asta mi se face o foame si o pofta de tot ce ingrasa de nu mai vad bine. Mai bag o portocala, un iaurt, mai scap la ciocolata, zilele trecute m-am destrabalat cu 4 sandwichuri... sper sa se vada. Mi-am luat si cantar digital, ma urc pe el in fiecare dimineata si il urasc, nu se misca deloc in jos.
Vineri am fost la coafor pentru prima oara dupa mai bine de 10 ani, m-am tuns, vopsit, am facut tratament de par, sunt multumita de rezultate. Maine merg la epilat si vreau sa-mi vopsesc sprancenele, prima data in viata, sa vad ce-o iesi, poate nu mai ies din casa cateva luni dupa asta .
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
otiliap spune:
buna dimineata, fetele!! va invit la o cafeluta buna rau, cu mult lapte...
coraly, nu am stiut ca sunt mamici si la noi cu 5 cezariene. mie mi se pare imposibil. oricum, le admir pe aceste femei care au avut atata curaj.
miruta, multa sanatate printesei!!
ana micu, am vazut filmuletul. cam foarte explicit pt niste copii.
andata, ma bucur mult cand te mai citesc. felicitari ioanei pt greutate. si eu astept sa vina primavara sa fim mai subtire imbracati.
clodyac spune:
buna dimi
andata medicul meu orlist fusese la un seminar in germania si mi-a spus despre legatura dintre moldamin si cresterea fertilitatii
mamica fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
pui mic
otiliap spune:
carla, eu am fost joi la coafor si m-am tuns. apoi am fost si la cumparaturi numai cu arina. a fost fain, dar parca imi lipsea ceva - matei. la final, abia asteptam sa ajung acasa, sa-l pupacesc. te astept sa ne spui cum a fost la vopsit sprancenele. pup]
clody, ce mai faceti??
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strunfita/strunfita.jpg)
strunfita spune:
Coraly, Sori, Oana, Ioana, Miruta, Andata, multumesc mult A fost foarte bine la petrecere, copiii s-au distrat maxim mai ales cat au fost Sportacus si Stefania :) Mai nasol ca mi-am uitat aparatul de fotografiat acasa, am facut totusi ceva poze cu aparatul cumnatului, ar trebui sa le recuperez saptamana asta.
Miruta, ma bucur ca e mai bine Anto
M-au distrat mult perlele copiilor, cea mai tare a fost Rebeca cu Darius mic si Matei cu extrem
Carla, poze nu ne pui?
Sa va spun ca pitica mea nu mai are suzeta de sambata dimineata a reactionat foarte, foarte bine, doar ieri la pranz o cerea din dulap, i-am aratat tot ce era in dulapul lor fara sa-i amintesc de suzi si s-a potolit.
Carmina + Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strunfita/strunfita.jpg)
strunfita spune:
Andreea, ce faceti? N-ati ajuns inca?
Carmina + Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
blue_night spune:
Buna dimineata,
Imi cer scuze ca dau buzna, sunt o mamica de la buburuze de ianuarie februarie 2011 si vreau sa va intreb daca nu aveti nevoie de niste lapte praf Humana contra diareei. Am primit doua cutii care expira acum la sfarsitul lui februarie si alte doua care expira la sfarsitul lui aprilie, nu le folosesc si nu as vrea sa expire la mine in dulap, este pacat.
Detalii aici: http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=15838&n=Lapte-praf-HUMANA-contra-diareei---2-cutii
Va rog daca sunteti interesate sa imi dati PM, nu prea mai am timp sa intru pe forum. Multumesc si o saptamana minunata!
Anca, mamica fericita a Dianei Maria (02 ian 2011)
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)
clodyac spune:
otilia ce sa facem ? razvan a cazut ieri si acum schiopateaza satu cu grija ca nu stiu unde il doare l-am intors pe toate partile si tot nu stiu unde il doare offfff cat despre mine si analizele chiar de-as muri pana pe 15 nu pot pentru ca nu am banuti trebuie sa astept pana luam banii asta e nu stiu cand o sa vina si la noi macar un pic de noroc avem frig in casa pentru ca a fost o avarie si acum nu mai baga caldura avem condens peste tot ce sa mai ...
cam asta in rest razvan nu prea zice nimic incearca sa ne imite dar nu face fraze deloc si nici cuvinte multe nu spune imi fac griji
Razvan Andrei
pui mic
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Serialbastre/Serialbastre.jpg)
Serialbastre spune:
Clody, imi pare rau ca e frig la voi.
Sper ca glumesti cand spui ca-ti faci griji ca Razvan nu face fraze. Eu nu-mi fac griji ca Cezara nu zice decat vreo cateva cuvinte. Oare ar trebui sa-mi fac?!
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
clodyac spune:
serialbastre nu stiu ce sa zic uneori spun ca fiecare copil e in ritmul lui dar parca uneori imi fac griji nu stiu ce sa mai spun ....
Razvan Andrei
pui mic