Albinutze de Mai-Iunie 2009(101)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
otiliap spune:
buna dimineata dragele mele!! va invit la un ness ff bun...
atat mi-i de dor de voi...si mi-i asa de ciuda ca nu mai pot intra pe forum in timpul zilei din cauza unui copil super atomic, care nu sta nicio secunda locului...
sa va povestec ziua de ieri - pe la 9,30 s-a tezit matei, l-am schimbat, i-am dat sa manance si am plecat in oras ca cumparam ceva cadouri (arina a avut ieri o petrecere si are si azi inca una la niste colegi de clasa), iar pe la 12 am ajuns acasa. i-am dat iar sa manance si a iesit cu taica-su la plmbare, pana la 13,30. atunci l-a pus taica=su la somn (ca sa-mi pot termina eu treaba, dar nu a reusit pana la 14,15 sa-l adoarma, asa ca l-a scos iar afara, da data asta in curte, pana la 15. am incercat eu sa-l adorm si a dormit exact 5 minute (fara vraja). pe la 16, atomicul meu era din nou afara, unde a stat pana la 17,45. cand a intrat in casa, nu arata deloc obosit.
sotul in schimb, abia isi mai tinea ochii deschisi. i-am dat sa manance, s=a mai jucat in casa pana pe la 20,30, apoi i-am facut baie si pe la 21,15 a adormit. ce parere aveti de un astfel de program??? cum sa fac sa mai doarma si el la amiaza??
ma duc sa mai citesc ceva pagini restante.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
otiliap spune:
am citit ca avem cativa copii bolnaviori. le uram multa, multa sanatate, sa treaca cat mai repede!! lauraoana, narcisica, sanatate puilor!!
simsof, cu ceva intarziere iti urez un sincer LA MULTI ANI!!! voi ce mai faceti?? cum sunteti??? ca nu ati mai intrat de mult timp...
dani3lla, un sincer LA MULTI ANI!!!! iti uram si tie, sa fii sanatoasa, fericita si iubita!!! cand mai intri pe la noi?? ce mai faceti???
beca, incearca sa stai cat de mult poti tu in pat, ca nu mai e mult!!! eu l-am nascut pe matei la 37 saptamani, avea 3500 grame. tu esti in a 36-a saptamana, deci nu mai e mult deloc.... nu poti chema pe nimeni sa te ajute la treaba?? mama, soacra??
otiliap spune:
oana mvt, tocmai am citit de cunostinta ta care e la a 5-a cezariana. mi se pare imposibil...locuieste in tara sau in strainatate sau in romania??? ca la noi mai mult de 2 - 3 cezariene nu e voie. mie, de ex, mi-a interzis dr sa mai raman insarcinata. dupa sarcina grea pe care am avut-o cu matei, cand dr. a spus ca doar o minune l-a tinut in viata pe puiut, nici nu se mai pune problema sa mai am o noau sarcina... daramite 5...
flobaby, esti o fericita cu 2,5 ani fara menstruatie.
sori, imi pare rau sa aud ca frumusestea de baiat e bolnavioara ...cum se mai simte?? sanatate multa!
s-a trezit matei. ma duc sa=l schimb, sa-i dau sa manance si sa iesit afara. sper sa nu se repete programul de ieri. azi avem zi de gratar in curte.
coraly spune:
Andata, foarte putin doarme Ioana. Nu are semne de oboseala peste zi si in general? 10h/24 e putin pt varsta asta. Somnul e foarte important mai ales pt dezvoltarea creierului. Sergiu are 6 ani si doarme 10h/24, si el nu e din ala care doarme mult. Exista metode sa o culci mai devreme. Iti garantez. Adoarme mult prea tarziu. Daca vrei, mai putem vorbi pe mes.
Otilia, eu stiu o mamica de la subforumul cu copii de varsta lui Sergiu. Are 5 cezariene si sta in Bucuresti.
Oana si Beca, sunt mortali copiii cu perlele:) Trebuie sa ma pregatesc si eu pentru explicatii legate de sex ca de acum cine stie ce intrebari o sa aud
Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)
www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze
Alaptatul - Help Line
miruta spune:
Salutare!
Suntem acasa de ieri de la 4.SLava Domnului!Anto e mult mai bine,a inceput sa manance,inca mai e pe regim desi cred ca se constipa daca o mai tin 2-3 zile ...
Dr mi-a explicat asa: vaccinul acopera 3 tulpini din 5 ...la analize nu scria ce fel de tulpina de rotavirus este asa ca mi-a sugerat sa nu imi mai fac mustrari de constiinta pt ca nu,nu i-am facut vaccinul de rotavirus pt ca asa am fost sfatuita de mai multi medici,inclusiv de la centru de vaccinari,ca este optional,ca nu este suficient de "studiat " la noi bla,bla,bla.
Avem de recuperat somn la greu,mai ales eu dar maine reincep munca asa ca aman partea asta.
Zanuta mea a fost asa de cuminte...nu imi venea sa cred...nu a tras de branula("floricica") ,a stat cuminte la perfuzii ,a luat tot ce i s-a dat...desi eu am tras o sperietura sora cu moartea...nu doresc nimanui sa pateasca ce am patit noi.Si cel mai mult ma supara ca cineva din familie a imbolnavit-o cu buna stiinta.Eu am slabit in 4 zile 1,5 kg,deci va inchipuiti ce a fost pe mn.
Va pup si va doresc multa sanatate ...merg sa ii fac o supa de taitei.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ana_micu83/ana_micu83.jpg)
ana_micu83 spune:
Neata si de la noi pe la amiaza...
pana ma mobilizez sa va scriu cum imi place mie..va las un link www.planetdan.net/pics/babies/index.htm" target="_blank">ASA VINE UN BEBE PE LUME...mie mi se pare cam "foarte explicit"
Vrem sa castigam si premiul sa-l donam aici in forum! Ne ajuti sa facem o bucurie?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=6" target="_blank">Voteaza un Winnie MIC, dar CHIC! Voteaza m8 !!
Hainute NOI, import Anglia!bazarim si noi
otiliap spune:
beca, si eu am avut aceleasi dureri de oase, acolo jos, zi si noapte. era din cauza lui bebe, care era fff bine angajat cu capul si facea presiune asupra oaselor. de multe ori imi venea sa plang de durere. nu ceda nici daca luam no spa. aceste dureri le-am avut mai puternice de prin luna a saptea.
curaj!! mai ai ff putin. cam ce greutate are bebe acum??
clody, ai facut analizele?? cum te simti??
sori, eu sper sa=si regleze matei somnul, ca altfel cred ca dau faliment...
ana micu,andata,
otiliap spune:
am vazut ca discutati despre greutatea puilor. matei are 12,300 kg si vreo 85 - 86 cm. nu l-am mai masurat de mult timp, dar ma orientez dupa hainutele care au acesta masura.
alynta, felicitari pt greutatea mariei!! dolofana.
oana mvt, sa stii ca matei nu era obosit deloc, chiar daca nu a dormit la pranz. doar seara, cu vreo jumatate de ora inainte sa-l pun la somn, a inceput sa maraie si sa nu-i convina nimic. pe asta ma uimeste, ca rezista bine fara somn.
sori, eu i-am dat bronhovaxom iarna asta arinei, si nu a racit deloc, in conditiile in care la ea in clasa sunt in permanenta 5 - 6 colegi bolnavi bine. au fost cateva perioade in care lipseau si cate 10 colegi tot din motive de boala. si am de gand sa-i mai dau in toamna inca o tura. sa stii ca trebuie sa-i dai 10 zile pe luna, timp de 3 luni consecutive, toama si primavara.
lui matei ii dau propolis cu vitamina c si echinaceea (un siropel de la fiterman pharma).
andata spune:
coraly, stiu ca e putin, dar nu imi fac prea multe probleme din cauza asta. Tavi mi-a dormit de mic doar vreo 8 ore cumulate din 24 iar Sandra vreo 12. Ioana ar fi media, cu 10 ore. Ea nu pare deloc obosita, toata ziua ma tine in priza, eu insa sunt la limita, nu mai rezist ca in tinerete.
Acum are 13 kg si 84 de cm.
Ioana, am uitat sa-ti spun ca am vazut filmuletul minunatiei de Sara
Noi suntem bine, pitica vb mult pe limba ei, hraneste papusile, alearga dupa caini si la plimbare are preferinte pe unde sa mergem... Abia astept sa se incalzeasca sa o pot imbraca mai subtire.
Cand doarme mandra eu fac martisoare, ma gandesc sa particip la primul meu targ. Am pus cateva aici la bazar, daca vreti sa le vedeti. Mai am si alte modele, dar nu am apucat inca sa le pun ate si sa le fac poze.
Pupici intregului stup
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
www.crafty.ro/StyleHandmade/" target="_blank">Bijuterii cu suflet
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
CarlaV spune:
Seara buna, fetelor si mii de scuze pentru absenta. Am facut multe de cand nu v-am mai scris, poate apuc sa povestesc.
OanaMVT, daca nu ai rezolvat pana acum cu transportul parintilor, stiu de zeci de ani un nene care face pe taximetristul si mi-a dus o prietena la aeroport, daca vrei vorbesc cu el.
Ioana, si mie imi place Tudor Andrei. Daca este atat de grav cu cicatricea, nu te-ai gandit sa te internezi? Macar intr-un spital ar putea scoate copilul in cele 5 minute de care spuneai. Stiu ca ar insemna un efort enorm si din partea familiei tale, dar mi se pare cel mai sigur.
Durerile de care spui le-am avut si eu spre sfarsitul sarcinii, cand bebe apasa tare cu capul pe oasele bazinului, cand desfaceam picioarele putin mai in viteza simteam ca ma rup.
Ely, imi pare tare rau pentru greturi, eu m-am luptat cu ele la ambele sarcini. Chiar imi amintesc ca ii schimbam pampersul Sabinei tinandu-mi respiratia, ajunsesem la o viteza uimitoare.
Narcisica, mie colostrul praf nu-mi place pentru ca este greu de masurat si administrat, rau la gust si are probiotice de sinteza, cu care nu ma impac deloc. Cel adus de noi este tot american, dar fiecare tableta este dozata bine, are gust excelent, nu are probiotice si este mai ieftin decat cele de pe piata. Am vazut pe proprii copii ca este si eficient.
Otilia, mocheta face bine si este la locul ei, miscarea cu apartamentele se face lent, dar sper ca pana in vara-toamna o sa ne mutam.
Merg sa mai citesc din urma, sper sa apuc. Va pup pe toate.