Albinutze de Mai-Iunie 2009(101)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Miruta imi pare rau ca sunteti in spital. Nu i-ai facut Antoniei rotavirusul?

Ioana Eu am tot felul de conversatii cu Tudor si e tare haios cand are el chef de vorba.

mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Ultima conversatie memorabila cu Tudor, acum cateva luni:

Tudor: E adevarat ca barbatii si femeile fac sex.

Eu: Da. Ce stii tu despre sex?

Tudor: Pai am vorbit la scoala. Stiu ca barbatul si femeia stau goi in pat si se pupa si asa se fac copii.

Eu: Da, asa e.

Tudor: Asa l-ati facut voi pe Eduard? (cu o privire foarte mirata)

Eu: Da.

Tudor: Cand ca eu nu am vazut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_MVT

Tudor: Pai am vorbit la scoala. Stiu ca barbatul si femeia stau goi in pat si se pupa si asa se fac copii.

Inseamna ca v-ati ascuns bine

Matei mi-a facut capul praf astazi cu
" de unde se cumpara extrem?"
vrea si el "extrem"
Incerc sa-i explic cat mai pe intelesul lui cum e cu "extrem", el nu si nu..trebuie sa mergem la magazinul de extrem.
Ca m-a manca pe mine sa spun ca nusce odata era ori eztrem de bine ori exttrem de rau. Asa ca el vrea sa mergem sa cumpar niste "extrem" din ala bun

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Citat:

interesant ca nu si=a pus problema daca asa ati procedat si la el

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)
rochite pentru printese

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alic

Citat:

interesant ca nu si=a pus problema daca asa ati procedat si la el

[maroon]

Pai era clar ca asta e procedura, doar ca trebuia sa o si vada ca poate era nelamurit cum se procedeaza...daca pupa vreun colega/colega la gradinita si apoi trebuie sa plateasca pensie alimentara???

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

narcisica28, raspund la strigare, dar trebuie sa recunosc ca citesc rar ca nu apuc .

Vad ca mai sunt sugatori, nici alexandra nu a renuntat la san, spune ca ii place tzatza, ca o iubeste si ca nu o da. Ma tot gandesc cum sa o intarc, ca are perioade in care suge muult si ziua si noaptea, si nu mai bea apa, de adormit ce sa mai zic, ca numai asa stie si cand i se face somn si nu-s acasa, ma cauta, urla una buna si nu adoarme, sau adoarme in bratele sotului, dar nu o poate pune in pat...

Se joaca cu sora-sa, vorbeste tot mai bine, spune ce-i place si ce nu ... ma rog, o urmareste pe sora-sa ce face si face si ea ca maimutica...

De la Craciun nu am mai fost bolnave, sper sa scapam iarna asta de raceli. Analize pentru alergie nu i-am facut, pare sa faca la cereale 'nestle' de orice fel, de alea de copiii mari, adica si cu si fara cacao, ciocolata sau cacao simpla nu i-am dat sa o testez inca ...

Eu incerc sa invat pentru interviuri sa ma duc la lucru si trebuie sa imi caut si tanti sa stea cu alexandra, nici nu stiu cum sa procedez ca nu cunosc pe nimeni care sa-mi recomande pe cineva ... mi se cam strange inima sa o las cu cineva strain, dar macar va fi si sotul acasa, si totusi nu-i nici chiar f mica ...

Am vazut ca mai sunt copilasi bolnaviori, le urez sanatate multa!

Beca, nastere usoara, curaj si putere sa rezisti cu 3 ieduti, cred ca nu-i usor!

Va pup si un weekend placut!

Mergi la inceput

Miruta, sanatate Antoniei!
Nici nu vreau sa-mi aduc aminte cum e cu copilul in spital...

Eu vreau sa sarbatoresc prima noapte fara alaptat din 2 in 3 ore.
Am avut treaba multa aseara, spalat rufe si gatit. Am avut o gaina de la tara (nu am mai vazut de 10 ani atata grasime galbena la o gaina, era hranita bio, fara concentrat) buuuuna rau la gust, dar a trebuit sa fierb 2.5 ore la ea, asa ca abia la 2 noaptea am terminat si cu curatenia, dupa care trebuia sa ma apuc de lucru
Si cand s-a trezit Th sa suga, pe la 1, i-am zis soatei sa-l abureasca cu putina apa, ca sunt cu oala pe foc.
A smiorcait 5-10' si a adormit PANA DIMINEATA LA 8 neintors, da' neintors, stiti ce e aia???
Dar si de vreo 3z zile a inceput sa bea laptedin cana, cate 50ml pana a ajuns ieri la 500ml pe toata ziua.

Nu stiu daca sa-mi para rau sau bine...pe de o parte ma bucur ca ma pot odihni si eu, pe de alta parte imi pare raaauuu

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Miruta, sanatate multa Antoniei!
Cezara doarme doar ziua in camera ei, adormita tot de ma-sa. Inca are patutul mic la noi in dormitor, sper sa-l scoatem azi. De cazut nu a cazut niciodata, ca la patut i-am scos de mult o laterala, se foieste, dar pe loc.

Ma arunc in blide, ca am ceva musafiri azi.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

MIRUTA, sanatate Antoniei, sa ajungeti acasa cu bine!

DICI, sa ii fie de bine odihna (cu toate ca nu-s prea multe ore de somn...)

Conversatie cu rebeca pe la 3 ani si putin, cand a intrat in focurile dorintei unui frate. Mi-a spus ca vrea si ea un Darius mic (darius este verisorul ei), i-am spus ca tati nu prea vrea si imi spune ca ma ajuta ea, daca tati nu doreste. Ma intreaba cum se face, ii explic ca mami si tati se iubesc, se tin in brate, se mangaie, se pupacesc si ca apare si bebe. Bun... trece timpul, din cand in cand ne tranteste cate o intrebare: mami, tati, voi cand va pupati, ca sa imi faceti un Darius mic? Si da-i si lupta, si lupta si da-i... Eram la munte, de Craciun in 2007. Se duce Rebeca la doi prieteni de-ai nostri, Marius si Gabi si le spune cu nonsalanta: "Tati nu vrea sa o ajute pe mami sa-mi faca un Darius mic. Nu o ajutati voi?"

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 36+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Buna seara, stup. M-ati innebunit cu ciorba radauteana, maine e musai sa fac si eu.
Sori, banuiesc ca te-ai gandit mult la cea mai buna solutie cu reinceperea serviciului. Cred ca il iubesti imens daca preferi sa il stii in siguranta desi departe de tine, desi acasa dar sa nu stii ce e cu el ziua. Eu te admir. Stiu ca va fi f greu (noi am stat fara Tavi doar o saptamana pe la 2 ani si a fost cumplit) dar va fi totul bine pana la urma. Probabil insa ca veti tot face naveta in weekenduri. Sanatate multa si tie si lui Razvan
dici, spor la terminarea lucrarii. Ce specializare ai facut?
Ioana, abia la mezina am aflat si eu doua chestii pe care nu le stiam. Prima ar fi ca la echo, dupa vreo 30 saptamani, poate sa dea eroare cu + sau - 3 saptamani. Si la mine pe la 36 sapt apareau pe monitor doar 33 si mi-a explicat doctorul ca nu trebuie sa imi fac probleme, copila e f bine chiar daca nu aparea varsta reala a sarcinii. A doua chestie e ca la alaptare trebuie introdusa in gurita sugarului si areola sanului. Spre marea mea rusine, desi mai alaptasem de 2 ori, habar nu aveamde chestia asta, asa ca la Alexandra facusem niste rani cumplite la san, de imi daduse sangele...
La Ioana a mers perdect, fara nici o durere, fara nici o urma de rana.
buluna, cum e cu gatul? Las'ca cipsurile sunt sanatoase facute in casa, mai ales daca le scoti pe un servet de hartie
dici, noutati de la gradinita?
clody, e vreun studiu cu moldaminul si fertilitatea? Cumnata-mea isi doreste de mult un bebe si pana acum nu s-a intamplat. Are deja 38 de ani...
Alynta, sanatate multa. Am vazut copii frumosi si fata bucalata. Tare dulce e mezina voastra
Oana, Ioana doarme cam 7-8 ore pe noapte (cu o trezire de 1/4 de ora pe la 2 noaptea) si cam 2 ziua. Nu stiu ce sa ii mai fac, mai devreme de 11.30-12.00 noaptea nu se culca, orice am incercat.
Narcisica, felicitari pt perseveranta pe drumul spre intarcare. Pupici baiatului mare
Andreea, superba camera Cezarei. Tare mult ma bucur pentru voi si realizarea voastra
Carmina, multi ani fericiti inainte lui Bogdanel. Sa fie sanatos, norocos, iubit si fericit
Simsof, la multi ani plini de bucurii
Oana, ce baiat cuminte ai... Ioana isi pune singura in cos ce vrea de pe acum. Ma gandesc sa mai astept pana pe la 3 ani sa o invat cand are voie sa ia si cand nu
Ioana, a crwescut Rebeca... De acum incep discutiile filozofice. Si a fost extraordinar de simpatica sa ceara ajutorul prietenilor pt un Darius mic...
Mirela, offf. Sanatate multa Antoniei, greu sa citesc vesti de astea, imi imaginez cat de greu e pt tine. Pupici puiutei mici sa fie bine
Oana, Dici aveti baieti mari... Mie imi place la nebunie seriozitatea picilor cand pun asemenea "probleme" existentiale
Dici, felicitari pt prima noapte fara alaptat, ca somn tot nu prea ai avut...
betty, spor la gasirea unui loc de munca pe placul tau

Revin maine cu amanunte despre noi
Va pup pe toate si pe toti micutii din stup

Scuze daca nu am pomenit pe cineva o sa imi iau revansa pe viitor

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

www.crafty.ro/StyleHandmade/" target="_blank">Bijuterii cu suflet

blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput